som necakal ze sa to nakonci az tak zvrhne
ten smajlik nema chybu
Musim sa priznat, ze sa mi velmi paci postproces...mozes prezradit co konkretne si upravoval? Myslim prvu a tretiu fotku.i-Cube napísal:huraa, konecne fesacne pocasie na fotenie
No, kompo pekne, spracovanie (ramcek a pod.) slusne, avsak kvalita fotiek je biedna, vela krat neostre. Preco neozaostris na jedno miesto a ked tadial budu prechadzat psi tak cvaknes? Fotil si to s 1/4000 co je podla mna zbytocne. Vacsia clona, aspon 6-8 a cas kludne postaci aj 1/1000. Neviem ale mam pocit ze na takuto akciu by to chcelo tele 70-200 a nie objektiv s max focal length 50mm.klm16 napísal:Dnes som bol fotit psie zaprahy na donovaloch ....
zaujima ma ci by to uspelo, spracovanie, ramcek, kvalita ....
vdakaaa![]()
diksLub0$ napísal: Musim sa priznat, ze sa mi velmi paci postproces...mozes prezradit co konkretne si upravoval? Myslim prvu a tretiu fotku.
chlapec10 napísal:tiez musim pochvalit, vsetko super az na vyhradu rovnako ako masterdead.
Vela fotiek tych zaprahov su zaostrene trochu nestastne, naschval nepisem zle, lebo to moze byt autorov zamer.
napr IMG_6481, predne psy su neostre, takisto ale je neostry aj ten veduci zaprahu(ci ako sa vola)
vyjadrovat sa k vyberu objektivu je irelevantne, nakolko ak raz clovek iny objektiv nema, tak musi nafotit s tym co ma, v tomto pripade si myslim ze samotna dlzka ohniska problem nebola...
Sa mi len zda, alebo si zosvetloval aj osobu vo fotke? Ci sa mi len zda?i-Cube napísal: diks
vela tam toho nie je, trochu uprava saturacie, stmavenie oblohy o trochu...
prikladam surovu foto