Kontaktne sosovky
Re: Kontaktne sosovky
Rano vyskusam, dik za radu
/edit: Ak niekto chodite do skoly (pripadne ste chodili) nebol problem na telesnej? Nevypadne to pri naraze o ineho cloveka alebo tak?
/edit: Ak niekto chodite do skoly (pripadne ste chodili) nebol problem na telesnej? Nevypadne to pri naraze o ineho cloveka alebo tak?
kontaktne ti urcite nevypadnu, to vobec nejde... ja v nich bezne chodim na korcule alebo na lyze
k tomu vkladaniu, neviem ako to robis ty, ale mna to optik ucil vkladat do praveho oka pravou rukou a do laveho lavou - co som zavrhla a vkladam len pravou, lebo lavu mam fakt lavu
k tomu vkladaniu, neviem ako to robis ty, ale mna to optik ucil vkladat do praveho oka pravou rukou a do laveho lavou - co som zavrhla a vkladam len pravou, lebo lavu mam fakt lavu
No ja jak som si to prvy krat daval u nej, tak som si tiez dal lavu sosovku na lavu ruku, ale ona mi povedala ze pokial nesom lavak, tak si to mam vkladat normalne pravou rukou. Len ma stve, ze vacsinou ako ju vkladam do oka, tak sa mi prilepi na spodnu mihalnicu, asi nejak nevedomky zmurknem, reflex... Teraz som to skusal chladnokrvne, snazil som sa ani neprizmurit a slo to celkom rychlo
(ked porovnavam tie zufale pokusy zo vcera
)
a ked si ju vkladas, kludne si drz druhou rukou viecko aby nezmurkol
Hej no, zajtra ked tak vyskusam rano, snad sa to podari rychlejsie
To viecko si drzim, len som to chcel robit tak, ze dam do oka a rychlo zavrem aby nevypadla, lenze to mi velmi nevychadzalo
preto sa mi lepila na mihalnice
ja vkladam ukazovakom na pravej ruke do oboch oci. Do toho jednoducho musis prist, po case ti ani nebudu zmurkat oci ako na zaciatku. Ked som mal sosovky len par dni, tak som musel vstavat o pol hodinu skor do skoly, aby som si to stihal nasadit
teraz mam za 2 sekundy v jednom, za dalsie 2 sekundy v druhom oku......
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kontaktné šošovky ti určite len tak sami od seba nevypadnú. To sa deje len vo filmochAuruz napísal:Rano vyskusam, dik za radu
Ale nie, držia pevne v každej situácii. Ja v nich robím všetky športy, dokonca aj plávanie (s plaveckými okuliarami, samozrejme) a doteraz som žiadny problém nemala.
Ja uz aj bez plaveckych brejli 
Hm tak rano mi to slo paradne, teda na moje pomery
Asi za 5 minut som mal v ociach obidve, bez vacsich problemov, dik vsetkym za rady. Telesna tiez prebehla bez problemov ako vravite, ale plavat s nimi zatial nebudem, maximalne sprcha 
Auruz: ja si fixnem oko aby som nedokazal zmurkunut a vkladam si ich na bielko nie priamo na oko..
nemaj boja, prve vkladanie mi trvalo podobne.
So sportom nemaj obavy akurat kupalisko a tobogany by si mal vypustit.. do bazena si ich nechavam, aj som sa sem tam potopil
ale nie je to idealne..
nemaj boja, prve vkladanie mi trvalo podobne.
So sportom nemaj obavy akurat kupalisko a tobogany by si mal vypustit.. do bazena si ich nechavam, aj som sa sem tam potopil
A normalne voda ti ich nevyplavi? Predsa ta sosovka "plave" v tom oku, nie je tam zafixovana ani prilepena
Voda ti tu sosovku iba v oku viac 'uchyti' . Tazko sa potom vybera. Ked sa napriklad sprchujes so sosovkami v oku, je tam samozrejme vlhkost, para a podobne....skus si vybrat sosovky...je to problem.
No jak som dosiel domov som sa sprchoval, ale vyberat ich budem az vecer, to uz by nemal byt problem po takej dobe:)
-
jamesiq
Medium Star
Plavat som so sosovkami skusal len to bol bazen kde som vpohode stal a tak som daval bacha aby sa mi tam voda vobec nedostala.. Ide to aj podvodou? 
jamesiq: ide ale musis co najviac prizmurit a ked sa vynoris, pretri si oci.. skusal som tiez v bazene, da sa ale treba davat bacha..
-
jamesiq
Medium Star
No hej to som robil vzdy som si pretrel oci aby som tam nemal vodu. Ale nerobi zle skorej ten chlor ? Ale co som cital po internete tak viacmenej sa plavanie nejako nezakazuje len ze je najlepsie pouzit sosovky na kratku dobu..
Ale ked som bol pri mori tak som neriskoval plavanie v slanej vode..
Ale ked som bol pri mori tak som neriskoval plavanie v slanej vode..
Velmi sa na to sustredis....ja som na to kaslal, a nic mi nieje, ani oku, ani sosovkam...ved ked sa dostane na nich chlor...na noc ich nechas v rotoku a rano zase ficis.
Auruz:
-
jamesiq
Medium Star
Lub0$ no to je pravda ze som to moc prezival.. celkom som sa bal o oci no 
Presne toto video som pozeral ked so sa rozhodol ist do sosoviek.. Robil to rovnako len s pravou rukou do oboch oci a na sosovky kvapkam roztok akurat pri vybrati
Presne toto video som pozeral ked so sa rozhodol ist do sosoviek.. Robil to rovnako len s pravou rukou do oboch oci a na sosovky kvapkam roztok akurat pri vybrati
Diki Plasmon, ale uz mi to ide celkom peknePlasmon napísal:Auruz: