Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
originalny suux, par krat som sa po nom nechtiec povozil na stolicek a buzirka bola v prdeli a cakal som kedy cely pojde do haja, tak som si kupil pekny priesvitny ochraneny kovovym vypletom... a pri syncu zatial nejavil znamky problemovosti... to skor robil "zrazeny" original 
ma niekto skusenost s error 1015 pri restore?
po zapnuti hodi iP screen s logom itunes a usb kablikom, nic viac a pri restore sa tvari, ze je vsetko OK, az ked je cca v 2/3 procesu, tak skonci a hodi error 1015
ide o 3G 16GB, viac neviem, akurat itunes pise, ze your iphone is up to date
po zapnuti hodi iP screen s logom itunes a usb kablikom, nic viac a pri restore sa tvari, ze je vsetko OK, az ked je cca v 2/3 procesu, tak skonci a hodi error 1015
ide o 3G 16GB, viac neviem, akurat itunes pise, ze your iphone is up to date
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Restartni pc alebo vymen usb port. Davas tam soft stiahnuty cez itunes alebo modifikovany ios? Ak hacknuty tak mas zalohu SHSH?
-
dildo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
restore v DFU?
uz som tam nahral 3.1.3ku, ale mam dalsi problem 
inak SHSH som nemal, do DFU som sa nevedel dostat a stale bol v recovery mode... ale uz som to rozchodil, az na ten dalsi problem ktory spociva v tom, ze mi neberie SIM kartu (tmob ani O2)... nemam presnu informaciu, ani domnienku o tom, odkial by pochadza (teda ocividne nie zo slovenska, ked neberie ani tmob... alebo sa mohlo nieco pokaslat?), takze asi nemam sancu ho rozchodit, ak nebudem mat kartu operatora, na ktoreho je blokovany, co?
inak SHSH som nemal, do DFU som sa nevedel dostat a stale bol v recovery mode... ale uz som to rozchodil, az na ten dalsi problem ktory spociva v tom, ze mi neberie SIM kartu (tmob ani O2)... nemam presnu informaciu, ani domnienku o tom, odkial by pochadza (teda ocividne nie zo slovenska, ked neberie ani tmob... alebo sa mohlo nieco pokaslat?), takze asi nemam sancu ho rozchodit, ak nebudem mat kartu operatora, na ktoreho je blokovany, co?
-
dildo
Expert
Jailbreak a unlock?
idem dať telefón pod nabíjačku že stiahnem neaký torrent a vypíše " Dobíjanie s týmto príslušenstvom nie je podporované
pritom je to originál nábijačka + kábel čo sa dodáva k iPhonu *Apple Fail*
//Samozrejme že stačilo vytiahnuť kábel a zastrčiť ešte raz, ale tak ma to zaujíma, prečo to spravilo
//Samozrejme že stačilo vytiahnuť kábel a zastrčiť ešte raz, ale tak ma to zaujíma, prečo to spravilo
-
moosha
Darca
Nemal si ho dostatocne zastrceny bud v USB alebo v iPhone. Robi to obcas aj mne, s originalnym Apple kablom a originalnym Apple Universal Dockom.
-
The Calvin
Star
Zdravim mam problem s mojim iphone 3G mam 2 zadne komplet kryty jeden novy a jeden stary lenze ked prehodim zakladnu dosku do noveho krytu tak display nereaguje iba pocujem zvuk pri zapojeni k PC aj itunes mi ho normalne ukaze cize problem nieje v doske ale skôr v kryte viem ze raz mi v tom kryte siel normalne . Neake rady ? 
Tak a iPad 2 ohlasenie mame za sebou. A dockali sme sa noveho dual core A5 chipu.
Cize mozme povedat ze iPhone 5 A5 chip na 99% potvrdene
Pravda....iOS 4.3 bude dostupný 11.3.2011....Btw strašne sa mi páči ta prkotinka na displejrochedo napísal:Tak a iPad 2 ohlasenie mame za sebou. A dockali sme sa noveho dual core A5 chipu.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Cely ipad 2 vyzera skvelo. Ten kryt je len ceresnicka na torte
True, true. Ale A5 bude zasa v iPhone 5 podtaktovany, ako je A4. RAM asi nechaju rovnaku, osobne som ale viac zvedavy na vykon GPU v iPhone 5.rochedo napísal:Tak a iPad 2 ohlasenie mame za sebou. A dockali sme sa noveho dual core A5 chipu.
Kazdopadne, dizajn zostava obgeneracne rovnaky
-
seth82
Darca
Pokiaľ v iPhone 5 neurobia nejaké razantné zmeny a nedajú tam aspoň väčší display, prípadne poriadne CPU a GPU, dostatok RAM, tak s Apple nadobro skončím. Telefóny s Androidom sa objavujú ako huby po daždi (a to je ich výhoda, nie iba raz ročne), HW sa pekne vyvíja, SW tiež, takže predpokladám, že Jablko prestane s nimi držať krok už tento rok, či sa to už poniektorým páči, alebo nie. Takže budem čakať, koncom roka budem mám znovu dostať novú kraxňu, nechám sa prekvapiť, či to bude Apple, alebo Android...
Neviem akym smerom sa posunie iOS ale ked planuju zmenit UI tak tipujem ze iPhone 5 bude musiet dostat aj vacsiu pamat aby bol pripraveny na pripadne neskorsi upgrade na novy software. Mozno aj tych 768 MB by bolo realnych. Uvidime. V novembri tiez menim telefon tak dufam ze Apple nesklame.
//citas mi myslienky
//citas mi myslienky
Nieco mi hovori, ze implementuju Widgety na Home-screen, nechajme sa prekvapit.
