Acer Apire One
Acer Apire One
Zdravim mam problem s tymto malym NB, ked ho zapnem tak ako sa ma zacinat nacitavat Win tak ho resetne, predtym tam bol XP teraz je tam tiez, ale predtym sa tam dostal virus,tak sa to muselo cele preinstalovat,ked som ho preinstaloval tak to bolo ok,ale ako nahle som nahosil ovladace a resetol ho tak uz nenabehne Win, neviete co je s tym ?dik za rady
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Acer Apire One
sprav obnovu systemu alebo ho znova naformatuj a nainstaluj win.
Preinstaloval som Win, siel v pohode, nahodil som ovladac na zvukovku, resetol sa a siel v pohode, nahodil som ovladac na chipset z of. stranky a presne pre tento NB, resetol sa auz nenabehol, ale co je horsie ked ho zapnem tak nic ani obraz ani zvuk, len cierna obrazovka ani ziaden memory test ani nic, nemozem sa dostat ani do biosu nikam, nejake rady prosim, diki.
// Pred chvilou som ho mala rozobrany,vytiahol som RAM pustil a nejde, resetol som CMOS ,nepomaha vobec nic ,stale NB bezi ale obrazovka je uplne cierna ani nepreblikne iba ked ho vypnem
// Pred chvilou som ho mala rozobrany,vytiahol som RAM pustil a nejde, resetol som CMOS ,nepomaha vobec nic ,stale NB bezi ale obrazovka je uplne cierna ani nepreblikne iba ked ho vypnem
skus k nemu pripojit daky monitor cez VGA koncovku nech vylucis chybu lcd... popripade iny HDD byva v biose zapnuty SATA niekedy ot na XP treba premenit na IDE.. ovsem to len ked sa do toho biosu dostanes
Na nete som nasiel navod ako sa to da opravit a netreba s tym ist do servisu, ja to uz bohuzial neopravim,pretoze klavesnica na nom je off a externu s Fn tlacitkom nemam, takze tu je navod pre kazdeho komu sa prihodi to ze jeho Acer po zapnuti ostane hluchy a slepy.
Kód: Vybrať všetko
http://kornel.cz/2010/02/21/jak-opravit-acer-aspire-one-89-cerna-obrazovka-neni-problem/#comment-216Re: Acer Apire One
Vyborne ..toto sa mi isto zide raz .. vdaka ..