Ready boost -1/aku flashku? 2/ma to vobec vyznam?
Ready boost -1/aku flashku? 2/ma to vobec vyznam?
Caute, chcel by som si kupit nejaku rychlu flashku za ucelom zrychlenia systemu za pomoci funkcie readyboost.Na nete su na to dost rozporuplne nazory, preto ma zaujima ten vas.
System
2x core
4gigáče ram
Win7
dík
System
2x core
4gigáče ram
Win7
dík
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ready boost -1/aku flashku? 2/ma to vobec vyznam?
skusal som to nepocitil som ziadny rozdiel.. a akoze nechapem ako zrychlis system ked flash ma rychlost 20mb/s a ramka ma rychlost okolo 7000mb/s to si radsej kup SSD disk a tam to zrychlenie uz pocitis..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pri 4 gb ram sa ti to neoplatí ani náhodov. Rozdiel si všimenš keď máš takú 1 Gb ram alebo menej
Mna by zaujímalo, ak by som mal hru, ktorá by mi kvôli pamäti sekala a bola obmedzená na nejakých 15 FPS (môj prípad, kým som nedokúpil ďalší modul) pomohla by mu takáto flashka? Povedzme 4gb flash pamäte?
Thor86
vyskusaj a daj vediet
vyskusaj a daj vediet
osobne mám takú skúsenosť že READY BOOST nepomáha, resp. rozdiel vo výkone si nevšimneš - flashka Kingston.
skusil som to s flashkou Kingston,papierove parametre citania take slabsie.
Vysledok: zmena skoro nulova, aj ked odozva systemu sa mi zdala o chlp rychlejsia, mozno by stalo za pokus to testovat s lepsou..
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 18:25)
takze som si tam šupol PATRIOT Xporter XT Boost 8GB ktory ma super rychlosti /read 33MB/sec/ a ta skoro nulova pristupova doba na flashku je citit, aplikacie nie su viditelne rychlejsie ale pri readyboost na niektore podnety comp reaguje o trochu lepsie- napr navrat z hier do win je o nieco rychlejsi a plynulejsi
Vysledok: zmena skoro nulova, aj ked odozva systemu sa mi zdala o chlp rychlejsia, mozno by stalo za pokus to testovat s lepsou..
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 18:25)
takze som si tam šupol PATRIOT Xporter XT Boost 8GB ktory ma super rychlosti /read 33MB/sec/ a ta skoro nulova pristupova doba na flashku je citit, aplikacie nie su viditelne rychlejsie ale pri readyboost na niektore podnety comp reaguje o trochu lepsie- napr navrat z hier do win je o nieco rychlejsi a plynulejsi
Používate to niekto?
Mám takú starú 4 GB (pomalú) flashku a neviem čo s ňou
Ale aby mi zaberala jeden z 3 USB portov...
Vista, 2 GB Ramky...
Mám takú starú 4 GB (pomalú) flashku a neviem čo s ňou
Ale aby mi zaberala jeden z 3 USB portov...
Vista, 2 GB Ramky...
zrychlenie reakcie OS 200-500ms subjektivny rozdiel s READY BOOSTOM...
skus a uvidis... je to boost a nie BOOST
skus a uvidis... je to boost a nie BOOST