Medal of Honor (2010)
Re: Medal of Honor (2010)
kde si si to s gangym kupil?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zmätok v tom máš Ty Gangy. V Brlohu v kammenom shope sú tie veci drahšie o 5-10 éčiek. E-shop je preto taký lacný, aby vedel konkurovať ostatným eshopom na internete.Gangy napísal: Kamo nemas v tom poriadok, teraz sa pozeram na ponuku v brlohu a Limited edition na PS3 (co je logicky ta najdrahsia z verzii MoH) stoji 47,99 €...
To je ale kazdopadne jedno, je predsa nad slnko jasne ake nelogicke je odsudit hru za to ze je draha, ked je draha len v jednom shope a da sa zohnat za skutocne budgetovu cenu (ktorej je aj hodna). Takze za 17€ je to uz podla mna celkom dobra kupa,nie?
E-Shop ponuka: 39,99 €
Bežná cena: 49,99 €
Toľko stojí PC verzia. Ja len píšem ako sa na to pozerá bežný smrteľník. Tak isto ako si BFU nevie stiahnuť hru a cracknúť, tak isto si ju nevie objednať zo steamu, alebo z anglicka, ale ide do Brlohu. Brloh má najväčší zisk na meter štvorcový v Auparku, takže až tak málo ľudí tam nechodí.
- Prílohy
-
- brloh.gif
- (66.9 KiB) 1075 stiahnutí
-
chlapec10
Addict
par postov vyssie a najdes linkSon-Goku napísal:kde si si to s gangym kupil?
ehm, bezny smrtelnik ak neni trocha sprosty tak tiez hlada najnizsiu alternativu, a ako sorry, moj problem to neni ze si to niekto nevie najst.uplink napísal: Zmätok v tom máš Ty Gangy. V Brlohu v kammenom shope sú tie veci drahšie o 5-10 éčiek. E-shop je preto taký lacný, aby vedel konkurovať ostatným eshopom na internete.
E-Shop ponuka: 39,99 €
Bežná cena: 49,99 €
Toľko stojí PC verzia. Ja len píšem ako sa na to pozerá bežný smrteľník. Tak isto ako si BFU nevie stiahnuť hru a cracknúť, tak isto si ju nevie objednať zo steamu, alebo z anglicka, ale ide do Brlohu. Brloh má najväčší zisk na meter štvorcový v Auparku, takže až tak málo ľudí tam nechodí.
prosim o radu, pri instalacke mi toto stale vyhadzuje http://i52.tinypic.com/280jd6c.png ...
ten c++ som stiahol aj z mircrosoft stranky a vypisuje to iste
mam win 7 x64
pisal som aj na ea support ale bez odpovedi
ten c++ som stiahol aj z mircrosoft stranky a vypisuje to iste
mam win 7 x64
pisal som aj na ea support ale bez odpovedi
-
Pigesko
King
ved ti to tam jasne pise...stiahni si c++ pre 64bit system
samozrejme z off. stranky microsoftu...to co sa momentalne snazis instalovat je pre 32bit sys...
//teda aspon myslim ze je chyba prave v tom...
//teda aspon myslim ze je chyba prave v tom...
samozrejme som skusal x64 ide nainstalovat normalne,ale 32 to iste ako ked instalujem MoH
chcem sa opytat v MP ked ta zabiju kolko sa caka na respwan? Dufam, ze to nieje ako v BC2, ze cca 10s. treba cakat? d.
Spoiler !!! len pre tych ktori presli cely SinglePlayer
Chcem sa opytat ze ako vy ste pochopili ten koniec ked sa tam rozpravaju ti dvaja "Arabi" ze na niekoho cakaju uz 13 dni a zrazu niekoho zbadaju na ulici a hned nato naskoci cierna obrazovka a Autori hry
Chcem sa opytat ze ako vy ste pochopili ten koniec ked sa tam rozpravaju ti dvaja "Arabi" ze na niekoho cakaju uz 13 dni a zrazu niekoho zbadaju na ulici a hned nato naskoci cierna obrazovka a Autori hry
takze hra objednana, utorok by som ju mohol mat. Potom ako dopadol BO s MP volba bola jasna 
-
webmasterr
Medium Professional
a hlavne je dost velky rozdiel v cene..na g2play ju teraz maju za 18.50€ (trocha aj vaham nad kupou, ale mam BFBC2 a to mi staci zatial)
ja mam tiez BC2 vlastne nic ine teraz nehram, ale MoH mi pride trochu akcnejsi (aspon co som hral betu). Je to taky kompromis medzi BC2 a CODwebmasterr napísal:a hlavne je dost velky rozdiel v cene..na g2play ju teraz maju za 18.50€ (trocha aj vaham nad kupou, ale mam BFBC2 a to mi staci zatial)
edit: tak konecne to mam doma, musim povedat, ze je to presne to co som cakal
Bohača ako si možem písať na MOH 2010 MP.lebo neviem ako. 
