Zeitgeist:moving forward

Diskusie na politické témy...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zeitgeist:moving forward

Príspevok od používateľa Anem »

seth82 napísal:Sorry, ale takto retardované tvrdenie som už dlho na tomto fóre nevidel. Smiem sa celkom vážne spýtať, že čo ťa viedlo k takémuto tvrdeniu? Pretože IMHO tí, ktorí majú čas zaoberať sa konšpiráciami a kdejakým pretkávaním informácií, sú práve ľudia, ktorí nevedia čo so sebou, nemajú rodinu a teda v podstate ani nejaké extra veľké starosti a môžu mrhať čas na takéto sprostosti. Takže som celkom zvedavý, ako mi toto vysvetlíš...
s tou rodinou som to trochu zle napísal. myslel som to tak že to zväčša to bývajú ako to povedať "jednoduchší" ľudia pre ktorých je svet príliš zložitý a práve konšpirácie im dávajú jasnú predstavu kto za čo môže
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

p4ra napísal:beardie, ako vsetky ostatne dokumenty tohto typu, bohuzial. Suhlasim s tym, co si pisal vyssie. Konspiratori zase budu lestit bambusy a vymyslat nove teorie, normalni ludia, ktori maju pred sebou kazdodenny zivot budu zit nadalej a premyslat o tom, ako zajtra nakrmia seba a svoje rodiny.
najprv si to pozri a potom komentuj, o svetovlade ani o konspiracnych teoriach tam nie je nic
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Korag: Láskavo prestaň prezentovať svoje názory ako moje tvrdenia. Reaguj na mňa aj do zbláznenia, ale nesnaž sa mi pripisovať autorstvo niečoho, čo som nenapísal. Takže tak.

Anem: OK, vďaka sa objasnenie, v podstate súhlasím.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

seth82: aha ok stale tu traposis s tymi konkretnymi vetami. NA:
Pretože 17-ročný študent strednej školy tu ide poučovať ľudí o tom, že ako vlastne funguje svet

Ja si predstavujem to, že by nás tu nemali mentorovať teenageri, ktorí ledva chápu, čo sa vo svete deje

Hádam si nedám rozkazovať od nejakého násťročného užívateľa
Myslim ze ta prva veta to vystihuje a presne som ju odzrkadlil aj v mojom predchadzajucom prispevku...tak laskovo nemel ze si tu vsetko konstruujem sam a ze ty si nic nenapisal ako to vacsinou u teba byva...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Synku, mal by si si uvedomiť, že vytrhávanie príspevkov z kontextu je v prípade diskusie abnormálne. Hlavne, ak sme sa v tamtej diskusii bavili o niečom inom, že áno. Tvoje "zrkadlenie" je iba hlúpe konštruovanie, ktoré samozrejme prezentuješ ako niečo, čo som napísal ja, pretože ti to takto vyhovuje. Nauč sa diskutovať.
Korag
Professional
Professional

lol...asi 3 strany si kydal na mna a tehlu ze si nic take nepisal a chcel si aby sm to odcitoval a ked uz ti sem nieco hodim sem napises ze je to moje hlupe konstruvanie :D CAW
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Si mladý, radikálny a veľa študuješ. Ľavicové idei propaguješ. Píšeš čudné básne, fajčíš marišku, Čegevaru nosíš hrdo na tričku. :lol: ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: Asi ti to budem musieť zrekapitulovať, ako som to už spravil tu inému členovi:

1. Reagoval som na Anema a na jeho tvrdenie o konšpirátoroch, v ktorom sme sa nepochopili (a ktoré sa neskôr vysvetlilo.

2. Na to si doliezol ty a napísal si, citujem: "čo si myslíš, seth, že všetci musia byť 17-roční študenti?". A samozrejme si nezabudol vyzdvihnúť, že moje tvrenie z predchádzajúceho príspevku je môj subjektívny názor, čo som samozrejme ja už priamo v príspevku vopred ohlásil.

