Zemetrasenia v Japonsku
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Zemetrasenia v Japonsku
Čavte, čo si o tom myslíte ?
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... lozia.html
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... unami.html
Myslíte, že bude ďalší Chernobyl, alebo to všetko televízia len nafukla a naozaj to nie je také vážne ?
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... lozia.html
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... unami.html
Myslíte, že bude ďalší Chernobyl, alebo to všetko televízia len nafukla a naozaj to nie je také vážne ?
-
audiotrack
VIP
Re: Zemetrasenia v Japonsku
a máme tu prvé konšpiračné teórie: http://www.magnificat.sk/2011/03/video- ... etrasenim/
-
uplink
VIP
audiotrack - viac ako zaujímavé, škoda že celé to video ostane len v rovine konšpiračnej teórie a autor videa pôjde pravdepodobne na dlhú dovolenku, ak sa to nejako rozpiple.
-
Dede
Medium Star
Čo myslíte prejavy toho konca 2012?
-
uplink
VIP
iDub - jedine pod taktovkou borcov z USA ako sa mi vidí, alebo niekoho kto ťahá za nitky. Ak to "rachne" v 2012tom, tak to nebude chyba globálneho oteplovania, preludnenia, alebo nejakej nákazy, ale bude to proste šialený ťah nejakej skupiny ľudí, čo proti sebe rozoštve svet, alebo ho jednoducho zničí niečím podobným ako je HAARP, alebo ním samotným.
A ovládať búrku mi prišlo ako dobrý nápad späť v 2000com keď som drvil Red Alert 2, ale to že to bolo už 9 rokov krutou realitou a viac ako 40 na papieroch ma vtedy ani vo sne nenapadlo
A ovládať búrku mi prišlo ako dobrý nápad späť v 2000com keď som drvil Red Alert 2, ale to že to bolo už 9 rokov krutou realitou a viac ako 40 na papieroch ma vtedy ani vo sne nenapadlo
-
audiotrack
VIP
koniec 2012 je ešte väčšia kravina ako to video čo som poslal. Nesleduješ televízne noviny? Už veľakrát bolo povedané že koniec sveta v 2012 nebude, a ani mayovia to tak nepredpovedali. To iba nejaký debilko zle prečítal ich kalendár, ale po opätovnom preštudovaní zistili že on pokračuje ďaleko ďaleko za rok 2012. Takže nie, isto to s tým nič nemá.iDub napísal:Čo myslíte prejavy toho konca 2012?
Čoskoro to zistíme.
-
yoggy
-
seth82
Darca
-
yoggy
-
uplink
VIP
yoggy - na európu majú iné zbrane. Tu je to skôr výchovného, morálneho a mentálneho charakteru, poprípade nejaké tie "civilizačné" choroby, ktoré máme ako zázrakom len v európe a iné vychytávky.
USA ako taká bez európy neprežije, takže si ju nemôže [aspoň zatiaľ] dovoliť zničiť fyzicky. Ale čo sa týka identity ľudí, náboženstva, filozofie a nejakých tých "neviditeľných" chorôb si vedú celkom slušne už nejakú tú dekádu...
USA ako taká bez európy neprežije, takže si ju nemôže [aspoň zatiaľ] dovoliť zničiť fyzicky. Ale čo sa týka identity ľudí, náboženstva, filozofie a nejakých tých "neviditeľných" chorôb si vedú celkom slušne už nejakú tú dekádu...
Neverím na koniec v roku 2012, ale nepočul som o tom, že by bol kalendár zle prečítaný (aspoň v určitom slova zmysle). Naposledy v článku od Mayológa Milana Kováča som sa dočítal, že Mayovia naozaj verili, že sa niečo v roku 2012 stane a vek začne plynúť odznova. Neverili v plynulý prechod do novej doby.audiotrack napísal:Už veľakrát bolo povedané že koniec sveta v 2012 nebude, a ani mayovia to tak nepredpovedali. To iba nejaký debilko zle prečítal ich kalendár, ale po opätovnom preštudovaní zistili že on pokračuje ďaleko ďaleko za rok 2012. Takže nie, isto to s tým nič nemá.
Ináč, to, čo sa stalo v Japonsku je strašné. Navyše sa im aj sopka dnes prebudila. Dúfajme, že sa tie reaktory podaria dostatočne schladiť morskou vodou. Ináč by to mohla byť poriadna katastrofa (nie, že by už nebola).
-
uplink
VIP
Škoda, keby "teroristi" naozaj existovali a neboli by to Američania sami a keby Obama nebol Osama bin Ladin, tak by tam zaleteli a trochu im to tam pokropili nad tou Aljaškou...
