Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa hojko »

ONdr3j: Absolutne je jedno, ci som admin alebo nie. Zbytocne si ides nahovarat, ze si kupil akusi skvelu hernu sietovu kartu, lebo je to len plany vymysel na hracov. Ovladace ku karte su odflaknute, neaktualizovane a kazda zmena potrebuje restart. Aby som svoje tvrdenia aj podlozil, tak pridam par odkazov na recenzie, komentare a zhrnutia, nech si vsetci mozu spravit svoj nazor:
http://www.extremetech.com/article2/0,2 ... 748,00.asp
Most well-regarded apps today only hit the network when they need to, and we can always just quit those apps. Subjectively, we noticed virtually no difference while gaming with the Killer 2100 NIC and the on-board Ethernet.
http://www.extremetech.com/article2/0,2 ... 165,00.asp
Tu pisu, ze ta karta je bucora a nestoji ani za stare slovenske haliere.
Z ceskeho OC fora:
1. Firma Bigfoot networks již přestala podporovat veškeré ty mini aplikace co se na čipu daly provozovat, a od poslední verze driverů jsou jak ty jacky tak to USB na kartě plně neaktivní a jen pro parádu. V souvislosti s tímto firma vidala ještě novou síťovku Killer 2100 která je jen killer Xeno pro s již fyzicky nepřítomnými konektory aby neprodražovaly výrobu.

2. Zátěž cpu neklesla.

3. Latence se nezměnily.

4. Driver tak hroznej že instalace vyžaduje reboot a každá změna nastavení také.

5 Monitoring pro kartu (jak moc offloaduje atd.) nefungoval, ala neofloadovala nic, teď nevim jestli doopravdy (asi ano) nebo jen nefungoval ten SW. Vzhledem k tomu že i total bandwidth byl pořád na 0 i když jsem kopíroval po plnym, Gigabytu tak asi spíš SW nefungoval. Hry jsem hrál, přiřadilo si je to do seznamu aplikací, dalo jim to největší prioritu ale tím to haslo, i když jsem byl online tak to pořád u aplikace říkalo 0/0 up/down.

Takto se to chovalo jak na winXP 32 a Win7 32, kompletně jiná PC. Naprosto čistě a jasně to tedy označuji za hoax a naprosté vyhazování peněz za produkt co vám spíš uškodí než přilepší. Se staršími drivery (kde můžete nahrávat ty linuxový mini aplikace) dokonce při některejch programech BSOD. A ten torentovej klient tam stejně nefunguje, ten fungoval jen na té úplně první verzi killera ještě do PCI slotu. Fakt bomba kus HW. Úžasnej. Když člověk půjde a koupí si toho nejlevnějšího a nejshitovějšího Realteka, udělá líp.

A ještě k tomu CPU loadu VS síťová komunikace, teď jsem si jen tak zkusil. Ve win (jeden os byl WinXP-32 a druhej Win7-32) jsem si normálně připojil síťovou jednotku, a po celkem dobře fungujícím Gigabytu jsem si přetahoval data a koukal na CPU load. Rychlost byla 98Mb/s, čili limit nebyl v disku. Stroj ze kterého se četlo měl Pentium E6300 @ 3,6ghz a četl z normálního disku, byl při tom CPU load kolísavě 30-50%. Stroj kam se zapisovalo měl I7-920 @ 4,2ghz a zapislovalo se na ramdrive. CPU load byl kolísavě 7 - 13%.
-------------

Secteno a podtrzeno: Kupil si nezmyselne predrazenu a zbytocnu kartu, ktorej nevyhodnu kupu sa snazis zahovorit akymsi skvelym vykonom a miesto priznania si nevyhodnej kupi sa tvaris, ze je to najlepsia karta na svete.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

mozno si mal problem prave v starej karte, skus tam zobrat z dakeho ineho pc 8€ kartu ci bude lagovat :-D
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ej ludia ale ste dobry v obhajovani vasej pravdy, v ziadnom pripade nepripustite nic ine len vasu pravdu :lol:
hojko ani som to necital, ja nepotrebujem aby mi kazdy pritakaval ze som dobry, frajer a ja neviem co, mne staci ze vidim realne ze to ide lepsie ale ci tomu verite alebo nie mam fakt u riti
ja nemam problem si pripustit ze som spravil chybu a kupil som zle, sak mam 7 pracovnych dni na vratenie tovaru ale to neurobim
kludne priznam ze naozaj zla kupa bola velociraptor ktory ma absolutne nepresvedcil vykonom oproti hlucnosti (no o hlucnosti som vedel ze to nebude tiche)... uz som ho chcel vratit ale 3 dni po kupe padol za vlast a tak ci tak isiel naspat k predajcovi aj ked mozno bol zly od zaciatku a preto nesiel tak ako mal (a preto vykon ma neohuril) ale to uz teraz neviem, teraz mam SSD disk a to je uz ine kaficko

runes: no fakt neviem, PC bol kupovany v septembri 2010 takze PC ma dajme tomu pol roka takze stara karta asi tazko

este dodam ze som pingoval cez web ktorym sa testuje rychlost aj cez prikazovy riadok (cmd) s naslednym pingom a vysledok? priemer 7ms, predtym bol priemer 9ms, cize pokles o 2ms a to nahoda nieje ci nebodaj hej? alebo nebodaj magia? kuzlo? woodoo?
a teraz som si vsimol ze som nespomenul net, mam net od t-comu 20mbit optika

ale pridam aj ja daku recenziu

Kód: Vybrať všetko

http://www.pc.sk/killer-xeno-pro™-boj-o-milisekundy
podotykam killer xeno pro je starsia od mojej, napr mne pri instalacii automaticky updatlo na najnovsi firmware
takze kludne si melte to svoje, ja mam to svoje a pokial ma to nepresvedci o opaku tak tomu budem verit viac :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