Nievso teraz za kompom ale urcite to najdes v settings 
mno... tuto hru som dostal od kolegov (trier1 edition).. a zo slusnosti si ju aj zahral.
.
singleplayer cca 6 hodin pohodoveho hrania na strednej obtiaznosti.
.
multiplayer ma neskutocne vytaca(l). system levelovania je dost frustrujuci (kedze hrat ako lev.1 proti lev.15 je o hubu). dostal som sa po lev.10 a nakoniec som to vzdal. odinstalovane.
.
vratil som sa k star wars battlefront 1 a opat sa bavim
.
singleplayer cca 6 hodin pohodoveho hrania na strednej obtiaznosti.
.
multiplayer ma neskutocne vytaca(l). system levelovania je dost frustrujuci (kedze hrat ako lev.1 proti lev.15 je o hubu). dostal som sa po lev.10 a nakoniec som to vzdal. odinstalovane.
.
vratil som sa k star wars battlefront 1 a opat sa bavim
-
Kayo
Light Expert
pri takýchto hrách som multiplayer nikdy nehral. Viem s vlastnej skúsenosti, že po prejdení singleplayer kampane zistíš, čo všetko môže hra ponúknuť.
Mám preto otázku práve na jednu misiu v kampani. Sami zdá, že na youtoube je video 3/3. Proste nemôžem pustiť autá aby prišli ku mne blízko. Problém je v tom, že po zostrelení piateho auta, sa mi už nedá strielať. Dúfam, že viete o akú misiu mi ide. Ak niekto viete poradiť ako prejsť ten level, uvítam každý nápad.
Mám preto otázku práve na jednu misiu v kampani. Sami zdá, že na youtoube je video 3/3. Proste nemôžem pustiť autá aby prišli ku mne blízko. Problém je v tom, že po zostrelení piateho auta, sa mi už nedá strielať. Dúfam, že viete o akú misiu mi ide. Ak niekto viete poradiť ako prejsť ten level, uvítam každý nápad.
kayo.. pozri si v nastaveniach ovladania, ako sa pusta "raketa". myslim, ze je to pri prepinani zbrani (cislo 5 alebo 6). tak si mozes prepinat rozne druhy zbrani, ktorymi auta/tanky budes nicit (su tam kanony, rakety atd.). samozrejme po vypaleni je potrebny nejaky cas, aby sa zbran nabila.
.
tiez som chvilu maturoval..a X-krat sa auta snazil zostrelit auta zakladnym kanonom (samozrejme som vzdy prehral:)
.
tiez som chvilu maturoval..a X-krat sa auta snazil zostrelit auta zakladnym kanonom (samozrejme som vzdy prehral:)
-
alachachbar
Novice
hru mam stiahnutu mam 2 ikony miltiplaer a druha je normalna..ked ale chcem niektoru začat hrat tak mi vyskoči daka tabulka na ca niečo mis tahuje a zapana mi nejde hra =( na druhy den som hu pustel singleplayer a hra mi išla teraz na dalši den idem hrat kliknem na single a zasa mi dačos tahuje
čo mam stym robit?
vypisje mi vtej tabulke updater
vypisje mi vtej tabulke updater
-
lekoklatik
VIP
Pýtaj sa tam kde si hru stiahol
-
samuell397
Novice
plz helpnite mi.... mam od kamosa moh a ked som isiel hrat MP tak sa nevedel pripojit na ten kamosov e mail, tak sme ten ucet ktory je registrovany na ten CD key deaktivovaly ale ked som isiel robit dalsi ucet ukazalo ze cd key sa uz pouziva.. ale ako k***a ked som ten ucet uz deaktivoval!!!! prosim vas povozte mi lebo ma porazi 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
účet sa deaktivovať nedá. Musí sa prihlásiť so starým.