existuje nejaký upgrade z tohto strihového programu Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0 na niektorú verziu Sony Vegas? A ešte jedna otázka; keby som tak učinil, tak by sa mi táto verzia (Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0) "pretransformovala" do tej profi verzie Sony Vegas a teda by sa mi vymazala? Dá sa nejak spraviť to, aby som mal v PC aj upgrade aj pôvodnú verziu (v živote som nič neupgradoval
Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0
-
BookEditor
Light Professional
Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0
Ahojte,
existuje nejaký upgrade z tohto strihového programu Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0 na niektorú verziu Sony Vegas? A ešte jedna otázka; keby som tak učinil, tak by sa mi táto verzia (Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0) "pretransformovala" do tej profi verzie Sony Vegas a teda by sa mi vymazala? Dá sa nejak spraviť to, aby som mal v PC aj upgrade aj pôvodnú verziu (v živote som nič neupgradoval
, preto sa pýtam )? Ďakujem pekne, bude aj K 
-
kakashi121
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0
Existuje a pokiaľ ide o Upgradovanie stará verzia bude zmazaná jedine že si stiahnes rovno instalačku a nainstalujes to manualne
PS: Nezabudni na K+
PS: Nezabudni na K+
-
BookEditor
Light Professional
Re: Vegas Movie Studio HD PLATINUM 10.0
A nevie niekto náhodou, ako sa dá manuálne nastavovať zvuk v tomto programe? Ešte dačo; čo má znamenať okno, že pluginy (audio efekty) sa nenašli v mojom PC? Dajú sa nejako doplniť alebo mám preinštalovať program? Za každú dobrú radu bude K
...