Tmavý windows

Informácie o software, ankety...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Tmavý windows

Príspevok od používateľa Curuj »

Nazdar bazar,
nakoľko často niečo robím na PC v noci, dosť ma štve biele pozadie okien, stránok na webe a večer vlastne všetko biele na monitore. preto by som to chcel inak - čierne pozadie a biely (šedý) text. vo windowse (7cka) to nie je taký problém - individuálne nastavenia, vysoký kontrast a upraviť. prichádzam o aero, ale čert ho vem :D ešte sú niekde problémy, že pozadie a text je čierny, neviem prečo a kde to nastaviť. to by bol prvý problém. ešte ostávajú ostatné programy. teraz mám na mysli hlavne prehliadač, v mojom prípade Opera. našiel som v nej nastavenia štýlu - vysoký kontrast (BČ). ale dosť to mrší celkovú grafiku stránok, nezobrazuje obrázky a pod.

čo by ste poradili? v linuxe to ide spraviť pekne, ale nemôžem ho použiť kvôli programom. invertovať farby na monitore nebudem kvôli filmom :) čo by ste poradili?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Tmavý windows

Príspevok od používateľa uplink »

Mal som tento istý problém, všade kde pracujem mám prispôsobené farby, zvyšok ma netrápi. Konkrétne dám príklad na screenshote. Ak Ti také nestačí, treba zmeniť úplne skin, je ich na nete 1 a milión.
Prílohy
dark.jpg
Curuj
Addict
Addict

trápia ma hlavne okná vo wine (skrátka prieskumník) a web. skin na prehlaidač je fajn, ale ked je web raz biely, tak je biely a to ma štve najviac (hojko in black by bolo tiež fajn :D )
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

To je treba postupne a trpezlivo odskúšať. Každý má iné potreby. Pokus - odskúšanie. Spoznám jednoho, ktorý má čiernu obrazovku a zelený text... je to moj zákazník, a ja s tým proste nerobím, lebo... nič nevidno. On to dá do "normálneho" stavu, ja odstraním ozajstné problémy, a on si zasa ponastavuje to svoje.
Curuj
Addict
Addict

tak som to nakoniec poriešil cez neoficiálnu tému do winu. kto by chcel, tak po registrácii tu: http://virtualcustoms.net/viewtopic.php?f=75&t=197
a opera je cez css. trochu zvyku to ale chce
Prílohy
2011-03-07_152659.png
Napísať odpoveď