-
audiotrack
VIP
lama2d napísal:Neverím na koniec v roku 2012, ale nepočul som o tom, že by bol kalendár zle prečítaný (aspoň v určitom slova zmysle). Naposledy v článku od Mayológa Milana Kováča som sa dočítal, že Mayovia naozaj verili, že sa niečo v roku 2012 stane a vek začne plynúť odznova. Neverili v plynulý prechod do novej doby.
Ináč, to, čo sa stalo v Japonsku je strašné. Navyše sa im aj sopka dnes prebudila. Dúfajme, že tie sa reaktory podaria dostatočne schladiť morskou vodou. Ináč by to mohla byť poriadna katastrofa (nie, že by už nebola).
zdroj: http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=209Ťažká rana pre priaznivcov katastrofických scenárov – koniec sveta sa 21.12.2012 nekoná. Vedci totiž objavili chybu pri prepočte dátumov z Máyskeho kalendára na dnešný gregoriánsky.
„Celý výpočet je posunutý minimálne o sto rokov a viac. Zlou správou pre zástancov apokalypsy teda je, že v súčastnosti vôbec nevieme, kedy Máysky kalendár skončí, alebo či už náhodou neskončil“
uviedol objaviteľ chyby v prepočte Gerardo Aldana z Univerzity California v Santa Barbare.
jezis co v tejto teme citat za blbosti od niektorych, problemy s paranoiou ?
na co by sa USA vyhrazali Japonsku svojmu najvacsiemu spojencovi v tejto oblasti sveta a este zemetrasenim ? v Japonsku su zemetrasenia velmi caste, je ich viac ako 1000 kazdy rok a skor ci neskor muselo dojst nejake silnejsie, samotne zemetrasenie sposobilo minimum skod, problemom bolo ze malo nestastne umiestnene epicentrum, ktore vyvolalo pomerne velke tsunami a bolo malo casu varovat ludi, japonsko je ostrovna krajina a vacsina z obyvatelov sa sustredi na pobrezi...myslim, ze je zazrak ze zahynulo iba tak malo ludi...pri tom pocte ludi, ktori v tej dobe boli na mori alebo na pobrezi...
osobne si myslim, ze v tej elektrarni su velke problemy a media nie ze informacie nenafukuju, ale skor ich ututlavaju...to iste robi japonska vlada v snahe zamedzit panike, je ale jasne vidiet ze v tej elektrarni su minimalne znacne komplikacie ked japonci prijimaju take protiopatrenia...
no a zbrane USA proti Europe, zmena identity ludi, nabozenstva ??? somariny...spolocnost sa neustale vyvija, pred 50rokmi ludia zmyslali absolutne inak a to iste zase pred dalsimi 50 rokmi a pred dalsimi...atd. je to prirodzeny proces, hadzat vlastni spinu na USA alebo zidov je fakt ohromne...
za to, ze coraz menej europanov zmysla bigotne a moc vatikanu v europe prudko oslabuje, si v prvom rade moze cirkev sama svojim vystupovanim, postojmi a spravanim...cirkev si asi neuvedomuje, ze uz nie sme v stredoveku a informacie sa tak lahko nedaju znicit a zatajit, dnes ked sa nieco prevali tak okamzite o tom vedia stovky milionov ludi...
na co by sa USA vyhrazali Japonsku svojmu najvacsiemu spojencovi v tejto oblasti sveta a este zemetrasenim ? v Japonsku su zemetrasenia velmi caste, je ich viac ako 1000 kazdy rok a skor ci neskor muselo dojst nejake silnejsie, samotne zemetrasenie sposobilo minimum skod, problemom bolo ze malo nestastne umiestnene epicentrum, ktore vyvolalo pomerne velke tsunami a bolo malo casu varovat ludi, japonsko je ostrovna krajina a vacsina z obyvatelov sa sustredi na pobrezi...myslim, ze je zazrak ze zahynulo iba tak malo ludi...pri tom pocte ludi, ktori v tej dobe boli na mori alebo na pobrezi...
osobne si myslim, ze v tej elektrarni su velke problemy a media nie ze informacie nenafukuju, ale skor ich ututlavaju...to iste robi japonska vlada v snahe zamedzit panike, je ale jasne vidiet ze v tej elektrarni su minimalne znacne komplikacie ked japonci prijimaju take protiopatrenia...
no a zbrane USA proti Europe, zmena identity ludi, nabozenstva ??? somariny...spolocnost sa neustale vyvija, pred 50rokmi ludia zmyslali absolutne inak a to iste zase pred dalsimi 50 rokmi a pred dalsimi...atd. je to prirodzeny proces, hadzat vlastni spinu na USA alebo zidov je fakt ohromne...
za to, ze coraz menej europanov zmysla bigotne a moc vatikanu v europe prudko oslabuje, si v prvom rade moze cirkev sama svojim vystupovanim, postojmi a spravanim...cirkev si asi neuvedomuje, ze uz nie sme v stredoveku a informacie sa tak lahko nedaju znicit a zatajit, dnes ked sa nieco prevali tak okamzite o tom vedia stovky milionov ludi...
