-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
...no keď si taký sprostý a menil si si ho na meno, ktoré ti nepatrí, tak nech teraz celý svet vidí tvoju stupiditu...
Dá sa to cez rozšírenie2Pacaveli napísal:mam otazku, pouzivatelia opery. ked mam pootvaranych viac okien a nemam zrovna kliknute na okno facebook (tab), tak ak mi niekto napise spravu, neblika mi na tom okienku ako napr. vo firefoxe, IE, atd. da sa to nejako spravit?
-
vrtulnik
Medium Professional
Napis na podporu... Kamarat to tak spravil, a islo mu to...dzuri napísal:Dosiahnutý limit zmien mena
Ľutujeme! Dosiahli ste maximálne povolený počet aktualizácií mena a nie je možné ho znova zmeniť. Us vobec ziadna sanca ?? stale mam mat meno zo seherezady ?
dnes mi od 2 ľudí prišlo toto (asi v priebehu 10 sekúnd)
čo to je?Hey, What the hell are you doing in this video? Is this dancing or what?? Bahahaha http://apps.facebook.com/kurtbhbxf/
no viditelne spambot
-
viper1993
Medium Professional
Da sa niekde pozriet ci bola mnou odoslana sprava uz precitana alebo nie?
-
hojko
Site Admin
viper1993: Neda.
zatial odolavam:)
Neskutočné ako sa niektoré skupiny snažia oklamať hlupákov
... Na aké najvtipnejšie lákadlá ste natrafili?
-
djxtreme
Light Professional
vedeli ste ze sa da nastavit odosielanie statusu v presne stanovenom case? 
tak to by ma zaujimalo ze ako
Ahojte, mam taku otazku
Dá sa niejakým spôsobom nastaviť aby človek ktorého mam v priateľoch mi nemohol komentovať príspevky, pridavať statusy, fotky atp... Ale aby som s nim mohol chatovat
? Hm? budem velmi vdacny za rady
vopred vdaka za odpovede 
Zdravim, uz asi 5. den mi proste nechodia niektore spravy. Niekedy mi pride prva sprava, na ktoru odpisem, ale akonahle mi ta dotycnna osoba napise dalsiu spravu, tak ta uz ku mne nedorazi. Neviete cim to je? Moze to byt aj tym, ze pouzivam facebook aj na mobile (Android) i ked ani na mobile mi tie spravy nepridu?
Ale ... na hojku je lepšie ako na fb 
-
audiotrack
VIP
to, ale aj facebook má svoje výhody. Okrem iného sa tam dozvieš veci o fóre ktoré sa inde nedozvieš ( http://www.facebook.com/hojkocom )Codyman napísal:Ale ... na hojku je lepšie ako na fb
Jediné využitie facebooku pre mňa je to že nemusím každému vyvolávať
a ešte aj image hosting 
a inak k audiotrackovmu príspevku. Hojko facebook stránka je dobrá aj z toho dôvodu, že vždy sú tam zaujímavé témy linknuté
a inak k audiotrackovmu príspevku. Hojko facebook stránka je dobrá aj z toho dôvodu, že vždy sú tam zaujímavé témy linknuté
ked kliknes na ikonu zamku pod oknom, kde sa pisu statusy, tam si nastavis, ktori ludia nemaju status vidiet -> ak zakliknes, ze je to predvolene nastavenie, bude sa to trvalo tykat aj fotiek, odkazov atd.bladeboy napísal:Ahojte, mam taku otazkuDá sa niejakým spôsobom nastaviť aby človek ktorého mam v priateľoch mi nemohol komentovať príspevky, pridavať statusy, fotky atp... Ale aby som s nim mohol chatovat
? Hm? budem velmi vdacny za rady
vopred vdaka za odpovede
-
Scorpion90
King
Ak to tu bolo, tak sry, nestiham vsetko citat..
Chcel by som sa opytat, ako vytvorit skupinu, kde ked postnem nejaky obrazok nezobrazi sa v tvare ja-> skupina ale akoby to postla sama skupina
Kedysi davnejsie ked som vytvoril skupinu, tak prakticky nikto nevie ze som tu skupinu vytvoril - jednoducho funguje len pod nazvom. Ci uz zdielanie statusu, alebo obrazku, videa, prosto vsetko je take anonymne
Dnes ked som vytvoril skupinu a dal som zdielat obrazok tak to napisalo ze ja zdielam v tej skupine dany obrazok - a to je zle
Dik za radu
Chcel by som sa opytat, ako vytvorit skupinu, kde ked postnem nejaky obrazok nezobrazi sa v tvare ja-> skupina ale akoby to postla sama skupina
Kedysi davnejsie ked som vytvoril skupinu, tak prakticky nikto nevie ze som tu skupinu vytvoril - jednoducho funguje len pod nazvom. Ci uz zdielanie statusu, alebo obrazku, videa, prosto vsetko je take anonymne
Dnes ked som vytvoril skupinu a dal som zdielat obrazok tak to napisalo ze ja zdielam v tej skupine dany obrazok - a to je zle
Dik za radu
musis vytvorit fan page, aby to fungovalo tak, ako si to popisal.
-
Scorpion90
King
Uz som na to dosiel, dik