Preťaženie PC pri robení hudby
Preťaženie PC pri robení hudby
-Potrebujem vyriešiť problém ktorý mi moc vadí a obmedzuje pri produkcii...
-Veľkým problémom je keď v FL Studiu použijem náročnejšie VSTi pluginy a pri jednotlivých zvukoch ešte využivam mixáž kde použijem niejaké EQ, Reverby a rôzdne iný potrebné efektory. Pri prehratí spraveného instrumentu mi zaostáva zvuk taktiež praská/chrapči zvuk.
-Potreboval by som poradiť pri odstránení tohoto problému. Myslíte že externá zvuková karta je vhodná alternatíva ako pomoc pri danom probléme? Ak ano premýšlal som nad http://www.notape.net/product/show_product/89488. Alebo je chyba niekde inde ?
-Za skorú a rozumnú odpoveď vopred ĎAKUJEM!
Zostava môjho PC: Win 7; Intel CPU 3,00 GHz; Ram 1,0 GB
-Veľkým problémom je keď v FL Studiu použijem náročnejšie VSTi pluginy a pri jednotlivých zvukoch ešte využivam mixáž kde použijem niejaké EQ, Reverby a rôzdne iný potrebné efektory. Pri prehratí spraveného instrumentu mi zaostáva zvuk taktiež praská/chrapči zvuk.
-Potreboval by som poradiť pri odstránení tohoto problému. Myslíte že externá zvuková karta je vhodná alternatíva ako pomoc pri danom probléme? Ak ano premýšlal som nad http://www.notape.net/product/show_product/89488. Alebo je chyba niekde inde ?
-Za skorú a rozumnú odpoveď vopred ĎAKUJEM!
Zostava môjho PC: Win 7; Intel CPU 3,00 GHz; Ram 1,0 GB
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preťaženie PC pri robení hudby
sa cudujes?
win 7 a 1 gb ram to nejde dokopy 
moja rada nahod xp a bude to v pohode
moja rada nahod xp a bude to v pohode
aj pri Win XP som mal tento problem, takže vravíš že mi treba len zlepšiť parametre PC?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak potom to bude hardwerom.skus to na kamosovych pc nieco bud 2 alebo 4 jadro
Ty pracuješ so zvukom na onboardovej zvukovke? ou jea...
Kup si daku schopnu externu s dobrymi prevodníkmi a preampami (ak aj nahrávaš). Napr focusrite saffire
A k tej ramke sa ani radšej nebudem vyjadrovať, procak taktiež slabučký na realtime editing s veľa pluginmi
Kup si daku schopnu externu s dobrymi prevodníkmi a preampami (ak aj nahrávaš). Napr focusrite saffire
A k tej ramke sa ani radšej nebudem vyjadrovať, procak taktiež slabučký na realtime editing s veľa pluginmi
Ak používaš asio ovladače tak skus zdvihnuť buffer. Praská to buď kvoli tomu alebo kvoli slabemu procaku.
Mohol by si mi v skratne vysvetlit ten ASIO ovladac?frajerik napísal:Ak používaš asio ovladače tak skus zdvihnuť buffer. Praská to buď kvoli tomu alebo kvoli slabemu procaku.
kašli na asio, to sa používa ak nahrávaš realtime (spev, gitary...) a potrebuješ sa počuť bez oneskorenia v slúchadlách...
čiže v tvojom prípade nepodstatné... treba nový stroj s novou zvukovkou
čiže v tvojom prípade nepodstatné... treba nový stroj s novou zvukovkou
Ak robi hudbu čisto len s PC tak to chrčanie spôsobuje vyťaženie PC.