P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
Re: P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
Andreso to isto myslel ironicky
.. podpichnut
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale robil nelegalnu cinnost 
nema niekto cestu do michaloviec?dal sa niekomu ten kluc spojazdnit aspon na 4GB?
pozri stranu dozadu.. je tam screen a asi vsetky usbcka su len 256MBbalthier napísal:nema niekto cestu do michaloviec?dal sa niekomu ten kluc spojazdnit aspon na 4GB?
edit// jancii ty si to vyhral
Ja mám len 98 MB 
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (47.12 KiB) 1723 zobrazení
ja som netestoval ale jeden 400 megovy serial mi fungoval od zaciatku do konca dokonca az 4 serialy z 16:D
akosi to tu utichlo..to chcete aby to tomu krpcovi len tak preslo?Aby dalej okradal ludi ako doteraz?
P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
A ty si myslis ze kvoli 8 eurovym klucom ho zavru na 20 rokov do basy?
Bader ked okradnuty nebudu konat,tak co ostatny z tym spravia.... ako to bolo pisane vyssie ,treba podat tresne oznamenia...
-
javatar
Hardcore addict
lenze suma o ktoru nas okradol nedosahuje potrebny limit na sud
ja som pisal na postu ohladom storno platby a odpisali mi toto:
ja som pisal na postu ohladom storno platby a odpisali mi toto:
zial pracovna vytazenost mi nedovoluje v tieto dni opustit pracu tak aby som stihol aj postuDobry den,
odporucame kontaktovat postu, kde ste zasielku prebrali, poziadat o zapis a storno platby.
Pre urychlenie konania Vas tiez poprosime poslat informacie o zasielke mailom:
vase adresne udaje a tel. kontakt
udaje o odosielatelovi
podacie cislo zasielky.
Nas pracovnik inspekcie Vas bude kontaktovat tel. pre dodatocne informacie o postupe.
Dakujeme.
S pozdravom,
Mgr. Michal Laco
Zákaznícky servis
SLOVENSKÁ POSTA, a.s.
úsek obchodu a marketingu
Komenského 16, 975 88 Banská Bystrica
tel.:0800 122 413
e-mail: [email protected]
www.posta.sk
-
uplink
VIP
Ak ich predá dostatočný počet, poprípade robí aj iné podvody, tak je to možné. Ale nebude to 20, ale také 2 nanajvýš. Vzhľadom na to že ~5 rokov sa na Slovensku dáva za brutálnu vraždu.Filipito napísal:A ty si myslis ze kvoli 8 eurovym klucom ho zavru na 20 rokov do basy?
-
guess.whoo
Redeemer
za toto mu basa urcite nehrozi
nanajvys dostane podmienku ak sa naakumuluje nejaka suma, lebo nema dost rokov a urcite nespachal uz predtym ziadny trestny cin
Za brutalnu vrazdu sa dava 20-25 rokov, reps. vynimocny trest.
Aj podmienka postaci, doma budu vediet co za syna vychovali, zapis v registri mu urcite pomoze pri vstupe do zivota, najdenia si zamestnania a podobne.
Aj podmienka postaci, doma budu vediet co za syna vychovali, zapis v registri mu urcite pomoze pri vstupe do zivota, najdenia si zamestnania a podobne.
presne tak, ja nehovorim ze ho maju kvoli tomu zavret do basy, stacilo by sa porozpravat z jeho rodicmi o tom aby vedeli ako ich synacik kseftuje a okrada ludi. Proste aby dostal priucku a nerobil to aj dalej.Teda pokial ho v tom jeho rodicia nepodporuju. Musi sa najst niekto kto ho pozna..
-
pepo30
Amateur
Tak prečo na neho nepodáte aspon oznámeie o priestupku. Stačí to poslať aj písomne hoci aj na Mestsku policiu. Ide len o priestupok, ale tak za každý z nich mu može byť v blok. konaní uložená blok. pokuta 15,-€. Ak bude priestupkov 20 tak si to spočítajte. Zaroven treba dodať že pokuta v súrávnom konaní sa može vyšplhať oveľa vyššie!!!!
Ked už nič iné aspon toto je cesta. Ja osobne keby som býval bližšie, by som mu to vysvetlil inak
A s podávaním trest. oznámenia na polícii - tak o to sda ani nemusíte pokúšať. Ja osobne som to tak riešil pri oyebávačovi z Košíc (naš starý známy Š.K.) prostredníctvom prokuratúry a prd som pochodil. Dokonca som podal podnet na pokuratúre o prešetrenie postupu polícia a práve nedávno mi prišlo vyrozumenie, že postupovali v súlade so zákonom, ked vec kvalifikovali ako priestupok (suma tam bola 70,-€). Hoci chalanisko mal po celom SK podvody za tisíce EUR a za niektoré z nich bol aj realizovaný (a aj zavretý), tento moj podvod k tomu jednoducho nepripočítali. Hoci mohli, neurobili tak...
Ked už nič iné aspon toto je cesta. Ja osobne keby som býval bližšie, by som mu to vysvetlil inak
A s podávaním trest. oznámenia na polícii - tak o to sda ani nemusíte pokúšať. Ja osobne som to tak riešil pri oyebávačovi z Košíc (naš starý známy Š.K.) prostredníctvom prokuratúry a prd som pochodil. Dokonca som podal podnet na pokuratúre o prešetrenie postupu polícia a práve nedávno mi prišlo vyrozumenie, že postupovali v súlade so zákonom, ked vec kvalifikovali ako priestupok (suma tam bola 70,-€). Hoci chalanisko mal po celom SK podvody za tisíce EUR a za niektoré z nich bol aj realizovaný (a aj zavretý), tento moj podvod k tomu jednoducho nepripočítali. Hoci mohli, neurobili tak...
-
chlapec10
Addict
No,a ak by potom podal na teba oznamenie on, tak by si mal ty este vacsi pruserpepo30 napísal:Ja osobne keby som býval bližšie, by som mu to vysvetlil inak![]()
-
pepo30
Amateur
Ajeeej chlape, ale ved to sa nerobi tak, ze prides k nemu, predstavis sa a potom rozbijes hubu....
A prave preto, ze sme na SVK ak to urobis inak. Ak podviedol stovky ludi, hladat ta bude velmi tazke a v pripade nasej policie aj nemozne...
A prave preto, ze sme na SVK ak to urobis inak. Ak podviedol stovky ludi, hladat ta bude velmi tazke a v pripade nasej policie aj nemozne...
Len preto, ze sme na Slovensku to tak funguje, koli nefungujucemu legislativnemu systemuchlapec10 napísal: No,a ak by potom podal na teba oznamenie on, tak by si mal ty este vacsi prusersme na slovensku
-
uplink
VIP
Presne tak, chlapec10 má pravdu. Náš štát chráni zlodejov, vagabundov a výtržníkov a okráda poctivých občanov. Bohu žiaľ, to je politika nášho štátu. Štát si vydržiava všetkú chamraď, živí ju a necháva v "urávnových baniach nosiť dynamit" poctivo pracujúci ľud, aby si potmavší občania mohli doma kúriť s vlýskami a zlodeji mohli [akože politici] kradnúť v takých sumách, aké bežný človek so strednou školou ani vysloviť nevie.chlapec10 napísal: No,a ak by potom podal na teba oznamenie on, tak by si mal ty este vacsi prusersme na slovensku