Zaujímavé, díkyaudiotrack napísal: zdroj: http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=209
-
P3Bo
Guru wannabe
z videa sme sa dozvedeli že elektrina vydáva zvuk xDaudiotrack napísal:a máme tu prvé konšpiračné teórie: http://www.magnificat.sk/2011/03/video- ... etrasenim/
Toto sa mi veľmi páčilo
Spravil som výskum (ktorý trval jeden deň vzhľadom na to, že je video z 13.3) a zistil som že vyšlú miliardu watov mikrovĺn do ionosféry ( mikrovlny sa merajú v herzoch, a odkiaľ má to číslo ? ) ktorá je časťou atmosféry kde je veľa energie a zohrejú ju a odrážajú sa od nej (mimochodom od ionosféry sa odrážajú rádiové vlny-preto nám ide telka)a to môže spôsobiť zemetrasenie, podobne ako spevák vie rozbiť sklo a pod. (je čudné že takúto frekvenciu nezachytil pred zemetrasením žiaden prístroj v Japonsku ani na svete), rovnaký prístroj môže zohriať morskú vodu aby vyvolal zemetrasenie(znova nie je vysvetlené ako - lebo voda sa teplom odparuje je snáď každému jasné) .....
-
uplink
VIP
P3Bo - mikrovlnné žiarenie [nie rádiové] rozkmytáva častice ako mikrovlnka, nemusí zo zásady vrieť, môže odparovať, alebo len potenciálne urýchlovať proces počasia.
Frekvenčná jednotka mikrovĺn sa v skutku udáva v herzoch - ale tie neurčujú jeho silu, len jeho kmitočet a potenciálnu prieraznosť materiálom, ale chlapec asi nedokončil ani základnú školu, mikrovlnné žiarenie ako každé iné má svoj výkon, ktorý sa čuduj sa svetu udáva vo Wattoch.
Btw. tú auroru si do Japonska pričarovali?
Frekvenčná jednotka mikrovĺn sa v skutku udáva v herzoch - ale tie neurčujú jeho silu, len jeho kmitočet a potenciálnu prieraznosť materiálom, ale chlapec asi nedokončil ani základnú školu, mikrovlnné žiarenie ako každé iné má svoj výkon, ktorý sa čuduj sa svetu udáva vo Wattoch.
Btw. tú auroru si do Japonska pričarovali?
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja viem ako mikrovlnka funguje uplink, ale čo že sa voda nahreje ? čo to má so zemetrasením?To on tvrdí že sa mikrovlny od ionosféry odrazia.Vieš aký je hlavný problém laserových zbraní ? Že sa vo vzduchu rozptyľujú. Rovnako tak všetka sústredená energia čo nie je vo vákuu. ďalej sa nevyjadrujem. Pre mňa to video stratilo zmysel po prvej vete - že spravil výskum.
Asi taký ako ja teraz.
- a k tomu druhému - ja nie som vedec uplink z fyziky nie som dobrý. Rovnako tak vedci tvrdili že urýchľovač častíc zničí svet- a nebolo to tak dávno.
P.S: To s tou základnou školou si si mohol odpustiť(hlavne keď som v podstate nenapísal nič čo by bolo chybné), zatiaľ čo na otázky ktoré som položil nedal odpovede.
Asi taký ako ja teraz.
- a k tomu druhému - ja nie som vedec uplink z fyziky nie som dobrý. Rovnako tak vedci tvrdili že urýchľovač častíc zničí svet- a nebolo to tak dávno.
P.S: To s tou základnou školou si si mohol odpustiť(hlavne keď som v podstate nenapísal nič čo by bolo chybné), zatiaľ čo na otázky ktoré som položil nedal odpovede.
-
uplink
VIP
P3Bo - ešte taký detail, úplne si odignoroval tú časť videa, kde vedci sami hovorili o tom čo všetko sa dá s HAARPom robiť a čo sa s ním dá robiť "teoreticky"...