problem instalacia sp2 vista
problem instalacia sp2 vista
mohol by mi niekto poradit uz asi 4 krat za posledny rok a pol som sa pokusal nainstalovat ten SP2 na vistu a stale sa nedari. Ani som notebook nepohol zapnut tak som to riesil tak ze som preinstaloval win. teraz som sstiahol ten sp2 zo stranky a dal instalovat nieco sa nainstalovalo ale asi nie cele lebo v aktualizaciach mam stale ten sp2 ale ma len 16,8mega a tak som skusal uz niekolkokrat a stale sa to neda naistalovat. pri restarte mi pise konfiguruju sa aktualizacie sp2 faza 3-3 na 0 % . potom to nabehne alebo nie. co s tym mam robit diky
Re: problem instalacia sp2 vista
Asi robíš niekde stále rovnakú chybu. Použi aktualizáciu priamo z Visty, ja to tak robievam, a ide to vždy dobre.
doteraz som to robil priamo cez update a nic tak som skusil stiahnut subor a zase nic najviac ma stve ze sa dlho zapina nb
Ja mám Vistu iba sviatočne, tak som to spustil a trvalo co cez hodinu, a to SP 2 mám už dávno, bolo teraz viac iných aktualizácií. Robím to klasicky štart - ovládacie panely - centrum zabespečenia - windows update a odškrtnem všetko. Ináč ale na net s tým nechodievam, je to pomalé. Iba ako rezervný disk.