Re: Facebook
hmm diky moc, ale uz asi nezistim teraz kto si ma zmazal , asi az od teraz ked si ma niekto zmaze to zistim , alebo?.. k+
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 19:23)
http://www.unfriendfinder.fr/releases/25
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 19:23)
http://www.unfriendfinder.fr/releases/25
neviem ako to funguje, asi na nejakom FB api, mozno by to vedelo aj teraz povedat... nemam to otestovane
http://www.facebook.com/pages/English-P ... 684?v=wall
v nastaveni jazyka sa da medzi anglickymi jazykmi (US, UK,...) nastavit aj "pirate"
pobavi... 
v nastaveni jazyka sa da medzi anglickymi jazykmi (US, UK,...) nastavit aj "pirate"
zda sa mi to, alebo odtial zmizol 1337 sp33k ?
leet stále používam a mám ho aj v možnostiach
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
KKs to važne dakto použiva ako jazyk leet ? Lal 
Chalani potrebujem trošku pomôcť. Nejedná sa o mňa ale o moju mladšiu sestru, v posledných 2 dňoch jej na FB nešlo potvrdzovať priateľov, moc som sa s tým ani nezaoberal lebo však FB a FB tých mladších sa líši o dosť, poznáte tie mladšie ročníky, drbú si na FB "bíberov, sajrusky" a podobné prkotiny, označujú sa na fotkách atď. Problém je ten, že včera si moju sestru pridali 2 kamarátky, mala tam potvrdiť no nefungovalo jej to, klikla a nič, hodilo jej nejaký text s identifikáciou, nezaoberal som sa s tým povedal som jej, že nech sa odhlási a, že zajtra keď dojdem z práce tak sa na to pozrem. No keďže ona dnes bola doma nakoľko boli prázdniny tak mi pred obedom volá do roboty, že jej nejde prihlásiť na FB, vyhodilo jej nasledovné.
Hodilo jej takú tabuľku, kde mala zadať svoje telefónne číslo ako overenie svojej identity a pod tým druhú možnosť kde mala označiť fotky svojich priateliek či sú to naozaj ony na tej fotke, tak som si pomyslel, že určite musíš zadať číslo tel. a dojde ti kód vpíšeš ho a funguje ti účet, no tak som jej cez telefón vysvetlil, že určite tam máš niečo SMS, povedala Áno klikna a SMS nahodila svoje telefónne číslo a čakala na kód, zložil som, no potom mi o cca. 10min zvoní fón znova a vraví mi, že ona náhodou zadala telefónne číslo opačne, čiže dajme tomu "09xx 455 554" a ona to zadala ako "09xx 554 455" cca. takto ako príklad, no SMSka jej nedošla, tak som jej povedal, že keď dojdem domov tak sa na to pozrem, no došiel som domov dali sme sa prihlásiť a znova tá tabuľka tel. číslo zadať, no keď som na to klikol hodilo mi hneď, že "Zadajte kód ktorý Vám prišiel formou SMS." no problém je tam, že ona zadala náhodou zlé telefónne číslo a teraz nemôže samozrejme zadať druhé telefónne číslo, podotýkam, že možnosť druhá nefunguje, čiže označenie kamarátok na fotke ako overenie identity, neviem prečo.
Čo navrhujete, aký postup? No vravím jej, že si bude musieť založiť znova účet lebo inak to asi nejde, na Support neviem kde napísať, keďže je tam istý Centrum Pomoci no problém je tam, že ona by sa najprv mala prihlásiť na FB a potom prekliknúť do Centrumu Pomoci no ona akonáhle klikne na Centrum hneď ju to odhlási. Neni velký problém vytvoriť nový acc no ju mrzia priateľky a proste viete, profil atď.
Ďakujem za nápady a tipy, vopred
K+ jasná za pomoc.
Hodilo jej takú tabuľku, kde mala zadať svoje telefónne číslo ako overenie svojej identity a pod tým druhú možnosť kde mala označiť fotky svojich priateliek či sú to naozaj ony na tej fotke, tak som si pomyslel, že určite musíš zadať číslo tel. a dojde ti kód vpíšeš ho a funguje ti účet, no tak som jej cez telefón vysvetlil, že určite tam máš niečo SMS, povedala Áno klikna a SMS nahodila svoje telefónne číslo a čakala na kód, zložil som, no potom mi o cca. 10min zvoní fón znova a vraví mi, že ona náhodou zadala telefónne číslo opačne, čiže dajme tomu "09xx 455 554" a ona to zadala ako "09xx 554 455" cca. takto ako príklad, no SMSka jej nedošla, tak som jej povedal, že keď dojdem domov tak sa na to pozrem, no došiel som domov dali sme sa prihlásiť a znova tá tabuľka tel. číslo zadať, no keď som na to klikol hodilo mi hneď, že "Zadajte kód ktorý Vám prišiel formou SMS." no problém je tam, že ona zadala náhodou zlé telefónne číslo a teraz nemôže samozrejme zadať druhé telefónne číslo, podotýkam, že možnosť druhá nefunguje, čiže označenie kamarátok na fotke ako overenie identity, neviem prečo.