3. Reagoval som na teba a spýtal som sa, že KDE som napísal, že "všetci konšpirátori musia byť 17-roční študenti" a zároveň som sa spýtal, že na kieho ďasa potvrdzuješ vo svojom príspevku to, čo som vo svojom už napísal (ohľadom tej subjektivity).

4. Samozrejme, vo svojej reakcii si sem vplietol veci z inej diskusie, pričom "si si vyvodil názor na moju mienku" a ako inak - neodpovedal si na ani jeden z mojich dotazov z bodu 3.

5. Upozornil som ťa, že máš prestať pripisovať mi autorstvo vecí, ktorých autorom nie som.

6. Vo svojom poslednom príspevku si tu skopíroval časti z mojich príspevkov z úplne inej diskusie, krásne si to demagogicky vykonštruoval a vytrhol z kontextu, pričom ja sa ťa znovu spýtam - KDE SOM NAPíSAL, ŽE "všetci (konšpirátori) musia byť 17-roční študenti"?? Alebo ty si z toho, čo si sem prilepil (mimochodom, všetky tie moje vety sú pravdivé, hoci úplne vytrhnuté z kontextu), niekde vyčítal toto tvrdenie, ktorého autorstvo pripisuješ mne? KDE SOM TO NAPÍSAL? Ja som čosi kydal na teba a na tehlu, že "som nič také nenapísal"? - ČO som nenapísal? Si spadol z jahody? O čom to vlastne teraz píšeš? Stratil si sa vo vlastnom svete, zjavne.

Korag, prestaň na mňa reagovať, ak si absolútne neschopný diskutovať a logicky uvažovať a argumentovať, pretože vďaka tebe a tebe podobným sa tieto diskusie zvrhávajú do hlúpych cyklov, v ktorých sa nediskutuje to, čo by sa diskutovať malo. Hore uvedené body sú celkom slušným prehľadom toho, ako šíriš demagógiu a otáčaš tému kamsi do čiernej diery - sprav mi tú láskavosť, daj si ma do ignore, alebo čo, pretože mňa už prestáva baviť vysvetľovať ti tvoje chyby v logike a argumentácii. ("čaw" si nechaj pre svojich rovesníkov z Pokecu, áno?)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth, že ťa tieto analýzy bavia, každému to je jasné.. :wink:
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Korag: Asi ti to budem musieť zrekapitulovať, ako som to už spravil tu inému členovi:

1. Reagoval som na Anema a na jeho tvrdenie o konšpirátoroch, v ktorom sme sa nepochopili (a ktoré sa neskôr vysvetlilo.

2. Na to si doliezol ty a napísal si, citujem: "čo si myslíš, seth, že všetci musia byť 17-roční študenti?". A samozrejme si nezabudol vyzdvihnúť, že moje tvrenie z predchádzajúceho príspevku je môj subjektívny názor, čo som samozrejme ja už priamo v príspevku vopred ohlásil.

3. Reagoval som na teba a spýtal som sa, že KDE som napísal, že "všetci konšpirátori musia byť 17-roční študenti" a zároveň som sa spýtal, že na kieho ďasa potvrdzuješ vo svojom príspevku to, čo som vo svojom už napísal (ohľadom tej subjektivity).

4. Samozrejme, vo svojej reakcii si sem vplietol veci z inej diskusie, pričom "si si vyvodil názor na moju mienku" a ako inak - neodpovedal si na ani jeden z mojich dotazov z bodu 3.

5. Upozornil som ťa, že máš prestať pripisovať mi autorstvo vecí, ktorých autorom nie som.

6. Vo svojom poslednom príspevku si tu skopíroval časti z mojich príspevkov z úplne inej diskusie, krásne si to demagogicky vykonštruoval a vytrhol z kontextu, pričom ja sa ťa znovu spýtam - KDE SOM NAPíSAL, ŽE "všetci (konšpirátori) musia byť 17-roční študenti"?? Alebo ty si z toho, čo si sem prilepil (mimochodom, všetky tie moje vety sú pravdivé, hoci úplne vytrhnuté z kontextu), niekde vyčítal toto tvrdenie, ktorého autorstvo pripisuješ mne? KDE SOM TO NAPÍSAL? Ja som čosi kydal na teba a na tehlu, že "som nič také nenapísal"? - ČO som nenapísal? Si spadol z jahody? O čom to vlastne teraz píšeš? Stratil si sa vo vlastnom svete, zjavne.

