ahojte.
neviem ci sa to tu niekde spomina ale vyhladavanie mi nenaslo nic.
takze: chcem sa opytat ako to je s N1tkami ? niekto mi vravel ze musim tiez platit myto ked taham za sebou vozik je to pravda ?
popripade v com je v zakone rozdiel oproti normal verziam aut co sa tyka hl poplatkov za jazdenie s privesmi ?
diki za odpovede
uzitkova verzia N1
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: uzitkova verzia N1
Ak tahas za sebou prives tak ak celkova hmotnost v papieroch (nie aktualna) je vecsia ako 3,5tony tak myto MUSIS platit..
Ak tahas prives a celkova hmotnost supravy neprekracuje 3,5tony tak myto platit nemusis..
Ak tahas prives a celkova hmotnost supravy neprekracuje 3,5tony tak myto platit nemusis..
diki..
a este jedna vec.
vsimol som si na niektorych autach a dokonca aj ja to tak mam na mojej n1 ze vsetky zadne svetla su cervene... smerovky, spiatocka a proste vsetko v zadu je len cervene. vsetko cervene kritky. to pri N1 moze byt ? ci z akeho dovodu to tak je ? ked auto je kupovane v sr a od vyroby tam su taketo svetla. mozem mat z toho daky problem ?
a este jedna vec.
vsimol som si na niektorych autach a dokonca aj ja to tak mam na mojej n1 ze vsetky zadne svetla su cervene... smerovky, spiatocka a proste vsetko v zadu je len cervene. vsetko cervene kritky. to pri N1 moze byt ? ci z akeho dovodu to tak je ? ked auto je kupovane v sr a od vyroby tam su taketo svetla. mozem mat z toho daky problem ?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak su tie svetla od vyroby tak ti nemozu nic.. a smerovky by ti aj tak na cerveno nemali blikat aj ked mas cerveny krit a to iste aj pri spiatocke.. o ake auto sa jedna?
nissan terrano 2
a ked su vsetky kryty cervene takze je nemozne aby bola spiatokcka biela
preto sa pytam
a ked su vsetky kryty cervene takze je nemozne aby bola spiatokcka biela