Antikoncepcia do 72 hodin

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Antikoncepcia do 72 hodin

Príspevok od používateľa hughito »

Inak, čo sa týka kondómov, nie je rozdiel medzi nejakými Pepinami, Durexmi či kondómami z Lidlu. :wink:
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

podľa mňa je a dosť zásadný
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

neviem ci v pevnosti ale minimalne v tom ako sedia
hughito
Redeemer
Redeemer

A v čom ? Teda, ja si aj viem odpovedať. V peknejšej krabičke a rádovo vyššej cene. :wink:
ColdRain
Addict
Addict

stačí vyslovene v rukách spraviť improvizovaný test pevnosti, kadejak to ponaťahovať a pod a zistíš že ten z lídla sa pretrhne prvý, pepino druhé a durex ako posledný, durex nesmrdí po latexe tak silno ako druhé dva a lepšie sedí...to že cena je neporovnatelne vyššia u durexu je pravda, ale aj keď je výrazne vyššia nikdy ma to nejak netrápilo...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

co sa tyka 72 "antikoncepcie" ja som mal uz tu "čest". Cca pred rokom sa stalo co sa stalo a ja som to bol este v ten vecer kupit, stalo to cca 24 €.... priatelka to uzila a za priblizne dva tyzdne dostala na moje velke potesenie kramy.... samotna tabletka nema sice 100% uspesnost ale zabera tak na 90 a viac %..pokial ju do 5 hodin nevyvracia tak je to v pohode a zaberie....

ku znackam kondomov sa vyjadrim iba tolko ze nezalezi vobec na znacke...guma ako guma...mozno je jedna o nieco viac odolnejsia ako ina, alebo je vyrabana inak, pripadne ma inu aromu a podobne ale v podstate je to stale šprcguma :) ..ked svoju partnerku dokonale uspokojis tak poslene naco bude mysliet bude znacka kondomu na tvojom vtakovi :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja teda neviem, ale pri tom komentari o praskani kondomov sa musim pousmiat. Sice som nepouzil ziaden uz pekne dlho, ale v istej dobe som vyskusal rozne znacky (durex sa mi pacil, lebo realne menej pachol latexom, iny argument nemam) a celkovo som ich pouzil teda fakt dost (ok, nehovorim ze tisice, ale stovky urcite) a v zivote mi ziaden nepraskol. Neviem kde robim "chybu", ale mozno skutocne staci len davat trosku viac pozor pri manipulacii a doslednom nasadeni (ad vzduch v spicke). Tolko moj postreh.
hughito
Redeemer
Redeemer

No dobre, ale naťahovať nejakú gumu úplne nasilu je úplne irelevantné. Proste, pre mňa guma ako guma (max. ten pach latexu).

A tiež sa mi nikdy nestalo, že by praskol.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

testy hughito, skoda ze tu nemozem postnut svoje videa. 8) jeden cas kedy sme mali veeeelmi vela kondomov k dispozicii (viedlo to aj ku par trapnym situaciam) sme skusali ich pevnost .... durex vysiel jednoznacne najsilnejsi, najodolnejsi, a najhuzevnatejsi. Z coho pozostavali testy? s natahovania, nafukovania, naplnania vodou, plynom, ponozkami (par dalsimi vecami, ale to sa k tomu nebudem vyjadrovat)

osobny nazor? nemam ich rad, .... (nebudem sa rozpisovat preco)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

