Tie baterky su vsetko cinske lowcost sracky... Je jedna baterka na trhu, co je fakt kvalitna, ale pridava iba okolo 2 hodin pouzivania, za 30€... Ja bezne dostanem z DHD dva dni... Najviac zerie baterku pouzivanie wifi, a to fakt drastickymasterdead napísal:Ja tiez planujem novy mobil ale cakam este co prinesie MWC 13 februara. Mal som v plane DHD ale odradila ma hlavne bateria, a ako som nasiel aj na nete teraz tak je mozno kupit az 1600mAh, mate s nou niekto skusenosti? Pisu zvysenie vydrze az o 1/3 co je podla mna dost. Kolko by sa dalo realne dostat s telefonu pri par APP, obcasnom volani, internet a pouzivani len 2G?
iPhone 4 alebo HTC..?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: iPhone 4 alebo HTC..?
Lenže potom som mal nový mobil, takže som to dalej nemeral a nepoužíval.Shwollo napísal:mne origo baterka v SE vydržala 3 roky. "Asi rok" tak úplne v poho nie je.
-
Traktorista
Guru
Neviem, az budem mat po skuskach a cas tak asi spravim na mojom DHD tvrdy reset a pokusim sa to s nim zacat odznova.
ked killnem vsetky procesy beziace tak telefon je ozaj rychly, bez ziadnych lagov, ale ked co ja viem hram hru a pocas nej mi dojde sms tak zacne lagovat. musim sa hodit do menu, precitat sms, killnut hru a spustit zasa, potom to ide.
baterka je ozaj nic moc, kazdu noc jak dojdem domov ho postavim do docku a rano vyberiem.
horsie by to bolo keby clovek siel niekam na stanovacku abo tak, to uz moze byt problem,...
kvalita fotiek je mizerna, ale tak na momentky staci,
display je parada, podpora flashu na nete na nezaplatenie.
a to dlhe otvaranie sms moze mat mozno suvis s tym ze som ich tam importoval z nokie, a mam ich ozaj mrte mrte vela, tak potom tvrdom resete mozno skusim neimportovat ci to nepomoze,...
ked killnem vsetky procesy beziace tak telefon je ozaj rychly, bez ziadnych lagov, ale ked co ja viem hram hru a pocas nej mi dojde sms tak zacne lagovat. musim sa hodit do menu, precitat sms, killnut hru a spustit zasa, potom to ide.
baterka je ozaj nic moc, kazdu noc jak dojdem domov ho postavim do docku a rano vyberiem.
horsie by to bolo keby clovek siel niekam na stanovacku abo tak, to uz moze byt problem,...
a to dlhe otvaranie sms moze mat mozno suvis s tym ze som ich tam importoval z nokie, a mam ich ozaj mrte mrte vela, tak potom tvrdom resete mozno skusim neimportovat ci to nepomoze,...
-
Nadeo
Guru wannabe
Traktorista: ja som s SMS nemal problemy, skus to premazat, neviem na co ich tam mas "mrte" 
Tak z lagovanim som vživote problém nemal.Kvallita fotiek je na mobilný telefón podla mňa dostatočná.A ten internet je fakt bomba.Baterka, až taký problém sňou nemám, mne vydrží sem-tam aj dva dni.Traktorista napísal:Neviem, az budem mat po skuskach a cas tak asi spravim na mojom DHD tvrdy reset a pokusim sa to s nim zacat odznova.
-
krankenwagen
Professional
Tak som sa s mirotom fakt iba predbezne dohodol na kupe jeho Desireu HD. Hocico budem mat bude lepsie ako LG KP501, ktory tu bude potom na predaj tak uz vidim, ako sa on potrhate 
Tak co je lepšie kúpiť iPhone 4 alebo počkat na androidy s tegra2 cipmy?
neoplatí sa ti čakať.. bude to akurát drahé neskutočne...
Tak dvoj jadra tak skoro necakakaj.Možno Optimus 2X,ale aj tak tomu dávam minimálne dva mesiace..
-
krankenwagen
Professional
No nakoniec sa kua mirotovho HTC nekona, neviem sa stale rozhodnut nad telefonom
Cenovy strop max 400€:)
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2011, 18:35)
Zaujal ma Samsung Omnia 7
Nejake skusenosti? 
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2011, 18:35)
Zaujal ma Samsung Omnia 7