Zdravim,
Vlastním kartu Asus EAX1650xt. Prve problemy som snou zacal mat pri hrani hier s narocnejsou grafikou. Po asi 2 hodinach hrania mi grafika ako keby vypla. Jednoducho mi vypla obrazovka a pocitac zacal intenzivnejsie chladit. Vzdy sa to vyriesilo restartom. Poslednu dobu mi po vypnuti pocitaca a po naslednom zapnuti( cas medzi zapnutim a vypnutim moze byt kludne 2-3hod) mi grafika nevysiela obraz do monitora. Proste ziadna odozva, nic. Docasne to riesim cez VGA vstup, ale uz ma to nebavi. Tento problem zatial vzdy sam vyriesil, neviem rpesne po kolkych hodinach ale viem ze na druhy den zatial na 100% vsetko fungovalo. Chyba v monitore nieje urcite. Chyba v redukcii VGA-DVI nieje urcite. Ostava mi iba chyba v grafike. Prosim vas ak mate nejake skusenosti s podobnou chybou, alebo mate skusenosti konkretne s kartou napiste Vase odporucania.
Dakujem za rady.
Problem Grafická karta
-
vikko78
Medium Professional
Re: Problem Grafická karta
predpokladám prehrievanie grafiky. resp. pomaly odchádza...skus ju otestovať nejakym softom...
Napises mi prosim ta akym softom?..resp. ma to zmysel ked mi odchadza?
-
vikko78
Medium Professional
OCCTPT...je soft. napr. ak je to len prehrievaním, tak to môžeš ešte vyriešiť pridaním fanu atd. takže kontroluj teploty...na vga funguje a na dvi nie?
na grafike mam len dvi vstup ktory mi aktualne nejde a vga vstup mam na integrovanej grafickej karte ktora je na doske, na tej prave ficim. Len ma sere ta grafika.. ze raz si funguje potom nie. Predpokladam ze zajtra bude znova fungovat.
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 21:49)
ale neviem.. myslim ze to s prehrievanim nic spolocne nema...mozno ten prvy problem ano, ale nie druhy, pretoze mne to normal ide vsetko v pohode, vypnem pc, o 2 hod zapnem ,ako dnes, a na monitore nic. A este k tomu softu.. nim vlastne zistim ci sa mi prehrieva a to je vsetko?
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 21:49)
ale neviem.. myslim ze to s prehrievanim nic spolocne nema...mozno ten prvy problem ano, ale nie druhy, pretoze mne to normal ide vsetko v pohode, vypnem pc, o 2 hod zapnem ,ako dnes, a na monitore nic. A este k tomu softu.. nim vlastne zistim ci sa mi prehrieva a to je vsetko?
Zdravim, mam taky problem mal som tuto graficku kartu Nvidia Geforce FX 5700 LE ( http://nvidiagraphicscards.com/nvidia-g ... mation.php ), lenze sa mi pokazila,tak som si zohnal MSI Geforce NX 6200 AX TD128 ( http://reviews.cnet.com/graphics-cards/ ... 29538.html ). Nainstaloval som najnovsie ovladace, grafika isla v pohode,ale po 3-4 min. zacne PC hrozne mrznut. Ked ho restartnem, tak zasa ide ale minutu v pohode,ale ked pustim nejaku aplikaciu (mozilla, antivir a pod.) znova to zacne. Neviete v com by mohol byt problem?