Ked uz Ipod touch aky?
Ked uz Ipod touch aky?
Prosim vas poradte mi pri kupe noveho ipodu... oplati sa viac 3 ci 4? 64GB ci 32??? neviem sa rozhodnut...
Re: Ked uz Ipod touch aky?
4 64GB 
ale zalezi na financiach a na tom co od toho chces
ale zalezi na financiach a na tom co od toho chces
Asi zoberem ten... po birmovke asi financie budu ... 
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
blba otazka celkom, ked na to mas tak jednoznacne 4 generaciu a kapacitu podla toho kolko mas zase tych penez
64GB ti bude na co? Usetri tie tazko dostane Eura a zober maximalne 32GB verziu.
Ked uz Ipod touch aky?
Iphone 4 16gb, najrozumnejsia volba podla mna
Ak už chceš iPod touch a máš na to peniaze, tak určite poslednú generáciu a 8 GB by som vylúčil. Čiže 32 GB alebo 64 GB podľa tvojich možností. 8 GB - dáš si tam nejakú hudbu, 2 podcasty, určite plnú mrť zadarmo apps a 2 nejaké platené 300 MB hry a furt budeš iba riešiť čo vymazať a čo nechať.
Osobne mám 32 GB ale vedel by som si predstaviť aj využitie 64 GB verzie.
Osobne mám 32 GB ale vedel by som si predstaviť aj využitie 64 GB verzie.
ja mam 16GB este 2generaciu a miesto je tak aurat, ked som tam chcel davat filmy pred dovolenkou tak som s miestom uz musel trochu sachovat, miesta nieje nikdy dost takze ked su peniaze na vacsiu kapacitu tak ist do toho
-
javatar
Hardcore addict
ja mam 8GB prvej generacie a staci
par giga hudby par giga filmov a vacsina free aps nestoji za to... cez den som v praci a potom sa mozem hrat doma na PC (kedze je to daleko lepsie ako na iPode) a v noci spim
pouzivam ho na pozeranie filmov/pocuvanie hudby ked cestujem, citanie knih a surfovanie v posteli
podla mna by si chlapec mal najskor upresnit svoje ocakavania (kedze pochybujem, ze sa "uskromni" ako ja)
takze - naco to chces? co s tym budes chciet robit?
par giga hudby par giga filmov a vacsina free aps nestoji za to... cez den som v praci a potom sa mozem hrat doma na PC (kedze je to daleko lepsie ako na iPode) a v noci spim
pouzivam ho na pozeranie filmov/pocuvanie hudby ked cestujem, citanie knih a surfovanie v posteli
podla mna by si chlapec mal najskor upresnit svoje ocakavania (kedze pochybujem, ze sa "uskromni" ako ja)
takze - naco to chces? co s tym budes chciet robit?
Ok... sak este uvidim kolko penazi dostanem na birmovku a potom sa rozhodnem... a ak bude malo tak cez leto si privyrobim a kupim 4/64...
mal som 2G - 8GB. 8GB už nikdy!!! Je to málo!
Momentálne mám 16 GB a zatiaľ mi to stačí. Hudba, hry žiadne filmy a mám ešte asi 3GB voľné
Mohol by si napísať cca koľko GB hudby tam chceš dať. Pre mňa osobne by bolo 64 GB veľa.
Momentálne mám 16 GB a zatiaľ mi to stačí. Hudba, hry žiadne filmy a mám ešte asi 3GB voľné
Mohol by si napísať cca koľko GB hudby tam chceš dať. Pre mňa osobne by bolo 64 GB veľa.
32 GB je myslím (nielen preto, že ho mám) veľmi dobrá voľba, ale ak na ňom chce pozerávať aj filmy resp. klipy alebo videopodcasty (čo je jediná vec, ktorú na ňom ja nerobím), 64 GB by sa dalo dobre využiť.
Ale meditovať tu nad 32/64 GB je také počítanie hruštičiek a jabĺčok. Myslím, že všetko podstatné sme mu povedali a konečnú voľbu musí spraviť len on sám.
Ale meditovať tu nad 32/64 GB je také počítanie hruštičiek a jabĺčok. Myslím, že všetko podstatné sme mu povedali a konečnú voľbu musí spraviť len on sám.
OT: skadial beriete do zariadenia videopodcasty a podcasty?
Nikde neviem nic poriadne najst.
Cez iTunes. Napríklad si nájdeš podcast .týždeň posťahuješ si všetky Lampy s Hríbom (to je najlepší podcast v slovenčine).
Alebo si dáš videopodcasty a tam sú epizódky napr. Happy Tree Friends alebo všelijaké prírodopisné a tak. Ja si sťahujem iba tú Lampu, inak sa v tom až tak nehrabem, ale určite sa tam dajú nájsť zaujímavé kúsky.
Alebo si dáš videopodcasty a tam sú epizódky napr. Happy Tree Friends alebo všelijaké prírodopisné a tak. Ja si sťahujem iba tú Lampu, inak sa v tom až tak nehrabem, ale určite sa tam dajú nájsť zaujímavé kúsky.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cez iTunes je pristupna aj Itunes University, co je uplna pecka - tolko kvalitneho studijneho materialu v anglictine a ku prakticky kazdej teme najdes len tazko. A tiez by som radil 32GB, 64ka je asi uz zbytocne draha, na druhej strane pri takej masinke sa nad 8 GB neoplati ani premyslat.
-
nejakymarko
Addict
kup si 32gb a usetrene bubaky si radsej priloz ku kupe kvalitnych sluchadiel