Korag, prestaň na mňa reagovať, ak si absolútne neschopný diskutovať a logicky uvažovať a argumentovať, pretože vďaka tebe a tebe podobným sa tieto diskusie zvrhávajú do hlúpych cyklov, v ktorých sa nediskutuje to, čo by sa diskutovať malo. Hore uvedené body sú celkom slušným prehľadom toho, ako šíriš demagógiu a otáčaš tému kamsi do čiernej diery - sprav mi tú láskavosť, daj si ma do ignore, alebo čo, pretože mňa už prestáva baviť vysvetľovať ti tvoje chyby v logike a argumentácii. ("čaw" si nechaj pre svojich rovesníkov z Pokecu, áno?)

1. ano a ja som reagoval na teba co je na tom nechapave?

2. ja som doliezol presne tak isto ako ty k amenovi on ta tiez o nic neziadal a reagoval si na to tak o com tocis teraz ty?

3. ty si to nenapisal ''doslova'' nikde ale tymi tromi citatmi co som narychlo nasiel to potvrdzuju co si normalne myslis o vzdelani a veku a aky mas na to nazor...take slovo ako ze si clovek urobi mienku vdaka jeho spravani si este nepocul? ja som si to vyvodil, narazal; si uz predtym na skolu a na vek a ty mi ides hovorit ze ti pripisujem falosne tvrdenie. O com to je?

4. z inej by som nepovedal...teraz aj predtym je to v podstate o tom istom - o konspiraciach takze by som skor povedal ze sme tam kde sme boli

5.vid 3

6. ako som pisal v 3 bode, zo vsetkeho co sme si pisali to tak vypliva o tych studentoch...minimalne 5 krat si zareagoval OT co nemalo nic spolcne s danou temou a vzdy to bolo na vek alebo na gramatiku, studium a podobne. Podla mna neni normalne ak sa pocas nejakej konkretnej diskusii na konkretnu temu zaoberas vekovimi a gramatickymi nedostatkami - v tom pripade ti skor ja polozim otazku ze ci si schopny logicky uvazovat a diskutovat. Demagogiu si inac krasne predviedol v poslednom prispevku, len tak dalej.
(A inak ja na pokec nechodim, takze si sa trafil znova uplne mimo ;)...tiez by som ti mohol povedat ze si svoje demagogicke myslienky nehaj pre svojich vysokoskolskych zbiflenych kamosov ok?)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag, zopakujem, nereaguj na mňa, ak nevieš diskutovať.

1. Kde som písal, že nechápem tvoju reakciu na mňa? Vidíš zasa niečo, čo som nenapísal? Načo sa pýtaš, že "čo je na tom nechápavé", keď ja som sa o chápaní/pochopení nikde nevyjadroval? Iba som zrekapituloval, že ako to začalo.
2. Reaguješ na úplne nepodstatnú vec. Nereagoval som na to, že si doliezol, ale na to, čo si vo svojom príspevku vykonštruoval. Prečo si sa zameral akurát na slovíčko "doliezol"? Prečo nereaguješ na zvyšok?
3. Tyvole, ty si už na diagnózu. Ako z tých troch citátov vyplýva, že "všetci konšpirátori musia byť 17-roční študenti" ????????????? Si mentálne zaostalý? Aký súvis má prekristovenohy moje vzdelanie s tým, že konšpirátori musia byť 17-roční študenti???? O čom to zasa trepeš? Ja som spomenul svoj vek a školu a čo to má s týmto všetkým doprdele spoločné? Snáď ani nie je pravda toto - NEDISKUTUJ, keď nevieš argumentovať a ešte sa zaplietaš do vlastných kydov, ktoré nemajú ani hlavu a ani pätu.
4. Je to z inej diskusie, je to vytrhnuté z kontextu a na moje dotazy si nijak rozumne neodpovedal a to platí až doteraz.
5. Viď 3.
6. Trepeš, trepeš a trepeš. Z mojich troch citácií ti akosi vyplýva, že vlastne "všetci konšpirátori musia byť 17-roční študenti", toto je tak choré, že už ani neviem, ako mám na to reagovať a ako ti to mám jednoduchšie vysvetliť. Teraz si už samozrejme dokonca vytiahol aj gramatiku, štúdium a vek - ČO má toto všetko spoločné s tým, že mi pripisuješ tvrdenie, že "všetci konšpirátori musia byť 17-roční študenti" ???

