Monitor 2011
Re: Monitor 2011
Bože to je napínavé. Dokážu vôbec prísť na heslo? Čo všetko ich ešte čaká?
Ze sa tu za posledne dva dni registrovalo plno pokemonov, co nevedia pisat, to som este nerozdychal. Ale ze velka cast z nich nevie ani citat, to ani nerozdycham.
Preco tieto detske zalezitosti vlastne riesite tu a nie na pokeci, kde mate svojich rovesnikov a neotravujete tym normalnych ludi? (Aj to len preto, ze normalni ludia na pokec nechodia)
Preco tieto detske zalezitosti vlastne riesite tu a nie na pokeci, kde mate svojich rovesnikov a neotravujete tym normalnych ludi? (Aj to len preto, ze normalni ludia na pokec nechodia)
anojajaaka napísal:HLADATE heslo?
skús si prečítať pár príspevkov vyššie..monitor máme ale heslo nie...luko1995 napísal:mate nekto monitor 2011 zo sjl
Tak to si trafil, ale neboj, vo štvrtok tu už takých pokemonov nenájdešKoCi napísal:Ze sa tu za posledne dva dni registrovalo plno pokemonov, co nevedia pisat, to som este nerozdychal. Ale ze velka cast z nich nevie ani citat, to ani nerozdycham.
kolko vas je v tej miestnosti ?
-
monitor2011
Amateur
Cez aky program to robite ?
P455W0RD Remover Ultimate edition 2011
dostupny ako freeware na pokeci.
dostupny ako freeware na pokeci.
toto nie
:D:D::D:D::D
ale ne fakt aky to je program ?
veď si vygoogli..máš nato viac programov..ale vätšina freeware verzii ti povoli vyhladavať max 3-4 znaky...xyyyx napísal:ale ne fakt aky to je program ?
Smola pokemoni, do stredy to na 100% nestihneme 
A vy pouzivate aky ?
luko: hej, haladaju ho
ja z vas skapem... to nieje možné aby sa tu zaregistrovalo toľko trollov.
Ja už som vyskušal asi 15 programov na odheslovanie a nič.