7 a 9ms v pripade pingu je skutocny rozdiel, to je rozdiel, ktory nespoznas pri hrach a nie to este, aby si mal alebo nemal lagy. Aj keby to tie 2ms dalo, co je mozne, tak za 80 eur to nestoji. Keby si si precital tie dva odkazy, ktore som napisal, tak by si o svojej pravde zacal aj pochybovat.
ONdr3j
Professional
Professional

hojko stale to nechapes, mne nejde presne o to ze ci mam o 2ms viac ci menej, ani ma nezaujima ze ako to funguje a pod, mne ide len a len o hru (hry) ako idu a jednoznacne ide lepsie (zatial len toto hram teraz online), plynulejsie, ja neviem ako to uz nazvat ale proste ide to lepsie a o to mi ide
a ci sa oplati dat 80€ na to tak to je kazdeho individualna vec, ty by si nedal ale ja hej a nelutujem to
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Keby ti napisali, ze vymenis svojich 8GB RAM za 2GB RAM, pretoze tie 2GB RAMky su gamers edition, tak tiez budes tvrdit, ze to ide lepsie a ze to vidis. Dovolim si s kludom napisat, ze sietovka Intel za 30 eur sa plnohodnotne vyrovna tej tvojej bucore, ak by nestoncila dokonca na tom lepsie.
Zahoranik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Zahoranik »

ONdr3j napísal:runes: mne je jedno ci mi verite alebo nie, ja vidim badatelne rozdiely, ta hra ide lepsie, plynulejsie, bez lagov, takze ci mi verite alebo nie je vas problem nie moj...

zahoranik: gratulujem ale zazil som to na vlasnej kozi ked si to dosiahol, nastasie som bol s tebou a nie proti :lol:
viem :D:D
ONdr3j
Professional
Professional

nie hojko, to je pre mna pomale, ale bral by som uz vyssiu radu hypermegaultra gamers edition a to 2x8mb, toto by som si kupil....
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa placka2 »

hra mi ani ras nesekne iba ked sa pripojim.... takze akoze teraz si mam ist kupit novu sietovu kartu za 80€ ci kolko ste pisali.... aaa budes mat 8dni tuto kartu a potom ti hra las sekne aj to kvoli pingom a ty ze "musím kúpit novu sietovu" .... mna porazii ... a hojko inac myslim ze nestaraj sa do toho co kupil... ked sa mu to oplatilo.... za 80€ newem..... no akoze nehaj ho tak :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tiez som nazoru ze kaslat nato :-) ide mu to a tesi sa a asi ma na hluposti
ONdr3j
Professional
Professional

ludia tak sa tvarite a starate sa ako keby ste to platili vy, toto nikdy nepochopim, aj moji kamarati su taky, ci sa to tyka PC alebo auta, dobre neodpadavaju ked sa vratim zo servisu a necham tam trebars ako naposledy 450€, dobre ze neodpali, padaju do mdlob a ja neviem co, tak sa do toho montovali a pi*ovali ako keby to oni platili, toto fakt nikdy nepochopim...
inac ten uvodny lag mam aj tak, neviem preco ale mal som ho v kazdom battlefielde (minimalne aspon pri battlefield 2, hral som vsetky ale uz si nepamatam), proste vzdy tam bol ten uvodny poriadny lag, to je asi typicka crta battlefieldov :lol:
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa placka2 »

ale ako ked som mal 2 jadro tak mi hra nesekala iba uvodny lag aaa ale newem ci s toho mi vyhorel procak :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ondrej, kamaratom je luto, ze sa stale najde chudak co ho v servise okradnu.
ONdr3j
Professional
Professional

loooooooooooooooooooooool heker tak ti si to fakt zaklincoval tuto temu :smt023 :smt046 :smt043 :happyrespect: :hehe: :aasmile29: :aasmile1:

nebol tu niekedy aj smajlik co si dava klobuk dole?

za ten servis dam aj obe ruky do ohna ale mozes mi povedat ake si k takemu skvelemu vysledku prisiel? :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kamo ty si strateny a zmateny v tomto svete. Trafis ty vobec domov. Ach jaj no a kasli uz nato bo uz sme totalne OT

A ten lag na uvod ma vela hier a je to vacsinou koli nacitaniu prostredia
Zahoranik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Zahoranik »

chcem sa spytat aky je lepsi procesor na hranie Intel alebo AMD 4 jadrove
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@ONdr3j: Ja mam sietovku za 153,- Sk a tiez nemam lagy :-D
@Zahoranik: ak mas dobre skompletizovanu zostavu nezalezi ci tam mas Intel alebo AMD. Nevidim dovod investovat do Intelu. Dobre porobena AMD masina tiez dokaze spravit vela muziky za menej penazi ako by si dal do Intelu. (alebo si tam daj sietovku od ONdr3ja a tam mozes mat hocico :) )
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Skôr ide o to aký Intel a aké AMD.
ONdr3j
Professional
Professional

zahoranik: ako povedal michalkooo tak zalezi co chces respektive ja dodam ze kolko mas na to penazi :D ale ak chces 4 jadro tak chod kludne do AMD, za tu cenu budes mat u intelu maximalne 2 jadra (ak som dobre pozeral), takze kludne chod do amd, ja mam teraz prvy krat v zivote AMD a zatial som s nou spokojny :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

tak ak nechces uplne top vykon tak ti staci aj AMD a nevyjde ta to ani draho :)
Napísať odpoveď