I,P: delete - nema to zmysel chodi sem len chamraď a deti
-
krutypomstitel
Zablokovaný
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I,P: eset smart security jeden rok 3 licencie
akym sposobom su nadobudnute?
-
krutypomstitel
Zablokovaný
normal krabica vo folii
I,P: eset smart security jeden rok 3 licencie
Napis tvoju predstavu
-
krutypomstitel
Zablokovaný
ok, tak keď budeš vedieť predstavu, potom mi napíš 
-
krutypomstitel
Zablokovaný
up
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2011, 21:28)
aktualne.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2011, 21:28)
aktualne.
-
Smajlik_23
Amateur
-
krutypomstitel
Zablokovaný
-
halabaster
Darca
krutypomstitel: si obchodnym partnerom spolocnosti ESET, ktory je opravneny predavat software, ktorého autorské práva vlastní spoločnosť ESET?
-
krutypomstitel
Zablokovaný
toto nie je pokechalabaster napísal:krutypomstitel: si obchodnym partnerom spolocnosti ESET, ktory je opravneny predavat software, ktorého autorské práva vlastní spoločnosť ESET?
ak budes mat este nejake (ne)zmyselne otazky newahaj a kontaktuj ma cez SS (poprosim aj ostatnych -pod inzerat odpisujte len kupujuci s rozumnymi cenovymi ponukami) v co najkratsom moznom case este do vianoc na SS odpisem....
-
halabaster
Darca
Ospravedlnujem sa. Omylom som zmazal svoj predosly prispevok.
Aby tu nevznikol chaos tak doplnim text mojho zmazaneho prispevku aby sa vedelo na co krutas reaguje.
No moje otazky smerujem do temy preto, lebo si myslim ze tvoj predaj je podla licencnych podmienok ESET nelegalny a teda porusuje pravidlo 1. bazaru, kde sa pise:
Davaj si na to pozor.
Na tuto pokec degeneraciu su tu na fore haklivy. 
Aby tu nevznikol chaos tak doplnim text mojho zmazaneho prispevku aby sa vedelo na co krutas reaguje.
reeakcia krutasa:halabaster napísal:Nerozumiem tvojmu prispevku. Napisal som ti otazku a ty si mi odpovedal odveci.
Mas nejaky problem? Mozem ti pomoct? Moze ti vobec niekto pomoct?
Moja reakcia na krutasa:krutypomstitel napísal:ak budes mat este nejake (ne)zmyselne otazky newahaj a kontaktuj ma cez SS (poprosim aj ostatnych -pod inzerat odpisujte len kupujuci s rozumnymi cenovymi ponukami) v co najkratsom moznom case este do vianoc na SS odpisem....
No moje otazky smerujem do temy preto, lebo si myslim ze tvoj predaj je podla licencnych podmienok ESET nelegalny a teda porusuje pravidlo 1. bazaru, kde sa pise:
Taktiez ide asi aj o porusenie pravidla 4:Zákaz predaja a výmeny napálených CD/DVD, nelegálneho software (hry, programy, filmy, hudba, xxx...) a podobne...
A porusujes aj pravidlo fora 23 v ktorom sa pise o zakaze pisania W namiesto v atd.Umýselné uvádzanie klamlivých údajov alebo nesplnenie záväzkov voči kupujúcemu/predávajúcemu sa považuje za hrubé porušenie pravidiel.
Davaj si na to pozor.
-
krutypomstitel
Zablokovaný
poprosim premazat temu od spamu
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 7:21)
cena upravena z: dohodou na: 50 euro.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 7:21)
cena upravena z: dohodou na: 50 euro.
-
halabaster
Darca
Re: I,P: eset smart security jeden rok 3 licencie - 50 euro
1. Co sem tam sledujem temy v bazare, tak vzdy nejaky podvodnik, co tu chce oje*** ludi sa ohana pravidlom 9 a ziada o premazanie.
Na moje argumenty, ktore som sem predlozil si sa nezmohol na konstruktivnu odpoved, len na trapne urazky.