Tvoja posledná narážka je maximálne trápna, predpokladám, že si z tej mojej pochopil veľmi dobre, že som narážal na tvoje "čaw", čo je typicky pokecovský "slang", pŕznenie Slovenčiny, ktorú aj tak v jej reálnej podobe dobre neovládaš.

Takže - daj si ma do ignore, alebo sa nauč diskutovať a dedukovať.
Korag
Professional
Professional

ja na teba budem reagovat aj do nemoty to sa ty neboj, si myslis ze ked mi napises ze neviem diskutovat sa rozplacem a odidem? :D

1. vsak dobre ja sa nehadam...iba som si myslel ze asi ty nebudes niecomu chapat ked si uviedol uplne zbytocny prvy bod...naco si ho sem dal? ja viem ako to zacalo ved somm vcera na to reagoval...nemusis tu to rekapitulovat ako nejaky odlozeny pripad s pred 20 rokov...

2. ano reagoval som na to pretoze uz to pisem druhy krat mne su tie tvoje body jasne, nie je to historicka udalost aby si mi to pripominal...ty si na mna napises ze som doliezol tak ja na to reagujem, co si tu ty urcujes pravidla na co smiem reagovat a na co nie? sa zobud

3. LOL...takze ja som na diagnozu? este sa tak necitim ani mi to este nikto nepovedal takze tvoje slovo je pre mna ziadne slovo. Ty sa tu stale rozculujes nad tromi slovami ktore som napisal a mne uz je teraz az do smiechu co to s tebou robi :D. Preco narazas na to ze nutne potrebujes vetu s presne takym istym slovosledom ako som napisal ja. Ako uz hovorim asi treti krat ty si asi jediny uzivatel co tu naraza na vek, vzdelanie, gramatiku a podobne pi**viny ktore su absolutne od veci a ty sa tu teraz ides cudovat ze skadial tu beriem taketo ''vymyslene'' veci. Mentalne zaostaly si tu ty, ty online hiro, by som ta chcel vidiet v skutocnom rozhovore s normalnimi ludmi ako by na tie tvoje trapne intelektualne suvetia reagovali, a by som sa aj cudoval keby ta neposlali kade lahsie hned jak by ta videli...je vidiet ze patris za knihy a si pocitvy studacik, dokazuje to uz len to ze hned na zaciatku este v teme slobodomurari si reagoval na moju gramatiku a co vlastne pozeram ani teraz si sa tomu nevyhol ako neovladam slovencinu - si s tym uz uplne trapny, kebyze mi to pripomenies raz tak chapem, ako ti to zle robi na hlavicku moja spisovnost ale ty sa tu vytahujes pomaly v kazdom druhom prispevku nad mojou slovencinou.
4. Nie milacik nie je to z inej diskusie, diskutujeme stale o tom istom - o KONSPIRACNYCH TEORIACH. Pre mna rozumne nereagujes od prveho prispevku, co sme si na tomto fore pisali(polovica tvojho prispevku bola OT)
5. vid 3 :D
6. to je nepriama suvislost ty moj studentik, ty mas asi na tej tvojej hlavicke vyrite ze ak sem nieco hodim musis to ''doslova'' odrecitovat inak to neni pravda.

