Praca z Biologie
Praca z Biologie
Cawte... Najprv napisem nieco ohladom ostatnych veci aby som sa dostal k problemu. Som na strednej v 3. rocniku gymnazia a pravdepodobne pojdem maturovat z biologie a chemie a nasledne by som chcel ist studovat biologiu. Cital som si nieco o podmienkach na roznych skolach aj u nas aj v Cechach a zistil som ze ak by so bol jednym z uspesnych riesitelov bud olympiady alebo by som slusne spracoval nejaku temu/problem do prace( nieco podobne ako SOČ ale o nieco odbornejsie) mal by som sancu dostat sa na skolu bez prijimaciek a teda by bolo takmer iste ze budem prijaty. Problem je ale v tom ze si neviem vybrat temu a ani ma nic zaujimave na pracu nenapada. Casu mam na to relativne dost ale cim skor zacne tym lepsie
Chcel by som teda aby niekto kto sa aspom trocha viac ruzumie biologie ci by neporadil nejaku konkretnu temu, alebo presnu vec na ktoru by sa dala urobit dobra praca
Dakujem za rady 
Re: Praca z Biologie
Do biológie sa nevyznám ale byť tebou zájdem za profkou čo ťa to učí, poviem hej aký mám zámer a neverím, že by ti nepomohla s témou a s prácou.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ako piše kamo hore... všade to tak funguje(na strednych), že ked robiš vačši projeekt tak učitel ti len velmi rad pomože, u nas na premyslovke par tikov si robili nahrahadu maturitnej prace... a si myslim ,že aj to dost pomohlo pri prijati tam kde chceli ist
Jasne, to neni problem ist za ucitelkou, vlastne uz som sa o tom s nou aj rozpraval lebo som sa na to pytal... Taktiez asi sa pojdme za nou poinformovat este ze aka tema a podobne by bolo dobra ale tiez som chcel sa spytat aj tu ak sa tomu niekto viac rozumie aby som mal viac moznosti na vyber ak chapete ako to myslim