Pomoc Formatovanie flash disku
Pomoc Formatovanie flash disku
Cawte chalani dnes som isiel so skoly a nasiel som usb kluc dosiel som domou a dal som ho formatovat ale nic nejde na fat32 ani ntfs je nanom nejaky subor a nejde ho zmazat nejaka hra ci co tam je mal niekto us taky problem usb vyzera ako s ebay
kedze nam znacu
Re: Pomoc Formatovanie flash disku
zrejme je odfajčené, s tým nespravíš nič...
nemyslim ze je odfajcene keby ze je odfajcene nenacita ho ale ono mi ukaze normalne len endje naformatovat rpe ten subor co tam je nvm ho zmzat 
No to si teda ešte asi nevidel pokazený pamäťový radič flash média... Už sa mi to stálo aj s kľúčom, aj s čítačkou, mohol som sa pozrieť čo je na kľúči/karte, ale nemohol som s tým nič robiť. Pritom karta v prípade čítačky bola úplne v poriadku 
(btw obidva zo spomenutých mi bez problémov vyreklamovali - vymenili, čo síce tebe môže byť jedno, ale ide o to, že to je porucha, ktorá sa nedá opraviť a nie je zapríčinená spôsobom používania)
(btw obidva zo spomenutých mi bez problémov vyreklamovali - vymenili, čo síce tebe môže byť jedno, ale ide o to, že to je porucha, ktorá sa nedá opraviť a nie je zapríčinená spôsobom používania)
ale ja som na kluc mohol at hpci co len som ho chcel formatovat