Problem s RAM
Problem s RAM
zdravim, neviem ci je to niaka chyba pc alebo je to windowsom ale ked spustim niaku hru napr zere mi to cez 500 mb z ramky kamos ma tu istu hru a zere mu to iba okolo 100 mb mam win 7 kamos ma XP ale nezda sa mi ze by len kvoli windowsu zralo 5x viac , a to iste aj pri programoch napr skype mi zere 120 mb a kamosovy iba 50mb
Re: Problem s RAM
Akú máš zostavu? Preskenuj či nemáš nejaký vírus.
mam 4 gb ram , gtx 260 , 1,5 tb hdd , core 2 quad 2,5 ghz , je mozne ze je to zakladnou doskou ? uz som snou mal problemy ked som kupoval grafiku musel som znizit frekvenciu na polovicu , ale ramky tam su povodne
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 9:54)
myslim ze virus to nebude lebo uz to mam takto dlhsiu dobu a medzi tym som uz par krat skenoval PC
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 9:54)
myslim ze virus to nebude lebo uz to mam takto dlhsiu dobu a medzi tym som uz par krat skenoval PC
Pár krát ... Kedy naposledy?
Musíš počítať aj s tým, že Windows 7 a XP je rozdiel. Windows 7 sa snaží čo najviac využívať RAM, najmä pre často spúštané aplikácie a potom podľa potreby uvoľnuje miesto.
Inak máte rovnaký OS čo sa týka architektúry? (64bit / 32bit)
Musíš počítať aj s tým, že Windows 7 a XP je rozdiel. Windows 7 sa snaží čo najviac využívať RAM, najmä pre často spúštané aplikácie a potom podľa potreby uvoľnuje miesto.
Inak máte rovnaký OS čo sa týka architektúry? (64bit / 32bit)
Takže keď spustíš "niaku" hru, čiže NIČ, tak to samozrejme nebere tiež NIČ, nie?
Otázka potrebnosti RAM je závislá na veľa veciach - OS, nastavenie grafiky a jej sdieľanie s RAM, nastavenie programu - detailov a scenérie...
Scanovanie antivirom - no keď už je niečo v PC, je scanovanie napadnutým programom aj na dve veci...
ON LINE scanner, alebo LIVE CD z bootu a následne z neho kontrola.
Otázka potrebnosti RAM je závislá na veľa veciach - OS, nastavenie grafiky a jej sdieľanie s RAM, nastavenie programu - detailov a scenérie...
Scanovanie antivirom - no keď už je niečo v PC, je scanovanie napadnutým programom aj na dve veci...
tak ono je to pri kazdej hre inaksie a je to dost divne napr taky stronghold kingdoms mi zere 560 mb ale bfbc 2 na high detailoch mi zere iba 460 mb
Mať tak Tvoje starosti 
tak neni to zasa niaky zavazny problem ale bol by som radsej keby sa to dalo niak vyriesit
Niak vyriešiť znamená - nerobiť nič, nie?
Každá hra má svoje potreby, a nedá sa to znormalizovať ničím. Tak jej povedz - hro, zober si z RAM iba 100 MB... chápeš, čo vlastne chceš?
Každá hra má svoje potreby, a nedá sa to znormalizovať ničím. Tak jej povedz - hro, zober si z RAM iba 100 MB... chápeš, čo vlastne chceš?