Battlefield: Bad Company 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Battlefield: Bad Company 2
Asi sa to stáva aj ostatným, ale stále my blbne BC2 niekedy ma to odpoji zo servera niekdy nema unlocky, niekedy ma problem zo štatistikami, dnes mi nešiel chat čo sa to stale deje?
chcem sa spytat ked mam nejake body nahrate a dam exit game ci sa mi tie body pripocitaju k ranku
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Áno, no neviem ťi to povedať na 100%
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja to viem povedať na 100% Áno 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
A to je blbosť, tak potom vyzerá moje KD ratio, keby som mal počas hry zlé KD tak to jednoducho zavrem alebo natvrdo vypnem, takto je moje KD zlé a kazí mi hru.
ja sa snazim nehrat kvoli kd ratiu, potom je to viac sranda
ale je pravda ze ked mam skore 10-0 tak to je viac zabava ako ked mam 0-10
ale je pravda ze ked mam skore 10-0 tak to je viac zabava ako ked mam 0-10
ja som mal vcera trochu zblbnute staty, ale uz to je v pohomARILYN mANSON napísal:Asi sa to stáva aj ostatným, ale stále my blbne BC2 niekedy ma to odpoji zo servera niekdy nema unlocky, niekedy ma problem zo štatistikami, dnes mi nešiel chat čo sa to stale deje?
tvoje KD ratio ti kazí hru? ..tak to si na tom zle
neviete co s tym je vzdy ked sa chcem pripojit na jekay server mi pise server not conetion proste ako kebyze nemam zapojeny net ale pri tom mi ide vsetko v pohode skusal som asi 20 serverov a na ziadny ma nepripojilo neviete co to moze by t?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked blbne client tak vtedy to robi, mne pomaha restart modemu a hlavne kukni ci mas povolene vo firewalli BC
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak mne ide IBA o KD neviem ako iným ale KD je u mňa VŽDY prvorade.The napísal:ja sa snazim nehrat kvoli kd ratiu, potom je to viac sranda
ale je pravda ze ked mam skore 10-0 tak to je viac zabava ako ked mam 0-10![]()
Tak ty si natom dost zle potommARILYN mANSON napísal: Tak mne ide IBA o KD neviem ako iným ale KD je u mňa VŽDY prvorade.
takýchto ľudí som nikdy nepochopil...hrám tu hru kvôli zábave a nie kvoli tomu aby som si honil na tom aké mám skóre..
no tak schválne ukáž mi tvoje KD ratio..
no tak schválne ukáž mi tvoje KD ratio..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Na ten veteran rank som tiež musel písať na support, ale vybavil som to behom minutky, len som musel čakať kým sa dostanem na rad.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja zase nechápem ľudí hrať len kvuli srande, ked mám zle KD to my potom pokazí náladu.
mARILYN mANSON: tak sa to nauc hrat a nebudes mat zle KD ratio
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Som 48 a mám nahratých okolo 400h stále to neni tak ako by som chcel.
a ake mas?mARILYN mANSON napísal:Som 48 a mám nahratých okolo 400h stále to neni tak ako by som chcel.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OMG ako fakt hrat daco koli K/D to je ocom potom. To by som bol len zbytocne nervny
Ako neni som moc happy ked mam 0/9 ale tak zasa slucku si nehodim obcas sa dari obcas nie co uz. Jedine co ma vytaca ked zomieram do 5 sekund od narodenia to mam chut rozbuchat klavesnicu a seckych vyhodit zo serveru
Pripadne tam de zacinas paradropom a sundavaju ta vo vzduchu to milujem :-/ Inak ten padak od coho zalezi bo furt tlacim W a obcas dopadnem normlane a obcas mi to zobere fest zo zivota.
Ako ked hrate s kamaratmi alebo s clanom tak by ma asi tiez velmi netrhalo keby som mal zle k/d ratio a score jak lvl 1 private. Ale tak ked hram sam tak sa snazim hrat co najlepsie, a snazim sa mat co najkrajsie skore. O com to je potom ked si niekde s kopou cudzich ludi, bez kamaratov alebo clanu, a mas skore 0:9? To by ma vobec nebavilo. Mne ide prave o to byt lepsi, zabit co najviac enemakov, co najviac pomoct mojmu timu k vitazstvu. A hovorte si co chcete, ze je to hra a clovek by to nemal brat takto, ze sa pritom mas zabavit, a relaxovat... Ale ked nieco robim tak sa to snazim robit poriadne, a to znamena snazit sa byt lepsi jak ostatni, snazit sa mat lepsie skore, snazit sa mat dobre k/d ratio.
A inak Runes ako to myslis s tym padakom? Ked dopadnes nevezme ti to vobec zivot, jedine ak po tebe niekto striela vo vzduchu, to ci drzis W alebo S alebo sipky nato nema vobec ziadny vplyv.
A inak Runes ako to myslis s tym padakom? Ked dopadnes nevezme ti to vobec zivot, jedine ak po tebe niekto striela vo vzduchu, to ci drzis W alebo S alebo sipky nato nema vobec ziadny vplyv.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No moje KD je dosť nahovno preto ho zverejnovať radsej nebudem, preto ma BC2 ani toľko nebaví.