browser hra

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
xM4tHeWx
Medium Expert
Medium Expert

browser hra

Príspevok od používateľa xM4tHeWx »

cs hladam daky program jak je Gamemaker ale na browser hry ... ze sa to pak ulozi do index zo scriptamy atd.... a dam na web ... no neco kade sa daju robit browserhry lebo by som strasne cel neakuvyrobit stacilo by my nieco na slabucke browser hry... :smt006 ... Niesom až taka lama na programovanie ..takže možte my pomoct :D :D ...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: browser hra

Príspevok od používateľa chrono »

Je pár stránok, na ktorých si môžeš urobiť vlastnú webovú hru (tie, čo som teraz našiel vytvárajú flash hry a netuším, či sú aj také, čo používajú len html/javascript/php...). Samozrejme tá hra je len na ich serveri, ale keďže je to flash, nie je problém si tú hru stiahnuť (teda aspoň myslím, neskúšal som to).
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

xM4tHeWx napísal:... Niesom až taka lama na programovanie ..
a podľa mňa o programovaní nevieš nič (možno okrem teórie ale aj to pochybujem) ako každý kto povie dajte mi gamemaker idem spravit hru, dajte mi nieco ako gamemaker ale teraz chcem na browser hru atd :wink:
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

chrono napísal:ale keďže je to flash, nie je problém si tú hru stiahnuť (teda aspoň myslím, neskúšal som to).
No, stiahnuť to problém nie je nikdy ale použiť na inom webe alebo offline to môže byť problém, lebo to môžu mať scriptovo chránené, tak aby to fungovalo iba na ich doméne a ak je ešte aj chránený kód tak nepomôže ani Dekompiler. Ale treba skúsiť, len som ti (a nie len tebe) chcel dať toto info.
TNTworks
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TNTworks »

lol,take prispevky, no takze nove browser hry sa len kpyruju a lne sa tam malo toho meni,ak chces novu musis si najat tym aby si ju urobil a nerobil si ju 20 rokov sam, napriklad nauc sa aj googlit a ked uz chces gamemaker budes mat problemi site pri vytvore hry takze sa nauc aj nieco podrobnejsie o PHP atd, asi to je vsetko do mna

to ste taky ze davate minus karma a date ze skryty,bojkovia
Kofan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kofan »

programy na to neexistuju... musis sa najprv naucit php ale TOTO http://buildingbrowsergames.com/by ti mohlo pomoct
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

pozri si engine Unity3d a mas po probleme;)
Napísať odpoveď