patex napísal:Videl mal som nejeden rozobraty.. len proste ti vravim co mi on povedal .. mam hp pavilion a bol som snim apson 4 krat na reklamacii ked som mu povedal ze by som uz nikdy HP nechcel ze jeden sa mi zo dna na den odpalil tak mi povedal to co som uz pisal :ze to proste vedia uz spravit ..tiez sa mi to nezda ale tak no uz ma to ani netrapi kedze viem ze ked mi dosluzi toto HP tak uz sa k tejto znacke nedostanem.. Pavilion DV6000 rady boli najkazivejsie ,znamy predava pc techniku a z 10 sa 10 reklamovalo najcastejsie grafika ,DVD romka ,disk,displej..konkretne mne na tomto odisiel displej 3x menili dosku displej HDD aj ked neviem preco az nakoniec vymenili flex kabel co ide s ntb do displeja a je pokoj.. uvidim dokedy..
Notebook HP velky problem
Re: Notebook HP velky problem
Re: Notebook HP velky problem
konkretne mne na tomto odisiel displej 3x, menili dosku,displej, HDD aj ked neviem preco az nakoniec vymenili flex kabel co ide s ntb do displeja
Ale pre nich bolo smerodatne co napisali ze menili ked raz menili displej raz dosku raz flex tym padom to nepovazovali za rovnaku zavadu .. oni vedia co robia napisu tam hoc co len aby nemuseli peniaze vracat lebo ten notebook uz nema vobec taku hodnotu ako predtym
Ale pre nich bolo smerodatne co napisali ze menili ked raz menili displej raz dosku raz flex tym padom to nepovazovali za rovnaku zavadu .. oni vedia co robia napisu tam hoc co len aby nemuseli peniaze vracat lebo ten notebook uz nema vobec taku hodnotu ako predtym