Ty si bol trapny uz s tvojim prirovnanim o pokeci a zas ma tu nemusis poucovat ako vzniklo slovo caw, mal by si sa konecne zamysliet nad sebou
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Napísal som, že zrekapitulujem, tak som rekapituloval. Nechápem, prečo kladieš tak zbytočné otázky. Ak je moje slovo pre teba žiadnym slovom, tak nereaguj. Ja sa nerozčuľujem nad tromi slovami - zaprvé, ty mi za rozčúlenie nestojíš a nech to už akokoľvek vyzerá, od rozčúlenia mám veľmi ďaleko. A neboli to "tri slová", ale bol to výsledok tvojej demagógie a tmárenia. Jasné, že sa čudujem, že odkiaľ berieš tieto veci - to mám akože nechať takých ako ty vkladať mi do klávesnice niečo, čo som nikde nenapísal? No to by len dopadlo...Ďakujem za pochvalu, ja som svoje súvetia za intelektuálne príliš nepovažoval, ale keď to tvrdíš ty, nebudem predsa proti tomu nič namietať. Je hádam niečo zlé v kritike tvojej gramatiky? Ak nevieš písať, tak nediskutuj a radšej venuj svoj čas štúdiu. Nie som práve poctivý študent, ale neflákam to (ako ty), ďakujem za dôveru, ktorú si do mňa vložil.

Tie svoje zdrobneniny a iné kvázi invektíva si nechaj pre svojich rovesníkov. Ja som s tebou húsky nepásol a pri stretnutí na ulici by si mi určite vykal, tak nevyskakuj. Ináč "vyrité" - Ryť je tretie vybrané slovo po R, základná škola, synak. Veruže, zamysli sa nad sebou, venuj sa viac škole, prospelo by ti to.

//Ja som snáď niekde napísal, že nie si poctivý študent? Ukáž, kde :) Chalan, nesnaž sa. JJ, gramatika nemá so štúdiom nič spoločné, to mi je len novinka...Boh vie, prečo sa teda na školách vyučuje a prečo letia životopisy s gramatickými chybami pri žiadaní o zamestnanie rovno do koša :) Nie, gramatické opravy si "nenehám pre seba", ak ťa nebude nikdy nikto opravovať, budeš v dospelosti písať ako hotentót. Máš ešte niečo? Už ma to nejako nebaví sa s tebou naťahovať.
Korag
Professional
Professional

aha dobre tak teda pojdem na to tvojou metodou: preco by som nemal byt poctivy student? ked som take nieco napisal, ake mas na to dokazy? ty si o mne mozes vymyslat veci a ja nie? to je v poriadku? neviem co mas stale s tou gramatikou, asi si nejak na nu extra haklivy lebo to zo studiom nic nema spolocne...mam spoluziaka, ktory by pisal asi 10x gramaticky horsie ako ja ale pritom je to asi druhy najinteligentenjsi s triedy a dosiahne toho urcite vela v zivote...takze co sa tyka tych tvojich gramatickych oprav si to nehaj pre seba dobre?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lock: :new03: :smt070
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito napísal:Ešte som ho nevidel, ale dočítal som sa, že už nejde moc o konšpiratívne dielko, skôr je zameraný na ekologické problémy. Každopádne sa naň teším.
Tebe by sa páčil :lol: !! Nakoniec by sa z teba stal konšpirátor, pretože keď som videl ukážky, ako by som čítal tvoje názory na cirkev. Zeitgeist a projekt venus je pre mňa ako komunizmus, ďalšia chazarská utópia.
seth82 napísal:Sorry, ale takto retardované tvrdenie som už dlho na tomto fóre nevidel. Smiem sa celkom vážne spýtať, že čo ťa viedlo k takémuto tvrdeniu? Pretože IMHO tí, ktorí majú čas zaoberať sa konšpiráciami a kdejakým pretkávaním informácií, sú práve ľudia, ktorí nevedia čo so sebou, nemajú rodinu a teda v podstate ani nejaké extra veľké starosti a môžu mrhať čas na takéto sprostosti. Takže som celkom zvedavý, ako mi toto vysvetlíš...
:lol:

To je ako tvrdiť, že kresťania sú pedofili, a každý kto má iný názor je extrémista.

