problem s optickym napajanim zvuku
problem s optickym napajanim zvuku
Cavte mam problem s optikou. Vedeli by ste mi poradit ako mam naraz napojit cez optiku TV,PC a Xbox 360 aby mi hrali na repro Logitech Z-5500??. Dakujem
Re: problem s optickym napajanim zvuku
Málo informácií. TV je cez NET, alebo satelit? Ku PC je iba modem, alebo aj router? A tie repra - chceš aj PC prepojiť s TV? Alebo ako to vlastne chceš? Možností je vždy viac.
TV a PC mam prepojene cez HDMI. TV a Xbox taktiez cez HDMI. Mojim cielom je dosiahnut aby som mal na repro napojene aj PC aj xbox aj tv. A vsetko cez optiku.
kedze logitech Z-5500 maju iba jeden opticky vstup, tak jedinym riesenim, je pripojit PC+TV+XBOX k nejakemu receiveru pomocou HDMI a odtial ist do repro cez optiku.
riesenie, ze na jeden vystup zapojis napriamo vsetky zariadenia neexistuje. Pripadne mozes pouzit aj digitalny koaxial, ktory je kvalitativne rovnocenny.
O moznostiach pripojenia a jednotlivych (ne)vyhodach som tu niekde uz pisal kopec textu, nejak teraz nie som v takom rozpolozeni, aby som mal moznost to zopakovat
riesenie, ze na jeden vystup zapojis napriamo vsetky zariadenia neexistuje. Pripadne mozes pouzit aj digitalny koaxial, ktory je kvalitativne rovnocenny.
O moznostiach pripojenia a jednotlivych (ne)vyhodach som tu niekde uz pisal kopec textu, nejak teraz nie som v takom rozpolozeni, aby som mal moznost to zopakovat
nepomoze ani toto http://www.alza.sk/hama-opticky-toslink ... 185701.htm ???
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
To čo si postol je rozbočovač.
Takže z jedného dostaneš dva. Ty by si potreboval naopak no neviem či niečo také je.
Takže z jedného dostaneš dva. Ty by si potreboval naopak no neviem či niečo také je.
-
uplink
VIP
Pfuf toto už riešim niekoľký deň s ryderom. Aj som mu vyrobil návod. Problém je že telka zdegraduje signál, pri tom mojom zapojení. Sám používam len priame napojenie, takže rozbočovač Bohu žiaľ nefunguje.
Asi by to chcelo volajaký optický mixér, alebo prepínač, pokiaľ sa niečo takého vyrába. Alebo využiť aj tie analógové vstupy, prezrel som si na nete ten test.
-
Sphinx
Addict
Pc-->hdmi--> tv
xbox--> hdmi--> tv
tv(vystup)--> optika--> repro( ale musi mat opticky vstup, alebo iny vstup a tv musi mat taky vystup) napis typ tv potom sa bude lepsie dat poradit
/ to len rychla rada cez iphone ked pridem k pc a buse typ tv tak sa na to este pozriem
xbox--> hdmi--> tv
tv(vystup)--> optika--> repro( ale musi mat opticky vstup, alebo iny vstup a tv musi mat taky vystup) napis typ tv potom sa bude lepsie dat poradit
/ to len rychla rada cez iphone ked pridem k pc a buse typ tv tak sa na to este pozriem
tak som to uz skusal a na pc mi nesiel digitalny zvuk