Zdravím, vás len tak ma zaujímalo, že kolko z nás ma čisto len linux alebo dualboot.
V súčasnosti mám w7 ale plánujem dať čoskoro ubuntu/mint. a neviem sa rozhodnúť či si nechať aj win čisto len pre istotu.
1. desktop čisto w7 (predsa na hranie) 2. nb dualboot (w7/ubuntu...na w7 chodim len kvoli zmenseniu jeho particie) 3.htpc only linux
tak aku možnosť vybrať?
//btw na ubuntu mam viac hier ako na win a bavia ma viac. Kto chce dobrú hru tak si ju nájde
Dá sa všakovak. Aj osve, aj dual, výmenný HDD alebo virtuálne. Používam podle potreby, ale na hry nemám čas... takže prevážne Linux, ale nemám kde hlasovať. Toto sa nedá buď - alebo. Takže áno, aj, podľa potreby.
No ja mam dualboot Fedora14 a Win7 zavadzany z win boot a v linuxe mam este jeden win7 vo virtualboxe, ale ten pouzivam hlavne koli Microsoft Office a Matlab. A prvy win7 zatial iba koli GTA4, ebo mi tam ide na plne pecky . Inak som zatazeny na linux .
U nas uz windows neexistuje. Hoc vlastnim licenciu na vistu a jednu na xp pro, tak tu uz ziadny nebezi.
Jedna domacnost a to priatelka a ja, jeden mac a druhy laptop debian.
Druha domacnost a to rodicia, otec na laptope xubuntu a desktop ubuntu.
Sestra s priatelom, tak ti su cisto mac.
Fičím dualboot ale momentálne mám problém s grubom.Požiera mi ho windows a stačí, že 2-3 krát spustím windows pri dualboote a mám po zavádzači.Už ma ot nebaví.Čakám na nový book a tam pôjde čisto linux