dakujem
Pcsx2 0.9.2 TLB (non VM) emulator
Pcsx2 0.9.2 TLB (non VM) emulator
takze mam tu iny problem s emulatorom
nastavil som ho, vsetko slape ako ma, len
hry mi na nom nejak nehce spustit
neviem ci som tam nenastavil nieco zle
ked chcem napr. spustit CrashBandicoot 1,2,3 tak vobec nereaguje
je to subor BIN ak niekto hrava ps2 emulator tak asi mi bude vediet pomoct. s epsxe 1.7.0 nemam problem len na tomto aj ked chcem hrat Frequenci NTSC
dakujem
dakujem
Re: Pcsx2 0.9.2 TLB (non VM) emulator
pcsx2 je ps2 emulator..Crash 1,2,3 je tusim len na ps1
no neviem ci to plati aj pre emulator ale pre konzoly je to tak ze z ps1 idu hry aj na ps2 predsa je to novsia verzia a vymakanejsia
mam to odskusane, lenze mne ide len o to frequenci ak vies riesenie ako mam nastavit ten emulator na NTSC a na spustenie hry tak by som bol vdacny 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ach jo skúsime jednoduchšie. Na PCSX2 oficiálne mimo neof. pluginov zatiaľ z PSX1 hry nejdu. Asi je dosť ťažko uveriteľné že sa niekto pokúša hrať PS1 hry na PS2kovom emulátore, ale tak tento totálne nepochopiteľný fakt zatiaľ ignorujme.
Stiahni si ePSXe najnovší + bios na NTSC a pôjde Ti to aj s antialiasingom aj so všetkým. Budeš mať 2560 x 1920 rozlíšenie 32 x FSAA a 60 fps, s trillinearnym filtrovaním textúr, ak máš na to dobrý stroj.
Stiahni si ePSXe najnovší + bios na NTSC a pôjde Ti to aj s antialiasingom aj so všetkým. Budeš mať 2560 x 1920 rozlíšenie 32 x FSAA a 60 fps, s trillinearnym filtrovaním textúr, ak máš na to dobrý stroj.
E-GRANDE-zial pre emulator PCSX2 spatna kompatibilita s ps1 hrami neplati na ps1 ti treba ePSXe emulator..
uplink napísal:Ach jo skúsime jednoduchšie. Na PCSX2 oficiálne mimo neof. pluginov zatiaľ z PSX1 hry nejdu. Asi je dosť ťažko uveriteľné že sa niekto pokúša hrať PS1 hry na PS2kovom emulátore, ale tak tento totálne nepochopiteľný fakt zatiaľ ignorujme.
stroj mam dobry neboj ale ty si ma asi nepochopil, mozno mas pravdu na emulatore to nejde ale na konzole ide predsa mam to odskusane. mne ide o ten frequenci ak vies co to je a to je origo na ps2 lenze je to NTSC a ked mi nejde tak som pre istotu odskusal crash 1,2,3 teraz neviem ci to pojde a ci mam dobre pluginy potrebujem len poradit aky plugin mam stiahnut z netu alebo ho nastavit
stiahni si verziu 0.9.7