Čo navrhujete, aký postup? No vravím jej, že si bude musieť založiť znova účet lebo inak to asi nejde, na Support neviem kde napísať, keďže je tam istý Centrum Pomoci no problém je tam, že ona by sa najprv mala prihlásiť na FB a potom prekliknúť do Centrumu Pomoci no ona akonáhle klikne na Centrum hneď ju to odhlási. Neni velký problém vytvoriť nový acc no ju mrzia priateľky a proste viete, profil atď.
Ďakujem za nápady a tipy, vopred
Tak sa prihlas ty a skus napisat na centrum pomoci
a podla mna ked pockas par dni, tak budes moct znova si dat poslat novy kod na tel cislo. Cisto teoreticky uvazujem, ze by sa to mohlo resetnut po par dnoch...
No a nechpem preco ti nejde indetifikacia podla fotiek, ja som si uz takto par krat zablokoval profil a vzdy som potom oznacil par priatelov na fotkach a acc sa odblokoval...
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 20:46)
skus dat aj ze "zabudli ste svoje heslo" a poslat na mail nove heslo, mozno sa to odblokuje , alebo resetne dako a budes moct zadat potom cislo alebo oznacit na fotkach priatelov
No a nechpem preco ti nejde indetifikacia podla fotiek, ja som si uz takto par krat zablokoval profil a vzdy som potom oznacil par priatelov na fotkach a acc sa odblokoval...
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 20:46)
skus dat aj ze "zabudli ste svoje heslo" a poslat na mail nove heslo, mozno sa to odblokuje , alebo resetne dako a budes moct zadat potom cislo alebo oznacit na fotkach priatelov
-
Grim
Darca
Meken - lenže tu s tými fotkami je taký problém, že detičky sa označujú aj na fotkách na ktorých niesú...klasický príklad s ktorým si sa zrejme stretol, sú vianočné pohľadnice na ktorých imbecil vyznačí všetkých svojich priateľov...keď máš takýchto imbecilov v kontaktoch viac a máš identifikovať imbecila podľa fotky na ktorej nieje tak máš problém...kurevský problém...z tohoto dôvodu sa ja na všetkých takýchto fotkách odznačujem...ale to ma bohužiaľ neuchráni, keď zabudnem heslo, lebo imbecili ostanú aj tak označení...
Grim samozrejme presne toto napadlo aj mna.. Tak isto sa odznacujem z takychto debilin. Ale zase to by bola nahoda, ze vsetkych 5 fotiek by bolo takychto.. ci staci zadat jednu zle (oznacit) a uz ta nepusti dalej? Neskusal som to takto, raz sa mi to stalo a chvalabohu fotky boli normalne.
-
Grim
Darca
...myslím, že ?dve? fotky môžeš zrušiť a nahradiť inými, ktoré sú ale žrebované náhodne a nemáš záruku, že ti nevyžrebuje znova takú podobnú...koľko z tých ?piatich? fotiek musíš označiť správne neviem...
JJ, však o to ide, že ony sa označujú na chu****, ale už to je vyriešené, dnes poobede tam pribudla možnosť telefonovania, tak mi zavolali a nadiktovali kód ktorý som musel vpísať a už to funguje, ďakujem 
-
Clean_Up
Professional
Keď sa chcem prihlásiť na FB, tak po zadaní mena a hesla dám prihlásiť a mi vypíše, že: Toto pripojenie nie je dôveryhodné, atď. Do včera to šlo v pohode a dnes toto, kde môže byť problém? Vďaka
(Firefox 3.6.13)
(Firefox 3.6.13)
Nová ipka. Ak facebook detekuje, že sa zvyčajne pripájaš čo ja viem zo Slovenska a potom použiješ ip čo ja viem francúzsku, tak pre istotu sa spýta či si to naozaj ty.
ak sa niekomu nepodarilo prist na to, co sa zase tie pochabe zeny snazia dokozat:
http://www.askmefast.com/Why_is_everyon ... 78284.html
(alebo len ja mam vo FL take divne, ktore to este stale bavi)
http://www.askmefast.com/Why_is_everyon ... 78284.html
(alebo len ja mam vo FL take divne, ktore to este stale bavi)
-
Soviet
Darca
Som rad, ze nemam take priblble dievcata v priateloch a ziadny taky status som este nevidel..
kebyže dievčatá, u mňa aj chalani 
Da sa zistit ze ci niekto odmietol moju ziadost o priatelstvo? 
pôjdeš na jeho profil a uvidíš či tam máš zas možnosť Poslať žiadosť o priateľstvoBobr napísal:Da sa zistit ze ci niekto odmietol moju ziadost o priatelstvo?
ahaaa ok tak potom je to ok
dik