problem so zvukom a s rundll

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hekerik
Expert
Expert

problem so zvukom a s rundll

Príspevok od používateľa hekerik »

mam notebook HP compaq presario CQ61 a mám dva problémy :
1. problem so zvukom : takze kazdy zvas podla mna pozna hru WOW .... pokial si ho zapnem tak mi zvuk zacne sekat/vrzgat no hra mi ide bez seknutia este pred mesiacom mi to nerobilo a myslel som ze to len tak prestane :D no pokial si zapnem hudbu normalne tak ide uplne v pohode no pokial zapnem hudbu aj hru znova to sekanie... prosim pomozte
2. problem pokial si chcem skustit niaku hru napr battlefield 2 tak mi ani nepreblikne len ukaze ze nacitava : presipacie hodiny : notebook zacne strasne sekat a pokial zapnem spravcu pocitaca tak mi ukazuje ze procak ide na 100% a pritom neni nic zapnute no ked sa pozriem do procesov tak ukazuje ze rundll mi taha celi procak no battlefield sa nespusti iba ak cez spravcu no vdaka tomu rundll mi to seká .... prosim pomozte dakujem :D :smt033
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: problem so zvukom a s rundll

Príspevok od používateľa h.olub »

uznamvam ze sprosta otazka ale ovladace nainstalovane ?
hekerik
Expert
Expert

Re: problem so zvukom a s rundll

Príspevok od používateľa hekerik »

no jo sprosta lenze ak by neboli mam pocit ze by mi pred tym mesiacom notebook nesiel normalne ale skusim reinstall a zvuk mi ide normalne az kym hru nezapnem :D

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 19:43)
dal som 3x reinstall :D a ide to ale dakujem za snahu PROSIM admina aby tu dal lock a do kosa :D
Napísať odpoveď