cawte .. mam 5 iso suborov programu ERD commander na XP,Vista x86,Vista x64,Win7 x86,Win 7 x64 je to 5 cd nechcem to mat na 5 cd ale chcem spravit jedno DVD ktore bude mat multi boot a tam si vyberiem co chcem pustit.robim to v programe MagicISO podla tohto tu http://www.magiciso.com/tutorials/miso- ... s-cd-3.htm akurat ze teda davam tam cele to ISO a nie BIF lebo ten bif ani po rozbaleni iso tam nikde tie ERD commandery nemaju ..
Celeto menu spravim ale uz pri poslednom kroku ked to chcem ulozit na ten subor .mbi tak mi vypise Added file is too large a dalej sa nedostanem .. skusal som aj vymazat postupne po jednom iso s konfiguracie ale pisalo to aj ked tam bolo len jedno pridane .. neviem co mam tam nastavit ..
ak sa stym niekto stretol a vyriesil to napiste navod popripade aj iny soft postup ako spravit multi boot DVD s tychto 5 ISO
tak som nasiel aj postup ako to ulozit len teraz tam potrebujem do jedneho adresara rozbalit vsetky CD a vlastne vsetky okrem toho XP maju rovnake nazvy suborov len teda inu velkost ..tak neviem ako to spravit aby sa neprepisali