Predám alebo vymením účet na stávkovanie u Bet-at-Home. Dôvodom predaja/výmeny je že už končím so stávkovaním lebo som v tom dosť lama
P./V.: Bet-at-Home účet (32€)
P./V.: Bet-at-Home účet (32€)
Čaute,
Predám alebo vymením účet na stávkovanie u Bet-at-Home. Dôvodom predaja/výmeny je že už končím so stávkovaním lebo som v tom dosť lama
. Na účte je vyše 32€ za ktoré môžte ďalej stávkovať alebo si ich vybrať. Účet si prepíšete na seba, zmeníte PIN a je to. Ponuky píšte sem do témy alebo SS. Ponuka ktorá ma najviac osloví vyhráva. 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P./V.: Bet-at-Home účet (32€)
preco si peniaze neposles na ucet a budes mat z toho najvacsi zisk, pretoze 32€ ti za to nikto neda. Hm? alebo je v tom nejaky iny problem?
A je niekde napísané že chcem za to 32€??. A preto, lebo účet je napísaný na môjho bratranca z toho dôvodu že ja nemám ešte 18. Čiže peniaze asi môžem vybrať iba na jeho účet, ak ich môžem vybrať na hocijaký tak ma oprav a budem iba rád. A čiže pol roka sa mi čakať nechce kým príde tak takto by som z toho mal aspoň nejaký úžitok
.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Na hocijaký sa to dá vybrať
Corn Flake >> A neoverujú si to nijako že na koho je bankový účet napísaný?
mozu ziadat prefotenie dokladu totoznosti toho, na koho je stavkovy ucet napisany. a po overeni by ti mali poslat peniaze. neviem ci sa to tyka aj bankoveho uctu, na ktory chces peniaze poslat. ale je to mozne
-
krutypomstitel
Zablokovaný
odomna vyzadovali doklady 2X nakolko som konto nepouzival 4 roky a nemali to archivovane,,,,,,id kartu vyzaduju od toho na koho je konto registrovane a tak isto kreditku, ktorou sa poslali peniaze na bet-at-home konto. Neakceptuju ziadnu inu....ine formy vyberu ako na ucet pre SVK nie su ak si dobre pametam.
Dá sa aj pomocou bankového účtu napr. A o akej id karte hovoríš?
-
krutypomstitel
Zablokovaný
obciansky preukaz toho na koho je ucet registrovany predna aj zadna strana + kreditna karta
Ale trt barani, staci si vlozit dalsich 10€ cez moneybookers a potom vsetko poslat cez moneybookers spat. A nikoho ziadne ID neserie. Takto som vybielil svoj fiktivny ucet Jozka Mrkvicku.
Údaje od účtu zaslané užívateľovi dzuri . Peniaze by mali prísť v Pondelok, potom to tu potvrdím, bolo by sobré keby to potvrdil aj dzuri.
koľko ti zaňho dal?
Načo tí to je? 
Aby sme vedeli, ako velmi si sprosty.
Za 25€ na účet , v Pondelok by mali prísť
Takze pisal som doticnemu ze to zoberiem opital som udaje na overenie tie mi psolal ked som skusal dat vyplatis sumu prisiel mi mejl od bet at home ze peniaze sa nedaju vyplati kedze musi podat tiket minimalne za 22 eur s kurzom 1.50 to je 1.
Ked som sa skusal prihlasit druhy den napisalo ze ucet je zablokovany pisal som mejl bet at home a odpoved
Bola ze tento ucet je zablokovany preto ze bol nahlaseny ako ukradnuty ! 2.
Kamo toto sa nerobi
Ked som sa skusal prihlasit druhy den napisalo ze ucet je zablokovany pisal som mejl bet at home a odpoved
Bola ze tento ucet je zablokovany preto ze bol nahlaseny ako ukradnuty ! 2.
Kamo toto sa nerobi
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
€ si mu uz poslal ?
Vyzeram snad ako uplny debil najprv som si overil oco ide
a keby ze poslem pekne sa odrbem 
Aký kradnutý?, Čo im drbe? To bude asi tým že si im písal na helpdesk aj ty aj ja čiže 2 rôzne emaily naraz tak si mysleli asi že je kradnutý alebo čo, fakt neviem.
-
Martinspeed
Medium Expert
to si doje.bal