P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
Ak je ten facebook profil co ste postli realny, tak s nim mam spolocneho priatela... vieme riesit veci. Zajtra budem informovat ked páňko spolocny priatel pride online.
dufam ze este vsetko neminul 
-
Silmer
Darca
ja som nasiel dalsie info na zaklade informacii co pisali uzivatelia: jancii a mork4 takze ich sa treba spytat 
-
paradajka
Star
tu je scan toho usb boha by som pr*je*al takym ludom 
-
chlapec10
Addict
takze ak spravne vidim, tak to je 256mb ?
-
paradajka
Star
ano spravne vidis este to idem testovat ale kvoli takymto sasom sa musis obavat obchodovat by som ruky lamal takym ludom
a ja sa mozem cudovat ze mi neisiel film ktory mal 700MB
tiez ho testujem akurat
-
paradajka
Star
no tak nemusis sa cudovat uz vies co je vo veci ani na PM neopoveda a asi sa tu uz ani neukaze 
prispejem aj ja trocha do toho chaosu
pokial ma pamet neklame, tak pokial slo o financny/obchodny podvod (predaj poskodeneho tovaru za ucelom obohatenia sa), tak moze kazdy z Vas podat trestne oznamenie na neznameho pachatela
kedze sa jedna o male sumy, tak by sa to klasifikovalo ako priestupok, no ak sa bude jednat o jedneho "pachatela", tak sa sumy zratavaju (tj. cim viac trestnych oznameni, tym vyssia suma)
a pokial celkova suma presiahne vysku "minima", tak sa jedna o trestny cin (cize sud, a trest)
btw, pokial sa tu objavi pepo30, povie Vam viac, prip. potvrdi/vyvrati moju tezu (resp. ho skuste skontaktovat)
pokial ma pamet neklame, tak pokial slo o financny/obchodny podvod (predaj poskodeneho tovaru za ucelom obohatenia sa), tak moze kazdy z Vas podat trestne oznamenie na neznameho pachatela
kedze sa jedna o male sumy, tak by sa to klasifikovalo ako priestupok, no ak sa bude jednat o jedneho "pachatela", tak sa sumy zratavaju (tj. cim viac trestnych oznameni, tym vyssia suma)
a pokial celkova suma presiahne vysku "minima", tak sa jedna o trestny cin (cize sud, a trest)
btw, pokial sa tu objavi pepo30, povie Vam viac, prip. potvrdi/vyvrati moju tezu (resp. ho skuste skontaktovat)
Píšeš to dobre, ide o sumu cca minimálnej mzdy na klasifikáciu trestného činu podvodu, a zrátáva sa to.
-
chlapec10
Addict
mas sice pravdu, ale ak ich predaval za 9 eur, tak ich musel predat desiatky(musi to byt tusim okolo 250 alebo 350 eur).... co myslim ze nebol pripad...
Este mi napadlo, ze AK tie kluce kupil v domienke ze maju 8GB, a ze jeho predajca v zahranicii ich ako 8GB deklaroval, tak potom to ale nesplna skutkovu podstatu toho trestneho cinu, maximalne tak kratenia DPH a CLA
Inac, ludia, este taka otazka, 8GB kluc sa na slovensku da kupit za 9,5 eur, okrem teda Heineken fanusikov, co vas k tomu motivovalo ho kupit
Este mi napadlo, ze AK tie kluce kupil v domienke ze maju 8GB, a ze jeho predajca v zahranicii ich ako 8GB deklaroval, tak potom to ale nesplna skutkovu podstatu toho trestneho cinu, maximalne tak kratenia DPH a CLA
Inac, ludia, este taka otazka, 8GB kluc sa na slovensku da kupit za 9,5 eur, okrem teda Heineken fanusikov, co vas k tomu motivovalo ho kupit
Chlapec10 to iste som pisal aj ja na zaciatku temy...a motivacia bola urcite nizka cena.... dajme si ruku na srdce kazdy chceme vsetko zadarmo a co najviac....
BTW: Treba podat tresne oznamenia,..aj ked to bude iba priestupok fagan nema ani 15r, takze na predvolanie pojde z fotrovcami...aspon budu vediet ako brigaduje ich synacik,...
BTW: Treba podat tresne oznamenia,..aj ked to bude iba priestupok fagan nema ani 15r, takze na predvolanie pojde z fotrovcami...aspon budu vediet ako brigaduje ich synacik,...
chlapec10 - netvrdim, ze to dosiahne tu sumu, no ide o princip a v podstate o to, co napisal Acer01 po tebe - nech dostane chalan dobre ponaucenie 
mozem ti povedat, ze pokial nema vek splnajuci tretnu zodpovednost, tak asi moc "nerozchodi" ked fotrovcov budu potahovat po predvolaniach
mozem ti povedat, ze pokial nema vek splnajuci tretnu zodpovednost, tak asi moc "nerozchodi" ked fotrovcov budu potahovat po predvolaniach
-
hopkok
Star
ludia, vy uz ste fakt taki blbci? Same podvody su tu a vy nakupite kluce od NOVOZAREGISTROVANEHO, bez prispevkov, bez nicoho
omq, slovenska chamtivost a na tychto vasich prispevkoch sa moze akurat smiat, chodte mu rozbit hubu, poda trestne oznamenie na Vas on a nebude Vas to stat len 9Eur
omq, slovenska chamtivost a na tychto vasich prispevkoch sa moze akurat smiat, chodte mu rozbit hubu, poda trestne oznamenie na Vas on a nebude Vas to stat len 9Eur
Ide o princip a nech dostane lekciu.
Fuu aj ja som chcel jeden kupit 
Skusali ste mu niekto volat ? 0944133821
Skusali ste mu niekto volat ? 0944133821
-
uplink
VIP
Čiernu ponožku na hlavu, paintballovú pištol a...

-
chlapec10
Addict
Len aka motiviacia ked za rovnaku cenu mas 8gb kluc v obchodeAcer01 napísal:Chlapec10 to iste som pisal aj ja na zaciatku temy...a motivacia bola urcite nizka cena.... dajme si ruku na srdce kazdy chceme vsetko zadarmo a co najviac...
Ono, vobec ma neprekvapi ak ho v tom rodicia podporovali, predsalen chalan to mal aspon dobre vymyslene, skoda ze azijci mu prekazili plany, a najvacsia skoda, ze sa zachoval ako zachoval
Ja sa priznam, ze zcasti vidim seba ked som mal 15-16 rokov(uz davno
Je pravda, ze ale predtym ako som rozbehol "biznis" tak som vela prestudoval, ten problem memory hackov bol vtedy ovela akutnejsi, takze som na to daval pozor, nenakupoval som sa za nerealne lacne ceny a kazdy prehravac co som predal som presne pre tento problem skontroloval.
Vtedy na slovensku isli shitne(maly 1 riadkovy ciernobiely display4)GB prehravace po +- 2000,- SK, a ja som zacal predavat playere za 1500-1800 s plnofarebnym displayom co prehraval video a podobne... priznam sa, moji rodicia ma v tom plne podporovali ze dokazem pre seba sam zarobit peniaze, kupna cena bola zhruba 600 korun, a za tyzden nebol problem predat 5 playerov, sami si dokazete spocitat ze aky som mal zisk... a jedine co som musel spravit je nahodit aukcie a inzeraty na web, raz ta tyzden ist na postu, a objednat dalsie playere
-
Andreso
Medium Professional
A štátu si neodvádzal dane...no pekne 
-
hakker
Darca
by bol blbec keby to robil...Andreso napísal:A štátu si neodvádzal dane...no pekne