K6: tiez som doteraz nechapal ako niekomu moze prasknut guma..stalo sa mi to prvy krat a tiez sme ich s priatelkou pouzili uz stovky..
ak by nekoho zaujimalo tak bola to tato guma http://www.kondomshop.sk/60-primeros-texture.html
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Moja priatelka ma teraz strasne stresy ...je mozne aby otehotnela ked som sa "one" na chrbat a mozno jej to stieklo tam na to "miesto" ??? samozrejme ze nie dnu ale okolo ... hned sa osprchovala ...je tam velka sanca ? ... inac kondom nepouzivame vobec mam v tom nejaku prax viem si davat pozor a na nejake kvapocky lasky neverim :cokolvek: ... a ked mam vypite tak radsej kaslem na to :-D
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ano otehotniet moze, pravdepodobnost je ale mala
moja mama mala kamaratku ktora otehotnela a bola panna(jednoducho semeno sa dostalo priliz blizko nebezpecnej zony)

to je co za blbost ze na kvapky lasky neveris? to akoze ked ja neverim na infarkt tak ho nedostanem?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja chápem, že pri extrémnych podmienkach možno vydrží Durex za 3 evry najviac, ale pri normálnom pohlavnom styku takéto podmienky ani zďaleka nenastanú a je úplne jedno, či máš Durex alebo niečo iné. Ak už má prasknúť, tak praskne hocijaký (podľa mňa bude chyba v zlom použití a možná je aj nejaká výrobná závada).
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

co by si nazval vyrobnou zavadou ? ze 3+ 1 nie a nie nasadit poriadne lebo sa krkvaju ? a to si za tym stojim ja a este aj dalsi kamos, co mal s nimi podobny problem ..... :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie, že keď sa proste aj niekomu 500 krát nepretrhne a raz áno, tak asi je chyba v tom kondóme, nejaký zlý kus. Inak si to neviem vysvetliť.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

aj durex extra safe vie prasknúť a netreba nato ani akrobatický sex, či opičie tance :wink:
ColdRain
Addict
Addict

kks, tak to si fakt neviem predstaviť ako praskne durex extra sade, to je barierová antikoncepcia jak sa patrí, to si rovno môžeš natiahnuť záhradnú hadicu a bude ztoho väčší pôžitok...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Betarik, s takym pristupom sa priprav, ze skor ci neskor ti frajerka oznami: "A budes tatko.". Take nezodpovedne spravanie.. Presne kvoli tomuto decka koncia v smetiakoch, zachodovych misach, v tom lepsom pripade v Hniezde Zachrany.

Co sa tyka kvality kondomov, neviem, co je na tom pravdy, ze jeden je lepsi, ako druhy, ale tiez som zastanca Durexu (aj ked ho nepouzivam uz mesiace). Radsej si priplatit na tomto, ako potom rozmyslat. Aj ked ani Durex nie je 100% zalezitost.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

p4ra napísal:Betarik, s takym pristupom sa priprav, ze skor ci neskor ti frajerka oznami: "A budes tatko.". Take nezodpovedne spravanie.. Presne kvoli tomuto decka koncia v smetiakoch, zachodovych misach, v tom lepsom pripade v Hniezde Zachrany.

Co sa tyka kvality kondomov, neviem, co je na tom pravdy, ze jeden je lepsi, ako druhy, ale tiez som zastanca Durexu (aj ked ho nepouzivam uz mesiace). Radsej si priplatit na tomto, ako potom rozmyslat. Aj ked ani Durex nie je 100% zalezitost.

nikdy nemas 100% ale mas vacsiu pravdepodobnost ze nic nebude, to mas aj keby priatelka brala antikoncepciu a taktiez moze otehotniet

Samozrejme ako som pisal na zaciatku, stale je vacsia pravedepodobnost ze nic nebude. :smt006
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pravda je niekde uprostred. Ono zasa otehotniet asi nieje take uplne jednoduche... Kolko parov sa snazi niekedy aj cele roky, kym sa im podari? A pritom z lekarskeho hladiska su zdravi a proste to nejde. Ale samozrejme, ked to najmenej treba, tak sa pritrafi raz-dva. Takze hlboko to podcenit a robit geroja, ze jak ja sa viem silno ovladat a nic nehrozi.. to asi nieje na mieste. Na druhej strane, ak im to nevadi :roll:
Napísať odpoveď