ICQ Spammeri
ICQ Spammeri
Mam taky problem, nie je to nic vazne ale lezie to trochu na nervy, kazdy den sa mi asi 2-3x stane, ze si ma snazi do friendlistu pridat nejaky spambot, ktory ma nick v azbuke. Davnejsie to bolo tak, ze sa to stalo maximalne raz za tyzden, teraz je to, ako pisem, niekolko krat za jeden den.
Neviete niekto ako sa tomu da zabranit, pripadne to nejako masovo blockovat?
Rady typu - pouzivaj qip, odinstaluj icq, atd - si nechajte pre seba. Dakujem za pochopenie.
Neviete niekto ako sa tomu da zabranit, pripadne to nejako masovo blockovat?
Rady typu - pouzivaj qip, odinstaluj icq, atd - si nechajte pre seba. Dakujem za pochopenie.
Re: ICQ Spammeri
Skus pozriet do nastavenia ci nemas polozku Blokovat spravy od tych ktorych nemas v zozname... ja mam qip 2010 mam zapnute blokovanie,filtre a iba mi vyskoci bublina ze blokovana sprava od toho a toho..
Inac sa to tu uz riesilo tak skus nieco pohladat,...
Inac sa to tu uz riesilo tak skus nieco pohladat,...
No je tu o tom viac tem, ale nikde sa to v podstate nevyriesilo...
Aj ja som mal taky problem, po tom čo som si dal novy update na icq (tušim 7.4) tak to prestalo.
No tak som cital v nejakom topicu tu na fore, ze sa to stava castejsie ked uvedies svoje ICQ cislo na roznych forach - napr tu na hojkovi - tak som vymazal svoje cislo z kazdeho fora na ktorom som bol regnuty a uz je toho menej, dnes to bolo tusim len jeden krat... uvidim no, ked neprestane tak skusim ten update 
pouzivam qip a mam nastaveny antispam filter. pokial "to" nezodpovie na otazku, tak ani neviem ze sa mi snazi nieco. A kedze "to" je sproste, tak neodpovie 
Tiež používam Antispam a nemám s tým problém. Keď som nemal Antispam, tak ma denne smpamovali aj 5x :S
No ja som si pochvaloval, ze to uz neni tak zle, a dnes znovu a to som tu len od 3
Nevadi no, casom ma urcite ICQ donuti updatovat si to na 7.4, snad to zmizne potom
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto nikdy nezmizne
spam boti budu stale v oblube cize aj keby si neviem aku verziu mal tak ti to nepomoze, ako spominali ludia vyssie nahod debilny antispam, napr ze "kolko je 2+2" a kto ti spravne odpovie vtedy ti to napise spravu, a mas po probleme nemusis riesit hluposti
-
javatar
Hardcore addict
no lenze tam je problem ze tuto funciu ma qip a on chce ako klienta ICQ (ak som spravne pochopil)
ja som si dokonca minule s takymto spambotom popisal
ja som si dokonca minule s takymto spambotom popisal
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
javatar mam taky pocit ze vsade je moznost nahodit antispam
No ja som to hladal v icq uz predtym (tu antispam ochranu) ale nikde to nie je, aspon nie v nastaveniach...
Ja používam ako klienta digsby. V nastaveniach má možnosť zablokovať autorizácie s linkom v správe. Odkedy mám túto funkciu zapnutú neotravoval ma žiadny ruský spam bot.