Aký mate fotoaparát ?
Re: Aký mate fotoaparát ?
Jin...full power si nepouzil ani vonku za bieleho dna??
jin: no tych 40€ rozdiel v cene medzi 900 a 700 ma prave z biedy nevytrhne uz.... a s tou myslienkou sa iba pohravam... skusim ukecat profaka a fakultu, nech mi za lacny peniaz nechaju zo 2 vyslahane sb800ky 
a tu triflipku som myslel aj,,,, len ma odradza cena akosi....oproti fomei
a tu triflipku som myslel aj,,,, len ma odradza cena akosi....oproti fomei
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
stativ sem nedavam, bo som ho kupil v obchode v nemecku za 50 a potom som ho nasiel doma na nete za 30. biznis jak svina
Pekne pekne, krasne sa nam to tu rozrasta, som spokojny a tesim sa s vami...ja pridam update fotku ked mi pride nove sklo 
samsung wb500
Moj update aj s fotkou. Uz koncim s nakupom skiel a takych drahsich veci...
Takze je to:
Canon EOS 500D s battery gripom a dvoma baterkami v nom
Canon 17-40mm f4 L
Canon 100mm f2.8 IS L
Canon 70-200mm f2.8 IS II L
Canon 50mm f1.4
2x Canon 580ex ii
Plus filtre, radiove odpalovace, dazniky, stojany, stativ a ine veci na cistenie atd.
Takze je to:
Canon EOS 500D s battery gripom a dvoma baterkami v nom
Canon 17-40mm f4 L
Canon 100mm f2.8 IS L
Canon 70-200mm f2.8 IS II L
Canon 50mm f1.4
2x Canon 580ex ii
Plus filtre, radiove odpalovace, dazniky, stojany, stativ a ine veci na cistenie atd.
-
Jeremy
Medium Professional
LuboS z kade na to sakra beres?
Tak prispejem aj ja:
Po novom mam Canon PowerShot S95: Na zrkadlovky sa sice nechyta, ale mne plne postacuje, je maly, ma dobry automaticky rezim, plne manualny rezim a prioritne rezimy, k tomu robi super videa a ma kovove telo, takze nieco by mohol zniest
Nejake fotky nahodim az ked sa naucim poriadne fotit alebo ked sa mi podari najst nejaku sceneriu, kde nebude treba tolko skillu.
Po novom mam Canon PowerShot S95: Na zrkadlovky sa sice nechyta, ale mne plne postacuje, je maly, ma dobry automaticky rezim, plne manualny rezim a prioritne rezimy, k tomu robi super videa a ma kovove telo, takze nieco by mohol zniest
Nejake fotky nahodim az ked sa naucim poriadne fotit alebo ked sa mi podari najst nejaku sceneriu, kde nebude treba tolko skillu.
Lubos - k tym objektivom sa priam pyta 5D MkII
takze este jednu povinnu investiciu budes musiet spravit.
-
chlapec10
Addict
KoCi napísal:k tym objektivom sa priam pyta 5D MkII![]()
pocet objektivov deleno 2
Jeremy vybral som si tu tazsiu cestu...makam makam.
Ja si myslim ,ze ktomu sa pyta 1Ds mark iii
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
potom zistis ze je to kur*a velke a tazke a nenositelne a potom ta uvitam v pentaxeLub0$ napísal:Jeremy vybral som si tu tazsiu cestu...makam makam.
vdaka teme o foteni ma zaujal GE X5. Kedze sa vsak do fotakov nevyznam, chcel by som vediet ci sa k tomu fotaku da dokupit objektiv. 
jackb: nieje to zrkadlovka, ani dalsi pokus o hybrid ze ultrazoom s vymennou optikou... takze nie
Pred par dnami mi prisiel z USA a ako ultrazoom nieje najlepsi ale je v pohode. Najlepsie su na nom asi rozmery lebo je dost maly.Obrazova kvalita je celkom v pohode akorat ma strasne hlucny autofocus. Viac som zatial nezistil lebo nejako nestiham. Ale keby si uz kupoval ultrazoom isiel by som skor do nejakeho nikonu alebo olympusujackb napísal:vdaka teme o foteni ma zaujal GE X5. Kedze sa vsak do fotakov nevyznam, chcel by som vediet ci sa k tomu fotaku da dokupit objektiv.
-
klm16
Medium Professional
tak mám doma omeškané vianoce a do výbavy pribudol Tamron AF SP 17-50mm F/2.8 XR Di-II VC
Je to fakt tlusté sklo a na mojej eos 1000d vyzerá trochu smiešne
Škoda toho počasia vonku všade blato a polosneh, ešte som ho poriadne nevyskúšal
Je to fakt tlusté sklo a na mojej eos 1000d vyzerá trochu smiešne
Škoda toho počasia vonku všade blato a polosneh, ešte som ho poriadne nevyskúšal
klm, poopravim ta, v tomto pripade skor vyzera, ze mas fotoaparat nasadeny na objektive, nez objektiv na fotoaparate 
Pripad, kedy objektiv vyzera na fotoaparate smiesne, je napr. Nikon D3/Canon 1D + pevne sklo 35mm
Pripad, kedy objektiv vyzera na fotoaparate smiesne, je napr. Nikon D3/Canon 1D + pevne sklo 35mm
-
chlapec10
Addict
tak co potom toto http://farm4.static.flickr.com/3099/232 ... 5d8a5a.jpg
70-200 + D40
70-200 + D40