NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Chara by mal dostat od 2-5 zapasov.
Vzhladom na okolnosti sprevadzajuce tychto hracov, ponizenie ktore sposobil Pacciorette, ci ako sa vola, Charovi a nasledna neustala snaha Charu vyvolat konflikt s nim..tazko verit ze to nebolo umyselne.
Vzhladom na okolnosti sprevadzajuce tychto hracov, ponizenie ktore sposobil Pacciorette, ci ako sa vola, Charovi a nasledna neustala snaha Charu vyvolat konflikt s nim..tazko verit ze to nebolo umyselne.
bertuzzi je aspon sympatickyMuffi napísal:Cháru nazve zákerákom za toto ale Bertuzziho si tu obhajuje
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 17:51)
djxtreme napísal: boze chlapce kde ty zijes?...ten zakrok bola jedna velka nestastna nahoda,proste hit na nespravnom mieste, takze take veci ako vybavovanie si uctov so zamerom likvidacie je vyluceny...Pacioretty mu unikal a jedina moznost ako ho ubranit bol hit
no rukami pripuknut niekomu hlavu do rohu mantinelu je zakernost...
V žiadnom prípade nešlo o žiadnu zákernosť. Ako som písal, bola to jednoducho zhoda náhod. Max. keď tak nedovolené bránenie na 2 min.
begbeee: 2-5 zápasov? Prosím ťa uvedom sa. Všetci to prežívate, ako keby sa Chára potreboval silou mocou uspokojiť nejakou odplatou za Paciorettyho posotenie, tak ho proste prizabil o mantinel.
Ak si dobre spomínam, tak už si to sním vybavil v pamätnom 14 gólovom zápase. Ak mu aj dajú taký trest, tak to bude len pod tlakom "frans" z montrealu.
Soviet: A čo mal urobiť? Kľaknúť si k nemu a poplakať si?
Keď čítam tie komentáre na nete, ako to mal Chára všetko vypočítané, ako presne vedel kde je hrana mantinela, v hlave si všetko spočítal a urobil rozhodnutie - veď to už nieje ani smiešne ale skôr trápne.
begbeee: 2-5 zápasov? Prosím ťa uvedom sa. Všetci to prežívate, ako keby sa Chára potreboval silou mocou uspokojiť nejakou odplatou za Paciorettyho posotenie, tak ho proste prizabil o mantinel.
Ak si dobre spomínam, tak už si to sním vybavil v pamätnom 14 gólovom zápase. Ak mu aj dajú taký trest, tak to bude len pod tlakom "frans" z montrealu.
Soviet: A čo mal urobiť? Kľaknúť si k nemu a poplakať si?
Keď čítam tie komentáre na nete, ako to mal Chára všetko vypočítané, ako presne vedel kde je hrana mantinela, v hlave si všetko spočítal a urobil rozhodnutie - veď to už nieje ani smiešne ale skôr trápne.
Podľa mňa to bola len smola, že to bolo presne na tom mieste. Inak by to bol v podstate obyčajný hit o mantinel.
Myslim si, ze si uvedomil az neskoro ze to nechcel spravit.. Hraval som hokej a viem ze chalani su vacsinou pred zapasom az moc nabudeni a preto sa stavaju taketo veci. Ale aj tak si myslim, ze by mal dostat trest. Taketo veci by sa nemali stavat ci uz to chcel alebo nie.. Aj ked v tom momente to urcite chcel urobit. V takychto chvilach, v suboji na lade, rozmyslas len nad tym ako mu zabranit prejst cez teba a ked uz nestihas tak vela krat aj faulom.. Vsak ho mohol zabit. Mam Charu rad, ale toto jednoducho nie je v poriadku, ani trochu.
usbecko povedal jednu veľkú pravdu...on to možno ani nechcel spraviť, je to ten moment keď vidíš, že ruky konajú, v mysli už vidíš, že to nebude dobré, ale už to nedokážeš zvrátiť.
Bol to ale late check a nebolo to ani veľmi rameno na rameno, v každom prípade ja ten zákrok vidím na 2 zápasy, 5 by bolo trochu moc, ale dva sú okey.
Treba si zachovať chladnú v čase keď padajú slová o 10 alebo 20 zápasoch. BTW ide o Montreal Canadiens (!) súboj s ich odvedkým najväčším nepriateľom Bostonom (!!) a ich kapitánom neľudským obrom Chárom (!!!), takže brať to aj v týchto intenciách.