Takze si mi vlastne dal za pravdu, ze predaj tych licencii je nelegalny a ty sa tu snazis oje*** ludi. Svedci o tom aj tvoje doterajsie vystupovanie na fore a tvoja karma co si za osobu.
2. Aj ked si myslim, ze vdaka mojim argumentom som ti obchod prekazil a tie licencie tu nepredas, tak sa vyjadrim aj k tej tvojej cene.
TEBE TO MUSI je*at! Namiesto koksu si asi snupol praskovy cukor.
Dufam ze sa tu nenajde ziadny tak hlupy kupujuci, ktory by mu za tieto akoze legalne licencie dal 50 €.
Na moje argumenty, ktore som sem predlozil si sa nezmohol na konstruktivnu odpoved, len na trapne urazky.
Takze si mi vlastne dal za pravdu, ze predaj tych licencii je nelegalny a ty sa tu snazis oje*** ludi. Svedci o tom aj tvoje doterajsie vystupovanie na fore a tvoja karma co si za osobu.
2. Aj ked si myslim, ze vdaka mojim argumentom som ti obchod prekazil a tie licencie tu nepredas, tak sa vyjadrim aj k tej tvojej cene.
TEBE TO MUSI je*at! Namiesto koksu si asi snupol praskovy cukor.
Dufam ze sa tu nenajde ziadny tak hlupy kupujuci, ktory by mu za tieto akoze legalne licencie dal 50 €.
-
krutypomstitel
Zablokovaný
keby si si pred tym ako zo seba spravis KO KO TA precital inzerat spravil by si dobre - original krabica nerozbalena s hologramom , kde su tam spominane napalene cedecka ty sku*veny magor? ja niesom povinny k inzeratu na bazosi alebo tu pridavat licencie na resell - nespamuj tu este raz ta poprosim!
-
halabaster
Darca
Ty mas v tej tvoje kotrbe strasne nasrate. Kto tu pise o CDckach? Z dlhsej vety dokazes pochopit asi len 3 slova? To mi ta je luto.
Opet tvoj dalsi priklad toho co si za cloveka. Opet dalsie porusenie pravidel o urazkach a obchadzani cenzury vulgarizmov.
Ja mam na haku ze ta krabica je original nerozbalena (o com si sem mimochodom nedal ani foto ako dokaz). Ja vravim, ze predajom porusujes licencne podmienky ESET co robi tento predaj nelegalnym a podla pravidiel bazaru-fora je to zakazane. Co vsak taky obmedzenec ako ty asi tazko pochopi. Ale vlastne ludia ako ty maju inych uzivatelov a nejaka pravidla tazko v pi*i. Hlavne aby niekoho oje*** o peniaze. To je pre nich prvorade.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 9:54)
Podla tvojej ss som ti stupil na otlak cooo?
Hned mam lepsi pocit, ze som odhalil takehoto pseudo predajcu. A budem sledovat aj dalsie tvoje inzeraty tu na fore, ci znova skusis takuto oje* taktiku. Ale snad sa uvedomis a vypadnes.
Opet tvoj dalsi priklad toho co si za cloveka. Opet dalsie porusenie pravidel o urazkach a obchadzani cenzury vulgarizmov.
Ja mam na haku ze ta krabica je original nerozbalena (o com si sem mimochodom nedal ani foto ako dokaz). Ja vravim, ze predajom porusujes licencne podmienky ESET co robi tento predaj nelegalnym a podla pravidiel bazaru-fora je to zakazane. Co vsak taky obmedzenec ako ty asi tazko pochopi. Ale vlastne ludia ako ty maju inych uzivatelov a nejaka pravidla tazko v pi*i. Hlavne aby niekoho oje*** o peniaze. To je pre nich prvorade.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 9:54)
Podla tvojej ss som ti stupil na otlak cooo?
Hned mam lepsi pocit, ze som odhalil takehoto pseudo predajcu. A budem sledovat aj dalsie tvoje inzeraty tu na fore, ci znova skusis takuto oje* taktiku. Ale snad sa uvedomis a vypadnes.