micro sd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
R4D0813
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

micro sd

Príspevok od používateľa R4D0813 »

mam problem s mojou pametovkou - mobil mi ju neberie a ked ju pustim v pc tak sa nechce nacitat ale nemozem ju ani naformatovat lebo na nej mam 2 velmi dolezite fotky ... neviem ich ani otvorit ked cakam aby sa otvorili tak sa to cele zasekne ako keby tam bol nejaky vyrus ale ked to dam prehladavat avastom tak sa nic nedeje - za hodinu a pol mi stale pisalo ze 0 priecinkov prehladanych, 0 bytov prehladanych ,0 suborov prehladanych a aj 0 infikovanych ako keby to nic nerobilo ale ja do pondelka potrebujem tie 2 fotky od tial neviem ako ich mam vytiahnut ....pls pomoc

// preve som zistil ze vsetko ide s tej karty kopirovatk ked ju mam v pc ale nie priecinok s fotkami a kym nekliknem a na tie 2 dvolezite fotky tak vsetko ide v pohode ale ako nahle na to kliknem tak sa to cele zasekne
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: micro sd

Príspevok od používateľa 110mat110 »

skusil si prejst handrickou po portoch ci nesu zasrate dacim? alebo skus ju dat do ineho Pc
R4D0813
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa R4D0813 »

ja som ju skusil dat do pc cez adapter aj cez usb s citackou ale aj tak to stale robi to iste
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

hmm ... potom bude niečo s kartou. a nepomože nič ine ako formtatovanie. skus ju naformatovať a cez program get data back for fat/ntfs vytiahnuť z nej subory a obnoviť ich. alebo vyskušaj v iných mobiloch s tým že ked ti pojde tak si ich pošli do mobilu. a potom každopádne format karty.

:minus: !!! nemusi sa ti podariť obnoviť tie dve doležite fotky !!!
Napísať odpoveď