Zdravim.
Od autodesku mam ako student moznost stiahnut si ich software (to asi poznate). Tak som si stiahol 3ds max pouzil Serial a Product key taky, aky mi bol vygenerovany priamo od autodesku, instalacia prebehne korektne, no po spusteni ma aj tak pyta aktivaciu, co by nebol az taky problem, problem je v tom, ze okno je uplne biele, teba nie je kde co zadat.
Podobne som skusal produkt nainstalovat aj ako trial (vsade nuly) a potom aj s pouzitim warezovych kodov, no stale bez uspechu. Maxko sa neaktivovane neda spustit...
Nejake napady, ako sa cez to dostat?
dik
Problem pri instalacii 3ds Max 2010
-
nejakymarko
Addict
Re: Problem pri instalacii 3ds Max 2010
no tam je to trocha zlozitejsie , musis otvorti max ako trial verziu ides do Help -> about 3ds max ... -> product licence information -> tam ides potom bud update tlacitko pri serial number alebo dole activate , tam by ti niekde mala vyskocit stranka autodesku tam budu pytat nejake licence ID a tvoje informacie . , tam bz si to uz mal najst
-
nejakymarko
Addict
no lenze ja nemozem maxko spustit ani ako trial, vyskoci na mna takeho okno ako je v prilohe
po kliknuti na activate skoci cele biele okno bez moznosti nieco odkliknut
po kliknuti na activate skoci cele biele okno bez moznosti nieco odkliknut
klikni na activate v tom okne by ti malo vyskocit nejake veci ako product key request key ... , tam dole kliknes na next , na pravej strane je Log In to autodesk kliknes Create User ID Now a tam to potom povyplnas tie policka .
-
nejakymarko
Addict
MadMatt napísal:klikni na activate v tom okne by ti malo vyskocit nejake veci ako product key request key ... , tam dole kliknes na next , na pravej strane je Log In to autodesk kliknes Create User ID Now a tam to potom povyplnas tie policka .
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2011 15:46)Skolacik napísal:po kliknuti na activate skoci cele biele okno bez moznosti nieco odkliknut![]()
tak nakoniec si odpoviem sam, Autodesk 2010 celkovo maju problem s 64bit systemom, taze bolo treba pouzit hotfix
http://www.cadstudio.cz/download?file=FlexNet+Licensing