Problém s tlačiarňou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
honda954
Novice
Novice

Problém s tlačiarňou

Príspevok od používateľa honda954 »

Nazdar. Nevie mi niekto poradiť ? Mám tlačiareň HP deskjet 2280 a systém win 7, neviem nejak mi to blbne dám tlačiť dokument a nič, tlačiareň čaká, je nainštalovaná ale nejde to...už mám s toho rohy..........
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s tlačiarňou

Príspevok od používateľa uplink »

Skúšal si nainštalovať tlačiareň s driverom zo stránky hp? Tak isto, skúšal si nastaviť tlačiareň v systéme ako predvolenú v ovládacích paneloch a priamo v programe, z ktorého chceš tlačiť?
honda954
Novice
Novice

no mám origo inštalačné cd...to mi nešlo, vyskakoalo tam, že na win 7 to nejde, tak som si z ich stránky HP stiahol inštalačný súbor, to je v podstate celé CD pod Win 7 a nainštaloval...no v ˇovládačoch resp. v systéme je nainštalovaná ako predvolená aj tak to blbne...???
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked das nieco tlacit, tak si otvor danu tlaciaren (v ovladacich paneloch --> zariadenia) a hod sem screen. Tipujem, ze bud tam visia nejake dokumenty, alebo tam nebudu ziadne? Tlaciaren je v Ready stave?
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Madeyro »

Predpokladam ze si chcel vidiet toto http://i53.tinypic.com/20u4v7m.jpg ked nie tak ti sfotim co si chcel... Tlail som cestovny poriadok na 1 stranu 1x . inak pri zarovnani kaziet mi tu stranku, kt ma ist potoém do scanera vytlaci dobre ale napr uz pri skusobnej stranke to zase robi tie somariny
honda954
Novice
Novice

presne toto aj mne ukazuje, dnes som všetko preinštaloval na novo, presne podľa návodu, aj skúšobnú stránku mi to vytlačilo. No potom som dal tlačiť normálny dokument alebo jednoduchý obrázok a všetko brebehlo v poriadku, tlačiareň je redy a v nástrojoch mi tiež ukázalo, že tlačí sa dokument ale nič sa nedialo, akurát sa procesor rozbehol skoro na 100 perc. a stojí to normálne som mimo ??????? :smt017 :smt017 už neviem čo robiť...

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:27)
možno je niekde chyba v kábli alebo dakde ale, pri inštalácii ani teray mi žiadnu vadu alebo dačo podobné neukázalo, všetko je v zelenom a všade fajfka.....

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:28)
nedokážem vytlačiť básničku o dvoch vetách................. :x
Napísať odpoveď