Sú ľudia, ktorí sa venujú piatkovým opijášom v bare, diskotékam a ktovieakým sprostostiam, či drogistickým žúrkam. Potom sú takí čo si napríklad v piatok namiesto koksu alebo marišky prečítajú nejakú knihu, bohužiaľ tá kniha nie je len taká obyčajná, je to kniha, ktorá je všeobecne zaznávaná pretože .. pretože to nikto nevie prečo. No a potom tí čo vysedávajú v baroch čítajú "nezaznávanú literatúru" vyčítajú tým druhým, že sú konšpirátori, fašisti, nacisti a nacionalsiti, hoci ako tu už bolo dokázané etnická identita je úplne normálna a mali by sme sa už konečne opýtať: sú normálni, tí ktorí popierajú nacionalizmus a prirodzené správanie sa človeka? Nechýba im niečo? Nemajú nejakú biologickú poruchu?

Mali by sa v spoločnosti voľne pohybovať a svojou poruchou zabraňovať normálnym jedincom sa združovať? :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

IvanSk: Neviem, ako si sa dopracoval k tomu tvojmu prvému úsudku, ale dajme tomu, že chápem, že tvoje uvažovanie je mierne posunuté. Porovnať vetu "ktorí nevedia čo so sebou, nemajú rodinu a teda v podstate ani nejaké extra veľké starosti a môžu mrhať čas na takéto sprostosti" s tvrdením, že "kresťania sú pedofili a že každý, kto má iný názor, je extrémista" je mierne choré. Najhoršie na tom je, že si na tom chybnom porovnaní založil celý zvyšok môjho príspevku a samozrejme došlo k porovnávaniu s tou najhoršou kastou spoločnosti - feťákmi.

Vyslovil som svoj názor na skupinu ľudí, ktorí pociťujú nutkanie šíriť kadejaké hlúposti po Internetoch. Úprimne sa priznám - ak mám voľný čas, čítam literatúru, ktorá ma pobaví a pomôže mi relaxovať, nepotrebujem sa strachovať nad tým (a dočítať sa o tom), že kedy mi zo záchoda pri potrebe vyskočí Žid alebo Slobodomurár. Verím, že aj tí "ktorí sa venujú v piatkových večeroch" čítaním tej skvelej "alternatívnej" literatúry, si určite neprečítali všetky významné klasické diela celosvetového literárneho fondu, ale to je už iba ich vec. Tvorcovia Zeitgeist (nie práve tohoto dielu) určite strávili mnoho času produkciou každého filmu, čo pre mňa osobne znamená, že toho voľného času mali celkom dosť a že nemali nič dôležité na práci okrem tejto činnosti. Komerčne sa neorientovali, teda robili to na vlastné trovy (tak, ako je vlastne vytvorený každý web o konšpiráciách, osobné blogy, treťotriedne domény, free webhosting, ale to sú iba detaily) - vo voľnom čase by som ja osobne uprednostňoval relax.

Ináč kdeže som popieral nacionalizmus a "prirodzené správanie sa človeka" (nech si už pod touto frázou predstavuješ hocičo), alebo tá básnická otázka nebola mierená na mňa? Ináč nevšimol som si, že by som napríkad ja, kto nad kadejakými konšpiráciami iba mávne rukou, bránil niekomu "svojou poruchou" združovať sa - alebo už sa niekomu snívalo aj o tom?

