Internet t-com nefunguje Leadtek usb zariadenie,dakujem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Internet t-com nefunguje Leadtek usb zariadenie,dakujem

Príspevok od používateľa Element »

Caute popisem strucne situaciu mam net od t comu cez usb leadtek zariaddenie fotka tu http://www.mobil.sk/obrazky/34/34765.jpg ked ide svieti na modro ked nie na cerveno, z nicoho nic mi prestalo ist, a proste je pripojene ale svieti iba na cerveno pocitac uz som restartoval x krat kablom to nieje lebo zariadenie svieti.. povedal som si dobre preinstlaujem ten program pod ktorym to bezi je v tom integrovany ovladac, uz si postupujem az sa dostanem ku kroku ze mam vybrat svoje zariadenie ktore je k pocitacu pripojene a aj ked je pripojene v ponuke nieje a bez toho nejde ist v tej ponuke dalej... (screenshot priloha1), pisal som na t com podporu poslali mi program ktory pracuje na inom principe ale je taky insty nainstaloval sa aj ovladac ale nejde, osobne si myslim ze problem je v ovladaci lebo ked si dam sprava zariadeni pise mi tam vykricnik (screenshot priloha2), problem je v tom ze neviem najst ovladac na nete, bohuzial mam vistu bussines32 bit, lebo na mojom xp mi net nechcel behat, isiel som do T-comu s tym pripojili si to a neslo im to tiez prost svietilo to na cerveno ale ta tetka si to tam poriadne nenainstalovala sak pocas instalacie treba 2 krat restart comp a ona to tam "nainstalovala" za minutu, a este predtym ma presviedcala ze to ide lebo jej internet isiel aj ked zariadenie svietilo na cerveno, samozrejme som si vsimol ze mala zapnutu aktivnu wifi..... :roll: takze myslim ze je to v tom ovladaci, oni chcu aby som krabiccku poslal na reklamaciu ale mesiac nemozem byt bez netu lebo studujem na STU a tu ten net potrebujem a myslim si ze mi dokazete pomoct a ze v tej krabicke nieje chyba ale v mojom pocitaci!Tak co pomoze mi niekto?Dakujem pekne s pozdravom Tomas :)
Prílohy
priloha1.jpg
priloha2.jpg
amozoneSK
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Internet t-com nefunguje Leadtek usb zariadenie HELP

Príspevok od používateľa amozoneSK »

preco si si taky isty ze to nie je zariadenim ? aku verziu driveru ti poslali ?
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Internet t-com nefunguje Leadtek usb zariadenie HELP

amozoneSK napísal:preco si si taky isty ze to nie je zariadenim ? aku verziu driveru ti poslali ?
lebo zariadenie naslo ale je tam problem s ovladacom lebo vzdy aj ked ho pripojím chce ho naistalovat, tak predpokladam navyse pozri prilohu dva v device manager je pri ovladaci na tu skrinku vykricnik cize podla mna je chyba tam.

Ovladac som tam nainstaloval najnovsi 11.22 lan broadcom

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2011, 17:52)
nik nic? :?
amozoneSK
Light Star
Light Star

Re: Internet t-com nefunguje Leadtek usb zariadenie,dakujem

Príspevok od používateľa amozoneSK »

tak neviem, este skus zmenit kabel..
najnovsia verzia toho ich softu je tu, mozno mas starsiu :
http://www.t-mobile.sk/c1/sluzby_tarify ... .66.99.exe
inak, SP2 mas ? este to by mohlo pomoct..
popripade som na nete nasiel este ine riesenie, ale chce to dalsiu investiciu :
http://www.komunikuj.sk/blog/damian/ako ... ch-windows
ako som tak cital tak to funguje malokomu, najlepsie by bolo asi kupit iny, kompatibilnejsi a viac user-friendly modem.
ak som ti nepomohol sory..
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

ja mám ten istí leadtek modem od T-Debila a všetko ide ako má win 7 32bit.
jedna otázka počas inštalácie ti vyskočí že ovladač nieje kompatibilný alebo nemá digitálny podpis či čo, tak dúfam že si odklikol : inštalovať aj tak :)
sprostá otázka ale skúšal si to aj v inom USB porte?
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

amozoneSK napísal:tak neviem, este skus zmenit kabel..
najnovsia verzia toho ich softu je tu, mozno mas starsiu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-mobile.sk/c1/sluzby_tarify/sunflower/new7/TMCCSetup_3.67.66.99.exe
inak, SP2 mas ? este to by mohlo pomoct..
popripade som na nete nasiel este ine riesenie, ale chce to dalsiu investiciu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.komunikuj.sk/blog/damian/ako-sa-pripojit-na-internet-cez-flash-ofdm-flarion-modem-v-64-bitovych-windows
ako som tak cital tak to funguje malokomu, najlepsie by bolo asi kupit iny, kompatibilnejsi a viac user-friendly modem.
ak som ti nepomohol sory..
nepomohol si mi lebo mam 32bit ako som pisal vyssie, a najnovsiu verziu mam, tam mas z nej screenshot1 ze v polovici jej instalacie mam vybrat to moje zariadenie ale ono v tom zozname nieje...
ja mám ten istí leadtek modem od T-Debila a všetko ide ako má win 7 32bit.
jedna otázka počas inštalácie ti vyskočí že ovladač nieje kompatibilný alebo nemá digitálny podpis či čo, tak dúfam že si odklikol : inštalovať aj tak
sprostá otázka ale skúšal si to aj v inom USB porte?
pozri sa co som odpisal kolegovi v tomto poste odpoved najdes, jasne skusal som iny usb port, dnes idem do hnusneho t mobilu :x
Napísať odpoveď