sekanie live prenosov, ale aj videa s DVD.
sekanie live prenosov, ale aj videa s DVD.
Chcem poprosit o radu.Pozeraval som na mojom PC prenosy NHL a islo to v pohode, aj ked som dal "fullscreen".Nic nesekalo a islo to.Potom mi menili sietovu kartu,ale nie za horsiu.A odvtedy sa uz na live prenosy neda pozerat, aspon nie na celu obrazovku.Zacne to sekat a cloveka to znechuti.Myslim, ze to bola nahoda, ze zacalo sekat obraz v obdobi vymeni sietovej karty, lebo som pozeral aj DVD- filmy na VLC-player a vtedy som mal internet uplne vypnuty a obraz bol v pohode aj na celej obrazovke.Teraz sa akoze pozerat da, len ked to dam na celu obrazovku- je jedno ci prenos hokeja z internetu, alebo film z DVD bez internetoveho spojenia- tak to seka, nehra to suvisle a je to o nicom.Nebavi ma pozerat na malicku obrazovku v strede monitora.Zvysil som si hodnotu virtualnej pamäte, ale bez zmeny.Je zbytocne sa pytat na RAM, lebo este pred par mesiacmi to islo bez problemov.Teraz mam nainstalovany taky zjednoduseny Windows xp, ale mam vela volneho miesta, virus tam urcite nie je,lebo pri instalacii som sformatoval cely disk.Uz pri tom predoslom-povodnom windowse to zacalo sekat,myslim v case,ked sa mi pokazila sietova karta, lenze sekat zacalo aj pri prehravani na VLC playeri, ako som uz pisal.Neviete nahodou,kde je zrada?Diky za radu.
Re: sekanie live prenosov, ale aj videa s DVD.
aku maš zostavu? aky maš internet? aku mas sietovu kartu teraz? hovoriš že si preinštaloval windows?
PC teraz som prec odtial,ale je nevykonny, znacka zacina V48X alebo V4P8X proste nejak tak podobne.RAM je necelych 190 MB.Internet je UPC ,ale je teraz rychlejsi ,nez predtym,ked mi to nesekalo.Ked mi to islo bez problemov som mal windovs xp 2003,zacalo sekat,nainstaloval som windovs xp nemecku verziu,sekalo dalej,potom som nainstaloval windovs xp "lite",program z ktoreho boli odinstalovane nepotrebne veci,idealny pre pomale pc.Pocitac-teda c-disk je skoro prazdny.A seka a seka.Sietova karta je parametrami identicka s povodnou,to som kontroloval a aj tak s tym nema nic spolocne,lebo casto pozeram filmy z DVD na VLC player a internet mam odpojeny.Pozerat sa da,ale ked dam "fullscreen", tak seka, co mi este v Novembri nerobilo.Riesenie asi nebude jednoduche,lebo som to dal asi na 5 diskusnych forumov a ty si len druhy,co odpovedal,pricom to citalo urcite viac nez 100 ludi,vratane forumu specialne vytvoreneho pre pocitace.Ten prvy mi napisal,ze mam asi stare codeci.Rozmyslam,ze ak si nebudem vediet pomoct,tak tam dam RAM ovela väcsiu,ale neviem,ci to pomoze.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
190Ram je malo aj na windows xp. Zjavne nemas ani paru co robis lebo reinstalujes koli totalnym blbostiam. Mas vobec vsetky ovladace nainstalovane? Aktualizuj VLC player.
Ovladace som neinstaloval ziadne.Teraz rozmyslam graficku kartu najskor pretaktovat a ked nepomoze,tak ovladace,len neviem,ci je vobec graficka karta na vine.VLC s tym nema nic.Jednak som ho aktualizoval,skusal som aj starsie verzie,mal som aj DVD player,AVS4 you a kdeco,furt to seka,ked dam fullscreen.Tu RAM chcem dat väcsiu,lenze to je len nudzove riesenie,lebo mi to islo aj s tou malou RAM,takze problem s tym nevyriesim,len to prekryjem.Windows som reinstaloval preto,lebo mi nesiel internet,nie pre sekanie.Az potom som to dal do servisu a tam mi povedali,ze to je sietova karta,ale to som uz aj tak tusil.
-
masterdead
SysAdmin
Jezisi kriste. Naco chces taktovat grafiku ked ju nemas mozno ani nainstalovanu??? Daj sem screen z device managera!
teraz som prec odtial,az v stredu buduci tyzden.Graficku kartu mam Ati Radeon.......,nerozumiem ze "Naco chces taktovat grafiku ked ju nemas mozno ani nainstalovanu".Pisu vsade,ze sa zvysi vykon grafickej karty.No nevyznam sa do toho ani za mak,ja len skusam,co pisu vo forach.na slepo.V stredu to poslem.
Podla opisu ide o nedostacujuci HW. Ak mas aspon novsiu grafiku, tak nahod ovladace a pri DVD ti to mozno pomoze, no pri flashovom videu so slabym procakom a malou ram vela neporiesis,(neviem na akej stranke pozeras tie online videa, ale skus znizit ich kvalitu).
neviem ale ako som pisal,predtym to nesekalo.Chcem skusit dat vykonnejsiu RAM.Tu graficku kartu,niektori pisu,ze to nema vplyv na to.........
-
masterdead
SysAdmin
Najidealnejsie je keby si sem dal kompletnu konfiguraciu PC.
Ked sa nevyznas tak preco chces robit nieco o com nemas zdanie. Zbytocne budes taktovat ked nemas prislusne ovladace ku grafike. Na prehravanie videa ma primarne vplyv CPU.
Ked sa nevyznas tak preco chces robit nieco o com nemas zdanie. Zbytocne budes taktovat ked nemas prislusne ovladace ku grafike. Na prehravanie videa ma primarne vplyv CPU.
tak tu som okopiroval,co mi ukazaly "everest" A "CPU":Chcem si dat RAM s väcsou kapacitou,ale znamy mi povedal, ze to uz ani nemusim zohnat.Pocitac bol kupeny v 2006.
- Prílohy
-
- PC INFO.zip
- (952.09 KiB) 15 stiahnutí