Cities in Motion
-
lekoklatik
VIP
Cities in Motion
Jedná sa o staviteľskú hru ala Transport Tycoon. Aspoň myslím že to k tomu môžem prirovnať.
Proste riadiť dopravu, starať sa o mesto, financie, rozvoj etc. Viac menej je to však hra zameraná skôr na dopravu.
Tento krát sa jedná zatiaľ o free-betu ktorá trvá do 20.februára 2011
ktorú môžete stiahnuť z tohto odkazu http://www.fileplanet.com/218504/210000 ... eta-Client
- Recenzia -
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2011, 19:59)
Vyzerá to celkom uveriteľne, zábavne ^_^
http://video.tiscali.cz/cities-in-motion-tramvaje-294
Proste riadiť dopravu, starať sa o mesto, financie, rozvoj etc. Viac menej je to však hra zameraná skôr na dopravu.
Tento krát sa jedná zatiaľ o free-betu ktorá trvá do 20.februára 2011
ktorú môžete stiahnuť z tohto odkazu http://www.fileplanet.com/218504/210000 ... eta-Client
- Recenzia -
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2011, 19:59)
Vyzerá to celkom uveriteľne, zábavne ^_^
http://video.tiscali.cz/cities-in-motion-tramvaje-294
Re: Cities in Motion
Hej, tiež som včera zbadal túto hru na tiscali a hneď som po nej zaslintal. Dosť dlho som hľadal niečo s tématikou MHD, ale väčšinou boli len tie nemecké simulátori alebo hry sústreďujúce sa všeobecne na prepravu nákladov a MHD sa riešilo len okrajovo. Toto ale vyzerá sľubne.. určite vyskúšam...... raz... ak bude čas... (tohto roku som sa ešte nedostal k žiadnej hre.. dokonca ani k môjmu milášikovi OTTD)

-
lekoklatik
VIP
brm, do toho 20teho máš možnosť beta verzie.
Ja sa na to chystám možno niekedy cez víkend, aspoň nainštalovať
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 0:12)
Tak som to hral asi hodinu a je to vážna sranda : )
Proste mestká doprava je tam krutá : )
Hral som tutoriál samozrejme
Ak sa ti nahodou chce mozes hodit link ako sa dostat do tej bety, alebo staci len stiahnut z toho tvojho odkazu ?lekoklatik napísal:brm, do toho 20teho máš možnosť beta verzie.
Betu staci nainstalovat. Vyzera to byt celkom slusna hra, na zaciatku aj ako oddychovka, ktovie ako to bude v plnej verzii. Snad to budu predavat za nejaku rozumnu cenu.
//aha, tak to je potom super
//aha, tak to je potom super
Uz je predsa cena znama par dni - 20€.
len 20€? Tak to beriem hádam aj dve.. "nekupte to, když je to tak výhodný!!!" 
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 16:37)
Práve som prešiel celý tutorial.. a vyzerá to veru sľubne.. už sa teším na plnú verziu, ktorú si určite kúpim...

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 18:20)
Prišiel niekto na to, ako spraviť, aby vozidlá na jednej linke nešli hneď za sebou, ale aby mali medzi sebou nejaký interval???
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 16:37)
Práve som prešiel celý tutorial.. a vyzerá to veru sľubne.. už sa teším na plnú verziu, ktorú si určite kúpim...
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 18:20)
Prišiel niekto na to, ako spraviť, aby vozidlá na jednej linke nešli hneď za sebou, ale aby mali medzi sebou nejaký interval???