//K tým, ktorí ma označili za spammera, atď - už som sa v minulosti vyjadril, že si nenechám skákať po hlave od iných užívateľov a že ma extrémne irituje, ak mi niekto pripisuje autorstvo tvrdení, ktorých autorom ani zďaleka nie som - túto stratégiu nemienim zmeniť, pokiaľ niekto bude praktizovať takéto trápne ťahy voči mojej osobe, vždy budem požadovať vysvetlenie. Chyba nie je na mojej strane a ja by som tiež rád diskutoval k veci, ale jednoducho takto to nejde - teda ak mi chcete uberať karmu, je mi to úplne ukradnuté, ale prosím, zdržte sa debilných komentárov. Vďaka.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

IvanSk napísal: Tebe by sa páčil :lol: !! Nakoniec by sa z teba stal konšpirátor, pretože keď som videl ukážky, ako by som čítal tvoje názory na cirkev. Zeitgeist a projekt venus je pre mňa ako komunizmus, ďalšia chazarská utópia.
Tiež ma to napadlo Ivan, najväčšči odporcovia tzv. „konšpiračných teórií“ su hotoví z propagandistického Zeigeistu. Zničme cirkev, kresťanstvo a vytvorme svetovy komunizmus, kde každemu bude dobre. Nikdy by som neuveril, ake jednoduche je manipulovať ludmi

Seth 82 – možno aj niekoho zaujima tvoje využitie voľneho času, ale využivanie voľneho času ostatnych uživateľov by som nechal na nich samotnych

Korag – odporučam ti vypočuť si jeho požiadavku a ignorovať. ja už na neho radšej nereagujem, lebo viem ako to dopadne niekoľkostranový trapny flamewar o ničom z cieľom provokovať (sam sa priznal, že ho to bavi), tu neni o čom, lebo on by veľmi chcel diskutovať k veci, ale sa proste neda :sly:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: písal som názor na voľný čas, pokiaľ niekto považuje za užitočné čítať Zvedavec.org, Prop a samozrejme desiatky im príbuzných vo voľnom čase, je to ich vec. Nikomu to nezakazujem, nie je to predsa môj voľný čas. Ináč tiež by som nikdy neveril, ako jednoduché je manipulovať ľuďmi, ak by som tuná na fóre nestretol teba a tebe podobných, prípadne ak by som nenatrafil na Prop a podobné cvokhauzy. A na záver si nemyslím, že by práve ľudia, ktorí takýmto volovinám neveria, boli "hotoví" z Zeitgeistu. Plus ak si si nevšimol, tento diel sa vašimi obľúbenými konšpiráciami veľmi nezaoberá.

Samozrejme, do peknej rady Koragovi sa nezabudol zabaliť dýku, tak ako sa patrí. Ja som na fóre priznal, že ma bavia flamewars, nie že ma baví provokovať, tak prestaň trepať hlúposti, áno? Ako vidíš, zasa spôsobuješ svojou neschopnosťou chápať písanému textu ďalšiu zbytočnú výmenu názorov a zasa si bol v jedinej vete schopný pripísať mi autorstvo niečoho, čo som nikde nenapísal. A tam je tá chyba.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tehla: Zase fabuluješ ? Ja som nikdy nepísal, že konšpiračné filmy/dokumenty nepozerám, resp. som nepozeral (teraz už veľmi málo).

Inak Zeigeist má aj nejakú úroveň, je to taký "priekopník". Prvý diel bol o náboženstve (pasovali to do toho nejakého obrazu nasilu, ale veľa vecí tam bolo pravdivých) o dvojičkách (to sa už riešilo) a tretia časť bola najviac uletená - o čipoch, svetových vládach atď., i keď tam trafili klinec po hlavičke ohľadne "vojny proti terorizmu."

Druhý diel bol hlavne o finančnej kríze, resp. o systéme dlhu a vytvárania peňazí - to sú už dnes známe veci, ktoré nepopiera ani Mikloš.

No ak tomu tretiemu som sa ešte stále nedostal, takže asi nakoniec nebudem až taký hotový, ako si si vyprojektoval.
Napísať odpoveď