Kde je chyba ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kde je chyba ?

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahojte,

snazil som sa najst ci tu uz neni podobny problém..nenasiel som,ak som ho nahodou prehliadol ospravedlnujem sa :) Do HW sa sa fakt moc nevyznam tak Vás chcem poprosit o o radu...totizto este davnejsie mi PC zblbol po tom ako som do vstupu pre mikrofon zapojil gitaru...robil som to uz n krat predtym a bolo to v pohode ,vtedy sa vsak komp samovolne restartol a zostal vyslovene spomaleny /vsetko mu trvalo omnoho dlhsie,nedali sa pozerat plynule filmy/videa na nete atd.../...prvotny predpoklad bolo ze sa mohlo stat nieco s MB ale viac som optimisticky veril ze to bude len OS,ktory som mal tendenciu uz dlhsie preinstalovat....cize som to aj spravil,naformatoval som disk,ale potom mi instalaciu windowsu 2 krat nedokoncilo-proste naskocila modra obrazovka ze to nejde...bol som v tom ze doska je v haji,ale este som nieco skusil-cez partition magic som dal opravit disk a potom na treti krat sa uz windows nainstaloval /ten disk mal vtej dobe cca 2 mesiace a dovtedy siel uplne normalne/. Nasledne po dokonceni instalacie som dal disk opat skontrolovat a ukazalo mi dalsie chyby ktore sa podarilo opravit,pri dalsom skontrolovani uz ziadne neukazovalo.Zaver je teda taky,ze pocitac momentalne ide,nevypina sa ani nerestartuje samovolne,vsetky komponenty /karty,kable/ som pre istotu povyberal a nanovo pozapajal,defragmentacia,dalsie kontroly ani podobne veci nepomahali :) Pocitac je stale strasne pomaly,da sa na nom maximalne pouzivat word a citat maily,narocnejsie veci zvlada rychlostne tak na urovni 486-ky :) A mja otazka teda znie - mate niekto nejake skusenosti ako zistit v com by mohla byt chyba inym sposobom ako skusit ci to s inym diskom/Mb/ram pojde normalne :) Prip neexistuje nejaky soft ktory kontroluje ci spravne funguju jednotlive HW ? Napadlo ma ci sa nemohlo nico stat aj s BIOS-om,do toho sa vsak hrabat nechcem :) Za kazdu radu vopred Ďakujem :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde je chyba ?

Príspevok od používateľa ramaya »

jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Kde je chyba ?

Príspevok od používateľa jarda.j »

Daj to odborníkovi, takto sa to nedá.