-
mirak2
Hardcore addict
neprisiel a lahko mi vadi, elektricky miesto toho, aby odlahcovali auto dopravu ako to je v reale, tak ju pri nie dobre riesenych krizovatkach este viac zahlcuju a vznikaju zapchy...inaksie je hra pomerne zabavna v zmysle rozmyslania nad spravnym nasledujucim krokom, aby som si nezruinoval rozpocet...co je uloha dost zlozita
nakolko hram tu velku kampan a v Berline som po postaveni metra v hlbokom minuse a mam na krku niekolko hypotek...a ovb tam nie je 
tiež som to nainštaloval nedávno... hlava mi neberie správanie UI. ked sú dva pruhy v jednom smere a všetci idú v pravom
možno by to chcelo viac sa v tom hrabať, ale na to nemám mmntálne nervy a čas
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
včera som to nainštaloval, no na prvý pohľad to vypadá fajn ale vôbec to nieje prepracované a čo ma štve je to že sa dá obchodovať len na "cestujúcich", ak by to prerobili na niečo ako TTD a dali by sa prepravovať a obchodovať zo surovinami a pod tak by to nemalo chybu, jediné čo má tá hra u mňa plus je grafika
No to narazas na problem s tym, ze MHD nezvykne prepravovat zeleznu rudu 
-
blitzkrieg
Professional
aspoň pašovanú rudu tam mohli zakomponovať
..ale tak som to nemyslel, vadí mi že sa tam jedná len o prepravu v meste ..a nie niečo na spôsob ako TTD
-
94jakub
Guru wannabe
blitzkrieg: Preto sa to volá Cities in Motion.
Skúšal som to hrať a myslím, že je to dobrá hra. Trochu mi niekedy vadí pohľad. Privítal by som ešte väčšie oddialenie(zvyk s OTTD).
Určite by som privítal nový TTD ale môžme byť radi, že vyšiel aspoň nejaký transport manažment.
Skúšal som to hrať a myslím, že je to dobrá hra. Trochu mi niekedy vadí pohľad. Privítal by som ešte väčšie oddialenie(zvyk s OTTD).
Určite by som privítal nový TTD ale môžme byť radi, že vyšiel aspoň nejaký transport manažment.
-
blitzkrieg
Professional
sú aj horšie hry ale proste mňa osobne to nebaví asi preto lebo som dlho dlho hrával TTD ...tak som čakal niečo čo je oblečené do nového kožuchu94jakub napísal:blitzkrieg: Preto sa to volá Cities in Motion.
-
94jakub
Guru wannabe
Ja som tiež vyrástol na TTD, neskôr OTTD, takže by som bol tiež rád keby niečo také bolo no čo už.
Pri TTD som určite vydržal dlhšie ako pri tomto.
-
blitzkrieg
Professional
veď práve ja som začal myslím ešte keď bolo TT ...TTD prišlo neskôr a potom OTTD ...čo bolo fakt fajn, toto sa mi zdá aj dosť komplikované a pritom tak jednoduché, čo sa týka zadávania trasy kade má vlak, autobus chodiť a až potom môžete vozidlo kúpiť a popri kúpe vozidla musíte kliknúť na ďalších 20 vecí..94jakub napísal:Ja som tiež vyrástol na TTD, neskôr OTTD, takže by som bol tiež rád keby niečo také bolo no čo už.
-
94jakub
Guru wannabe
Tiež si myslím, že na to aké je to jednoduché, je to dosť zložité. (Dosť psycho veta
)
Mne tam dosť vadia tie úrovne metra. Dosť blbo sa v tom orientuje a stalo sa mi že niekedy som mal koniec traťe medzi prvou a druhou úrovňou.
Inak myslím, že viac typov nákladu chceli nahradiť tými viacerými typmi ľudí no moc sa mi to nepáči.
Mne tam dosť vadia tie úrovne metra. Dosť blbo sa v tom orientuje a stalo sa mi že niekedy som mal koniec traťe medzi prvou a druhou úrovňou.
Inak myslím, že viac typov nákladu chceli nahradiť tými viacerými typmi ľudí no moc sa mi to nepáči.
Prosím vás prečo mi bliká obraz v hre ? Teda čierne pásiky mi všade blikajú a dossť to vadí.
mat ovladace na grafiku, chladenie?
ja mam MacBook Pro s integrovanou nvidiou a nemam problemy...
ja mam MacBook Pro s integrovanou nvidiou a nemam problemy...
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.citiesinmotion.cz/index.html
rozbiehajuca sa fanpage - patche, downloady, tipy a triky a ine.
rozbiehajuca sa fanpage - patche, downloady, tipy a triky a ine.