Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lucas012
Expert
Expert

Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??

Príspevok od používateľa Lucas012 »

Da sa rozbalit ISO cez WinRAR ?? Ak ano ako ?
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??

Príspevok od používateľa Pigesko »

sry ze som neodpisal na SS...musel som ist do prace :?

- ak mas nainstalovany Winrar, a sam ti "nedetekuje" ISO ako archiv, tak si musis nastavit vo winrare, ze ma asociovat s typom suboru .iso (zaskrtni si rovno vsetky typy suborov)...malo by to vyzerat ako na obrazku...(nastavenie zo 7zip, winrar sa mi nechce instalovat)

- druha moznost je, ze kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, das vlastnosti, a pri "Otvorit v pragrame" kliknes na Zmenit, a nastavis tam Winrar, potvrdis kliknutim na Ok...

- nasledne uz len otvoris ISO, a malo by ti ho otvorit cez winrar :) hore v liste mas moznost rozbalit, nastavis si cestu, kam chces aby sa archiv rozbalil, a hotovo...popripade staci ked kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, a das Rozbalit/Rozbalit sem/Rozbalit do suboru ***.....atd :) to uz snad zvladnes...
Lucas012
Expert
Expert

Re: Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??

Príspevok od používateľa Lucas012 »

Pigesko napísal:sry ze som neodpisal na SS...musel som ist do prace :?

- ak mas nainstalovany Winrar, a sam ti "nedetekuje" ISO ako archiv, tak si musis nastavit vo winrare, ze ma asociovat s typom suboru .iso (zaskrtni si rovno vsetky typy suborov)...malo by to vyzerat ako na obrazku...(nastavenie zo 7zip, winrar sa mi nechce instalovat)

- druha moznost je, ze kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, das vlastnosti, a pri "Otvorit v pragrame" kliknes na Zmenit, a nastavis tam Winrar, potvrdis kliknutim na Ok...

- nasledne uz len otvoris ISO, a malo by ti ho otvorit cez winrar :) hore v liste mas moznost rozbalit, nastavis si cestu, kam chces aby sa archiv rozbalil, a hotovo...popripade staci ked kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, a das Rozbalit/Rozbalit sem/Rozbalit do suboru ***.....atd :) to uz snad zvladnes...
Dakujem vyskusam :)

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 11:20)
Dakujem funguje !! K :plus:
Mozete :lock: .
Napísať odpoveď