-
seth82
Darca
Uvidíme, som zvedavý, ako dopadne UI a či trochu zmenia aj prístup voči otvoreným formátom, atď.
Pre hlupáka v karme: Nerozplač sa, pretože som trošku nakydal na tvoj svätý Apple. Ja sa Applu zbavím, keď to JA uznám za vhodné, nebudem sa predsa riadiť niekým, kto považuje iOS za ôsmy div sveta. Vďaka ľuďom ako ty verejnosť nadobudla ten svoj nie príliš vábny postoj voči Apple fanboiz, ktorí považujú firmu za priam nedotknuteľnú modlu. Preber sa.
Pre hlupáka v karme: Nerozplač sa, pretože som trošku nakydal na tvoj svätý Apple. Ja sa Applu zbavím, keď to JA uznám za vhodné, nebudem sa predsa riadiť niekým, kto považuje iOS za ôsmy div sveta. Vďaka ľuďom ako ty verejnosť nadobudla ten svoj nie príliš vábny postoj voči Apple fanboiz, ktorí považujú firmu za priam nedotknuteľnú modlu. Preber sa.
seth82: aj celkom chapem tvoje vytky, az na jedno... GPU
Sice ano, vykasles sa na Apple a vyberies si Android, budes mat lepsiu GPU, ale co z toho? V tomto momente neexistuje na Android aplikacia ktora ten vykon vyuzije (a ktora zaroven nebezi na iPhone s nizsim vykonom) a zatial to nevyzera na zmenu situacie v dohladnej buducnosti.
Takze co by si tymto vyberom ziskal? Seriozna otazka, mozno som nieco prehliadol.
Ked sa nad tym tak zamyslim, tak to plati aj na RAM a CPU, ale na GPU to vidiet najlepsie vdaka hram.
Disclaimer: samozrejme som za zvysenie vykonu, ak pojde o nieco rozumne a nepojde to na ukor inych veci, napriklad vydrze baterky ako to robia pri terajsich Android tabletoch.
Sice ano, vykasles sa na Apple a vyberies si Android, budes mat lepsiu GPU, ale co z toho? V tomto momente neexistuje na Android aplikacia ktora ten vykon vyuzije (a ktora zaroven nebezi na iPhone s nizsim vykonom) a zatial to nevyzera na zmenu situacie v dohladnej buducnosti.
Takze co by si tymto vyberom ziskal? Seriozna otazka, mozno som nieco prehliadol.
Ked sa nad tym tak zamyslim, tak to plati aj na RAM a CPU, ale na GPU to vidiet najlepsie vdaka hram.
Disclaimer: samozrejme som za zvysenie vykonu, ak pojde o nieco rozumne a nepojde to na ukor inych veci, napriklad vydrze baterky ako to robia pri terajsich Android tabletoch.
-
seth82
Darca
No áno, veď tam je ten háčik. Apple to má všetko pekne unifikované a jednotné, takže v tom majú obrovskú výhodu - jedna GPU, žiadny bordel v rôznych čipoch (Tegra, Adreno, PowerVR, Exynos), takže tvorcovia softu a hier majú samozrejme svätý pokoj a nemusia sa zaoberať optimalizovaním pre rôzne chipy. Práve preto čakám, čo sa udeje, ako bude na to všetko ohľadom Tegry a 4-jadrovej GPU reagovať Apple a ako na to budú reagovať tvorcovia hier pre Android - ak uvidím, že vývoj nesmeruje nikam, tak ako v minulosti v prípade HTC Kaiser, ktorý síce mal slušnú GPU, ale nik sa neunúval nakódiť drivre, tak to u mňa vyhrá Apple. Nepotrebujem, aby mi tu niekto vypisoval výhody/výnimočnosť iOS, používam ho už dosť dlho na to, aby som ich poznal.
Takže samozrejme, ja chápem celkovému vývoju a technické parametre nie sú pre mňa všetkým, aký-taký prehľad mám a nie som naivný, aby som si vyberal telefón iba kvôli rýchlosti CPU a benchmarkoch GPU. Čiže na otázku, čo tým získam, zatiaľ odpovedať neviem, pretože netuším, ako sa vývojari k tomuto celkom reálnemu problému postavia a hlavne neviem, čo predvedie Apple. Viem, že niekomu je to proti srsti, ale pre mňa je najväčším letdownom momentálne hlavne veľkosť displaya, keď porovnám Dell Streak a Galaxy S (S II) s 3,2 palcovým displayom na iPhone (nech už je akýkoľvek kvalitný), je mi do plaču...Mne jednoducho veľkosť tehly nevadí, ale potrebujem väčší display a dostatočný výkon, pretože kraxne používam na zábavu a to dosť často...
Takže samozrejme, ja chápem celkovému vývoju a technické parametre nie sú pre mňa všetkým, aký-taký prehľad mám a nie som naivný, aby som si vyberal telefón iba kvôli rýchlosti CPU a benchmarkoch GPU. Čiže na otázku, čo tým získam, zatiaľ odpovedať neviem, pretože netuším, ako sa vývojari k tomuto celkom reálnemu problému postavia a hlavne neviem, čo predvedie Apple. Viem, že niekomu je to proti srsti, ale pre mňa je najväčším letdownom momentálne hlavne veľkosť displaya, keď porovnám Dell Streak a Galaxy S (S II) s 3,2 palcovým displayom na iPhone (nech už je akýkoľvek kvalitný), je mi do plaču...Mne jednoducho veľkosť tehly nevadí, ale potrebujem väčší display a dostatočný výkon, pretože kraxne používam na zábavu a to dosť často...
to vľavo je mobil? neako mi uniká pointa mobilu v tom prípade. Te že ty ho budeš nosiť v neakej taške alebo kabelke je tvoja vec, do riflí ho asi ťažko zasuniem