Bol to ale late check a nebolo to ani veľmi rameno na rameno, v každom prípade ja ten zákrok vidím na 2 zápasy, 5 by bolo trochu moc, ale dva sú okey.
Treba si zachovať chladnú v čase keď padajú slová o 10 alebo 20 zápasoch. BTW ide o Montreal Canadiens (!) súboj s ich odvedkým najväčším nepriateľom Bostonom (!!) a ich kapitánom neľudským obrom Chárom (!!!), takže brať to aj v týchto intenciách.
Tak a je rozhodnuté. Chára bez suspendácie. Z mojej strany očakávané rozhodnutie.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=555520
Ešte info o Paciorettym: má ťažký otras mozgu a zlomený 4tý krčný stavec.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=555520
Ešte info o Paciorettym: má ťažký otras mozgu a zlomený 4tý krčný stavec.
Višňovský zase skóroval a hneď 2-krát.....už je prvý v produktivite obrancov NHL.....nemôžem si pomôcť ale podľa mňa by odmenou za takéto výkony mala byť nominácia na Norris Trophy.....ostatným obrancom dochádza dych a Višňovský sa ukazuje v tom najlepšom svetle a ťahá Anaheim do play-off
fuha to som netusil ze az tak dopadol ten Pacioretty, ale to ze dodatocne Charu nepotrestali bolo podla mna spravne, pretoze on nemoze rozmyslat ze kde sa zacina to debilne pexi, ked by o bolo na druhej strane ihriska nic by sa nestalo, toto bola smola
inak Visna super a ta nominacia by bola podla mna spravna, neviem ci by mal sancu na vitazstvo ale nominaciu by si zasluzil
inak Visna super a ta nominacia by bola podla mna spravna, neviem ci by mal sancu na vitazstvo ale nominaciu by si zasluzil
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s nazorom na nominaciu. ale myslim, ze to vyhra skor nejaka "medialne" znamejsia osobnost 
Višnovský... Nevolá sa Nick, nehrá v Pens... To bude mať ťažké uchmatnúť tu nomináciu v konkurencii Yandla a Enstroma.
To nič nemení na tom, že to bude jedna z najslabších Norris sezón za posledných 20 rokov.
No ja som teda suspendáciu očakával na 2 zápasy. Case uzavretý môžeme ísť ďalej.
To nič nemení na tom, že to bude jedna z najslabších Norris sezón za posledných 20 rokov.
No ja som teda suspendáciu očakával na 2 zápasy. Case uzavretý môžeme ísť ďalej.
-
djxtreme
Light Professional
pri takej forme Visniovskeho by som si prial aby Anaheim nepostupil
...aj ked pre neho je urcite dolezitejsi boj o Stanley cup ako nase MS
...drzim mu palce, nech mu to tam bodovo sype dalej
Ale vidim, ze sa strelecky prebral aj Gabby
Ale vidim, ze sa strelecky prebral aj Gabby
-
guess.whoo
Redeemer
jedna lastovicka leto nerobi 
-
djxtreme
Light Professional
za urcitych okolnosti mozu priletiet aj dalsie lastovicky zo zamoria a zvysne sa doplnia z Ruska 
-
guess.whoo
Redeemer
no ano, mna viac tesi ze Hossa chyta formu na koniec sezony. Pre mna su jastrabi ciernym konom play off spolu s Devils (ak sa tam nakoniec dostanu)
-
mirak2
Hardcore addict
ten gabyho gol bol taky, ze to aj tu pritomny datsyuk13 by dal gol, pred brankou zbludeny puk pretlacil do branky...ale celkovo highlights v zapase Ducks - Rangers boli uchvatne, pekny hit sbisu, visnovsky goly, perry goly, ellisov save na dubinskeho a z protiutoku gol perryho...
Tak dnes Ovečkin s Johanssonom nádherná spolupráca, tak sa mi to páči !
-
mirak2
Hardcore addict
btw: zeby sme mali dva tyzdne po sebe hraca tyzdna slovenskeho obrancu?
hmmmbegbeee napísal:Višnovský... Nevolá sa Nick, nehrá v Pens... To
http://hokej.sme.sk/c/5801874/charovym- ... licia.html
-
DanielDevil
Addict
Višňovi by som doprial Norris Trophy ale keď neboli schopný ho nominovať ani na zápas hviezd čo by som od nich chcel...