Ahojte kóderi, vysvetlím čo potrebujem:
Script ktorý automaticky zmení po kliknutí na nejakú ikonu text na iný.
Napr.: ahoj, ja som Martin, človek klikne a načíta sa mu: ahoj, ja som Martin ale zmenil som sa lebo je tu kod.
Hľadal som už aj na jakpsatweb ale nie je to tam. Pozná niekto nejaký kód ktorý by to zvládol?
Hľadám script
Re: Hľadám script
kde ?
Tu mas Javascript kod, namiesto idElementu si dosad id, ktore potrebujes, potom to zmen aj v HTML kode:
A tu mas HTML:
Pisane z hlavy, ale myslim ze by to malo fungovat.
Kód: Vybrať všetko
function zmenText() {
menenyElement = document.getElementById('idElementu');
menenyElement.innerHTML = 'novy text';
}Kód: Vybrať všetko
<div id="idElementu" onclick="zmenText();">stary text</div>Re: Hľadám script
Nefunguje mi to, zobrazí sa mi to len ako prostí text. Pchám to do index.php
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nefunguje mi to, pchám to do index.php je asi také ako keby poviem že nefunguje mi flash disk, pchám ho do počítača. A čo na tom že ho chcem narvať do dvd romky a nie usb konektoru, pravda? Keby napíšeš AKO to do toho index.php dávaš, tak ti pomôžeme. Ale keď nevieme či si to správne dal do head, či si to obalil script tagom, či máš v body príslušný div, či dokonca máš spustený server keďže sa bavíme o php...
audiotrack: už som to dal správne chybala mi lomka na konci.
Dal som len <script> a malo byť </script>
Funguje to geniálne musím pochváliť, nebol by kod kde sa to dá potom vrátiť aj späť? t.j. čo je teraz ale ak už sa zobrazí nový text aby sa kliknutím dal zase zobraziť starý text.
Funguje to geniálne musím pochváliť, nebol by kod kde sa to dá potom vrátiť aj späť? t.j. čo je teraz ale ak už sa zobrazí nový text aby sa kliknutím dal zase zobraziť starý text.