Cawte
Mam novy LED TV LG 32LE5510 podporuje aj prehravanie z usb zariadeni...na externom disku mam dvd film aj divix.. divix ide v pohode aj na celu obrazovku .. ale DVD subori vo video ts nejdu jedine tie 1gb party co su tam aj to nie vsetky pri niektorom napise nepodporovany format .. je dako mozne aby mi islo cez to USB aj DVD z disku aby zobralo video_ts a tie ostatne subory ako normalne DVD ? dakym prehratim novsieho firmware do telky alebo nieco take ?
a mala podotazka:cez usb wifi modul sa da telka spojazdnit s internetom ale je v nej aj pripojka na LAN kabel isiel by intrnet aj cez to ?
TV LG 32LE5510 prehravanie DVD z USB
Re: TV LG 32LE5510 prehravanie DVD z USB
Podpora formátov z USB DivX HD, JPEG, MP3
Poznámky k formátom z USB *.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx
kedze neni v podpore formatov tak ho pravdepodobne nespustis..ak by si uz chcel silou mocou pozret ten film tak ti pomoze asi len DVD film prekonvertovat nejak takto http://pcideas.tym.sk/view.php?cisloclanku=2007090003-sry to bolo asi prve co mi google vyplul mozno sa to da aj jednoduchsie
s wifi ti moc neporadim ale cez ten ethernet port ti to urcite pojde
Poznámky k formátom z USB *.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx
kedze neni v podpore formatov tak ho pravdepodobne nespustis..ak by si uz chcel silou mocou pozret ten film tak ti pomoze asi len DVD film prekonvertovat nejak takto http://pcideas.tym.sk/view.php?cisloclanku=2007090003-sry to bolo asi prve co mi google vyplul mozno sa to da aj jednoduchsie
s wifi ti moc neporadim ale cez ten ethernet port ti to urcite pojde
Ved ano toto mi je cudne ze v podpore pre usb pise ako aj si ty napisal to: *.vob a taku priponu maju aj tie subori na DVD disku len teda este su na dvd aj BUB a IFO tak mozno preto mu to vadi a nejde to skoda ..
ale subor vob a dvd nie je to iste..to vob na dvd funguje len spolu s ostatnymi subormi a tie ti uz TV nepodporuje