Scart rozdvojka
Scart rozdvojka
Cau, pls poradili by ste mi kde by som zohnal kvalitnejsiu rozdvojku na scart? V TV mam vystup na 1 scart a chcel by som tam napojit satelit a dvd, takze potrebujem v TV rozdvojit scart. Kupil som u nas v miestnom elektre nejaku rozdvojku za 5 €, ale ked som zapojil dvd a satelit, tak kvalita obrazu klesla o polovicu a to minimalne. Preto by som potreboval poradit nejaku dobru rozdvojku (cena/vykon), aby mi to nezobralo na kvalite obrazu. Ak mate niekto s tym skusenost a vyriesili to, tak pls poradte nejaky fajn e-shop kde by som ju kupil, dik
.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Scart rozdvojka
Skúsenosť s tým nemám, ale pozeral by som rozdvojku s prepínaním vstupov, že raz funguje jeden, potom druhý ak niečo také existuje. Skús google 
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj, neda sa ti napojit Sat k DVD prehravacu a dvd prehravac na TV? Neviem aky mas dvd prehravac, ci ma nejaky scart alebo iny konektor pre ine vstupne zariadenie, ale vacsinou maju. Myslim, ze by to bolo lepsie prepojenie ako prepinat rucne nejaky prepinac niekde za TV.
Pripadne ti pomoze taketo nieco:
http://www.swsd.sk/digitus-scart-prepin ... 89558.html
Pripadne ti pomoze taketo nieco:
http://www.swsd.sk/digitus-scart-prepin ... 89558.html
dik, obom K+...to domace kino ma vzadu dost vystupov, skusim to teda tym sposom spojazdnit a uvidim ako to pojde...dik za rady 
Keby sa ti to nepodarilo (o com pochybujem , aj ja to mam riesene podobne) , tak v Tescu maju taku rozdvojku na scart ktora sa da prepinat.
Bohvie co to urcite nestoji , sused to pouziva , hovori , ze je to OK. Ale zas je samozrejme nevyhodou , ak chces prpepnut zo satelitu na DVD musis vstat....
Ale troska sportu nezaskodi
Bohvie co to urcite nestoji , sused to pouziva , hovori , ze je to OK. Ale zas je samozrejme nevyhodou , ak chces prpepnut zo satelitu na DVD musis vstat....
Ale troska sportu nezaskodi
no takze skusal som to to poprepajat, ze satelit je cez scart a dvd je cez kable, ale ta kvalita nic moc...asi sa skusim poobzerat po tej rozdvojke, ktora sa da prepinat...lebo stale prepajat scart z dvd a satelitu sa mi teda nechce